Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
E
Εγώ καταλαβαίνω ότι στους 800 μπορούν όλοι. απλα αυτοί που κατοικούσαν στα νησιά τελευταία 2 χρ ή μέχρι τα 18 τους παίρνουν κάποια επιπλέον μόρια.
-
Chrys92
3020 από Ξάνθη. Δυστυχώς εμας τους μη Εβριτες μας σώζει μονο το καλό απολυτήριο. Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Goudi98
Βασίλη, κι όμως το διάβασα και λέει για κάθε μία από τις περιπτώσεις δηλαδή δηλώνω λεωφορείο 200 μόρια αντί για αμάξι που δίνει 100 και δηλώνω 300 για το μηχανάκι άρα παίρνω 500 το απόλυτο δηλαδή που μπορεί να πάρει κάποιος από δίπλωματα
- Bill95
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 43
Chrys πως και δεν τα κανες για Ε. Φ ; πολυ καλα μορια φιλε !
-
Chrys92
Πρώτον επειδή ακομα υπηρετουσα ως δοκιμος και δευτερον γιατί σαν ειδ φρουρός η επικινδυνότητα είναι μεγάλη. Σαν συνοριοφυλακας πάνω κάτω θα κάνω (αν με πάρουν) ο, τι και σαν δοκιμος, δλδ περιπολα.
-
Loocoos95
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 15
Chrys δόκιμος ειδικές;
-
Chrys92
Loocoos95, όχι πεζικο ήμουν. Ειχα ομως 19,2 απολυτήριο. Τωρα δεν ξέρω κατά πόσον ενας δοκιμος ειδ δυνάμεων παιρνει 5+5 μορια. Στην προκήρυξη δεν γράφει ότι αθροίζονται.
-
Δεα
Καλησπέρα παιδιά!!! πολύ φοβάμαι πως τη βάση θα την αναιβασουν οι γυναίκες με τα μεγάλα απολυτήρια και τις ξένες γλώσσες εδώ στην Αλεξανδρούπολη έχει αρκετές
-
JohnAras
Εσύ με τα 3020 μορια από Ξάνθη εχεις πάρα πολλές πιθανότητες να μπεις. Η βαση πιστεύω θα είναι 2850-2900. Η λογική λεει 100-200 μόρια περισσότερα από το τελευταίο ειδικό φρουρό (γιατί σχεδον ολοι έβγαλαν διπλωμα δ κατηγοριας). Ένας με 3200 θα είναι από τους πρώτους μέσα. Τα μεγάλα μόρια έχουν φύγει από τους ειδικούς φρουρούς. Επισης στον Έβρο δεν υπάρχουν άτομα που να πηγαίνουν δόκιμοι ειδικών δυνάμεων αλλά μόνο δοκιμοι. Ενας με 15 απολυτήριο +δόκιμος +ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ +εντοπιότητα +πολυτεκνια παει 3300 αλλά αυτό το άτομο αν έκανε τα χαρτιά του για ειδικός φρουρός έχει περάσει στους ειδικούς φρουρούς μιας και εκεί έβγαζε 2700 μορια. Οποτε το πολύ 50 άτομα και ΑΜΑ να φτάσουν ή να ξεπερασουν τα 3200.
Παιδιά έχει βγει προκήρυξη για νησιά;
-
Chrys92
Loocoos95 όχι πεζικό ήμουν. Επίσης δεν βλεπω να το λέει ξεκάθαρα η προκήρυξη για 5+5 μόρια αν ησουν δεα ε. δ..
-
Kwstas95
Δηλαδή εγώ με 2320 μόρια να μην το σκέφτομαι καν να κάνω τα χαρτιά μου; Έχω σίγουρη αποτυχία με αυτά τα μόρια που βλέπω να έχετε.
-
Μητσος
Για τις προσλήψεις 800 αστυνομικών στα νησιά κατατέθηκε τροπολογία για σύσταση οργανικών θέσεων και όχι ορισμένου χρόνου..
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-nea-prokiryxi-gia-800-theseis-synoriofylakon-fek
-
Μητσος
Δεν έχει βγει ακόμη η προκήρυξη... Έχει βγει το ΦΕΚ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες