Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Π έγραψε:Ρε φίλε Νοέμβριο μου είπαν ότι θα βγει το ΦΕΚ ότι μου λένε αυτά λέω. Και το ΦΕΚ αν βγει Νοέμβριο η προκήρυξη θα βγει μετά από 20 μέρες σίγουρα. Οπότε πάει Δεκέμβρη με αρχές Γενάρη...

Δεκέμβριο σιγά μη βγει μέσα στις γιορτές, άρα πάμε για Ιανουάριο όποτε έρχεσαι στα λόγια μου για 2018 και αν...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Π

Δημοσίευση από Π »

Για το λιμενικό ή προκήρυξη βγήκε τέλη Δεκέμβρη Το 2014 αν θυμάσαι... Και πάγωσε λόγο εκλογών μετά από 1 μήνα... Δεν παίζει ρόλο αν είναι γιορτές ή όχι...
Στέφανος !!!!!

Δημοσίευση από Στέφανος !!!!! »

Παιδιά φτάσαμε μεσα Νοέμβρη και δεν ακούγεται κάτι. Πολύ σιωπή. Μακάρι να ειναι ετσι όπως τα λεει ο 'Π' γιατι αλλη αναμονή δε γίνεται. Θα αρρωστήσουμε...ΕικόναΕικόναΕικόνα
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Στέφανος!!! Δεν τα λέω εγώ αυτά που μου λένε σας λέω... Και εγώ μέσα σε άγχος είμαι μέχρι να βγει Το ΦΕΚ... Υπομονή και λίγες μέρες έμειναν...
Άβαταρ μέλους
Other Side
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Other Side »

Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλανε για σχοινί...
Στέφανος !!!!!

Δημοσίευση από Στέφανος !!!!! »

Εγώ Π μαζι σου είμαι.. δεν αντιλέγω σε αυτα που λες. Εύχομαι απλα να γινουν αμεσα.Εικόνα
Sam1992

Δημοσίευση από Sam1992 »

Αυτα ολα ειναι γνωστα και εγιναν πριν μια εβδομαδα, ποιος ο λογος αναδημοσιευσης; Το αρθρο δεν λεει κατι καινουργιο.
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Λέει όμως στη τσέπη αυτών που το αναδημοσίευσαν και ας άργησαν μια εβδομάδα.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Και του χρόνου παιδιά τσάμπα περιμένουμε φέτος...
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/182887/syntoma-o-diagonismos-tou-asep-gia-peripou-9-000-monimes-theseis-stous-dimous?m=1 Άσχημα τα νέα παιδιά μάλλον πάει πίσω η προκήρυξη γιατί θα δώσουν βάσει στους δήμους λόγο των τελευταίων θεμάτων που πνίγηκε ο κόσμος εκτός αν με το που μπει το νέο έτος γίνουν 10000 θέσεις στο δημόσιο νομίζω πολύ δύσκολο να γίνει αυτό όποτε καλώ κουράγιο ΔΥΚ έχεις καιρό να μιλήσεις μπορείς να πεις και εσυ τι πιστεύεις Α και ξέχασα ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΠ που ετοιμάζονται για αρχές έτους...
Sam1992

Δημοσίευση από Sam1992 »

Η προσληψη των 9000 δεν εχει να κανει με της πλημμύρες, εξάλλου την ειχε προαναγγελει πριν απο αυτες. Π καταλαβες οτι οι συνδυκαλιστες σε δουλευουν ή ακομη πιστευεις οτι θα βγει νοεμβρη; Και καλο ειναι να μην γραφεις με τοση σιγουρια οτι θα βγει (πριν κανα μηνα περιπου το εγραψες) ενω οι πηγες σου ειναι απλα οι συνδικαλιστες, οι οποιοι δεν ξερουν στην ουσια τιποτα παραπανω απο οτι ξερουμε και εμεις σε γενικες γραμμες. Τωρα, τεραστια ζημια μας εκανε η παραταση του νομου Παρασκευόπουλου. Οπου βρεθει και οπου σταθει ο κοντονης αναφερει οτι η κατασαση ειναι διαχειρισιμη πλεον.
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε εγω σας ειχα πει τι μου λένε και ότι το ΦΕΚ θα έβγαινε Νοέμβριο... Και εγώ πιστεύω αυτα που μου λένε γιατί είναι συνδικαλιστές Και βασικό στοιχείο ειναι ότι η προκήρυξη ειναι στο ΑΣΕΠ και οχι σε κανα Υπουργείο Να περιμενουμε υπογραφες και τέτοια... Μιλησα και με τον αντιπρόεδρο και μου λεει οτι τους ειπε το ασεπ θα βγει τέλη Δεκέμβρη με Γενάρη... Άρα το ΦΕΚ θα βγει 20 μέρες πριν Έτσι γίνεται πάντα... Εγώ προσωπικά τους πιστεύω... Εσυ τώρα δεν ξέρω τι πιστεύεις και δικαίωμα σου.. Φιλικά πάντα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σπύρος1μαλ έγραψε: ΔΥΚ έχεις καιρό να μιλήσεις μπορείς να πεις και εσυ τι πιστεύεις

Δεν έχω τοποθετηθεί, διότι δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω από αυτά που γνωρίζετε ήδη και εσείς. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η προκήρυξη που αφορά τους Σωφρονιστικούς, μπορεί να βγει και αύριο. Το γιατί δεν δημοσιεύετε μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν.

Π

Δημοσίευση από Π »

https://primeminister.gr/2017/11/21/18837
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες