Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 93
- Επικοινωνία:
Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986, όπως ισχύει, ότι έχουν λάβει γνώση ότι θα φοιτήσουν σε Ειδικά Σχολεία και θα υπηρετήσουν σε Υπηρεσίες της Ειδικότητάς τους Τουλάχιστον επί δεκαετία, Εφόσον οι υπηρεσιακές ανάγκες το επιβάλλουν.
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 20
DN24, το link που μου έστειλες είναι από Κύπρο! Ενημερωτικά. Φλοράνς, σπέρνεις διχόνοια και δε θα σου βγει σε καλό
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Tasos2aMAL έγραψε:DN24, το link που μου έστειλες είναι από Κύπρο! Ενημερωτικά. Φλοράνς, σπέρνεις διχόνοια και δε θα σου βγει σε καλό
Το ίδιο ισχύει. Είμαι πρώην ΕΠΟΠ Λχίας, πολίτης πλέον, όμως τον περασμένο μήνα έκανα συνδιαλλαγή με το Γ. Ε. ς, χρειαζόντουσαν το εν λόγω πιστοποιητικό, το οποίο το είχα βγάλει τέλος του 2012 για άλλο λόγο. Το δέχθηκε το αρχηγείο κανονικότατα. Μην σε ανησυχεί φίλε μου, τόσο εσένα, όσο και όλους τους φιλους που εχουν τυχόν την ίδια ανησυχία.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Παιδια καλη επιτυχια σε ολους μας! Οσο για την διχονοια που λες τασο μην ανυσηχεις φιλε μου. Δεν υπαρχει και δεν προκειται να γινει.3 εβδομαδες θα τα λεμε και μετα θα τα λενε μονο οι 9. Εγω με το μερος μου απλα λεω καλη επιτυχια σε ολους και ας περασει ο καλυτερος!
Εισουν εποπ και έφυγες;dn24 έγραψε:Tasos2aMAL έγραψε:DN24, το link που μου έστειλες είναι από Κύπρο! Ενημερωτικά. Φλοράνς, σπέρνεις διχόνοια και δε θα σου βγει σε καλό
Το ίδιο ισχύει. Είμαι πρώην ΕΠΟΠ Λχίας, πολίτης πλέον, όμως τον περασμένο μήνα έκανα συνδιαλλαγή με το Γ. Ε. ς, χρειαζόντουσαν το εν λόγω πιστοποιητικό, το οποίο το είχα βγάλει τέλος του 2012 για άλλο λόγο. Το δέχθηκε το αρχηγείο κανονικότατα. Μην σε ανησυχεί φίλε μου, τόσο εσένα, όσο και όλους τους φιλους που εχουν τυχόν την ίδια ανησυχία.
Και θες να πας λιμενικο τωρα;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Φλορανς έγραψε:Εισουν εποπ και έφυγες;
Και θες να πας λιμενικο τωρα;
ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας
Αν σε ενδιαφέρει τόσο και θές να σου πώ φίλε μου, ξανακάνε την ερώτηση στο άνωθεν νήμα το οποίο είναι και το σωστό, και θα σου απαντήσω. Αν συνεχίσω, θα σβηστούν -ορθά- τα μηνύματα απο τους Moderators καθότι εδώ γράφουμε για την προκήρυξη. Ευχαριστώ.
παιδια μην σκατε και τρελαινεστε για την συγκεκριμενη προκηρυξη! μονο τα 49 ονοματα λειπουν... δυστυχως. το λιμενικο ετσι ηταν και θα ειναι παντα μεχρι και αμα μπει στις πανελληνιες (δεν θα γινει ποτε. ειναι μεγαλο το πελατολογιο) το καλυτερο βισμα ας μπει λοιπον.
Παιδιά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση ακόμα... Ξέρει κανένας μετά απο πόσο καιρό περίπου θα μάς καλέσουν για υψωμέτιση , αθλητικές δοκιμασίες κτλ αφότου έχε τελειώσει η διαδικασία των δικαιολογητικών που θα έχουμε καταθέσει;
Ρε παιδιά να ρωτήσω μια "γελοία" για εμένα ερώτηση γιατί θα με τρελάνουν στα ΚΕΠ. Δε μου κάνουν θεώρηση τις φωτοτυπίες (πχ ταυτότητα, δίπλωμα κτλ) γιατί λέει το δημόσιο πλέον δεν το χρειάζεται. Λέει αν διαβάσεις τη προκήρυξη θα ζητάει "ευκρινές αντίγραφο". Έλα μου όμως που πχ στη ταυτότητα η προκήρυξη αναφέρει ότι ζητά μόνο "φωτοαντίγραφο". Οπότε πείτε μου αν δεν έχω προσέξει κατί εγώ στη προκήρυξη ή με παιδεύουν τζάμπα στα ΚΕΠ.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 77
Ρε φιλε τα εχουμε ξαναγραψει! Ταυτοτητα, απολυτηριο, διπλωμα οδηγησης μονο φωτοτυποια.
dimitris mak έγραψε:Ρε φιλε τα εχουμε ξαναγραψει! Ταυτοτητα, απολυτηριο, διπλωμα οδηγησης μονο φωτοτυποια.
Με συνγχωρείς πολύ αν τα έχετε "ξαναγράψει" αλλά μετά από μερικές σελίδες με ανούσια και εκτός τόπου και χρόνου σχόλια αποφάσισα να κάνω το ποστ. Τεσπα αν πείραξε η ερώτηση παρακαλώ να διαγραφτεί.
Παιδιά οςοι Κάνετε τα χαρτιά σας και δεν έχετε βισμα τσάμπα θα στεναχωρηθείτε !!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Δεα Ε. Δ... έγραψε:Παιδιά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση ακόμα... Ξέρει κανένας μετά απο πόσο καιρό περίπου θα μάς καλέσουν για υψωμέτιση, αθλητικές δοκιμασίες κτλ αφότου έχε τελειώσει η διαδικασία των δικαιολογητικών που θα έχουμε καταθέσει;
Μετα απο 1 μήνα περίπου...
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Teras έγραψε:Ρε παιδιά να ρωτήσω μια "γελοία" για εμένα ερώτηση γιατί θα με τρελάνουν στα ΚΕΠ. Δε μου κάνουν θεώρηση τις φωτοτυπίες (πχ ταυτότητα, δίπλωμα κτλ) γιατί λέει το δημόσιο πλέον δεν το χρειάζεται. Λέει αν διαβάσεις τη προκήρυξη θα ζητάει "ευκρινές αντίγραφο". Έλα μου όμως που πχ στη ταυτότητα η προκήρυξη αναφέρει ότι ζητά μόνο "φωτοαντίγραφο". Οπότε πείτε μου αν δεν έχω προσέξει κατί εγώ στη προκήρυξη ή με παιδεύουν τζάμπα στα ΚΕΠ.
Ευκρινές αντίγραφο, και φωτό-αντίγραφο, σαν όροι, είναι το ίδιο πράγμα. Θεώρηση, χρειάζονται απο δικηγόρο και μόνο τα χαρτιά όπου προέρχονται απο ιδιωτικούς φορείς, όπως πτυχίο/απολυτήριο ιδιωτικού λυκείου,ecdl,&lower. Καλή επιτυχία να έχεις.
Οκ φιλε εσυ που ολα νομιζεις οτι ειναι βυσματικα μην κανεις τα χαρτια σου. Θα τα κανουμε εμεις και θα στεναχωρεθουμε εμεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες