Γιαννης έγραψε:Να σαι καλα για την γρηγορη ανταποκριση. Γραφτηκε πιο πανω οτι το τοεικ αναγνωριζεται. Το advanced να υποθεσω ποιανεται για 200 μορια; Και μια τελευταια απορια. Ειτε πας ΥΕΑ ειτε Ε. Δ που στην ουσια εχουν ιδια μορια. Εχει καποιο απο τα δυο μεγαλυτερο βαρος σαν προτεραιοτητα ή ειναι το; Καλο μηνα να εχετε.
Παιδια καλησπερα σε ολους... Θα ηθελα μια βοηθεια! Οι γονεις μου εχουν Χωρίσει ο πατερας μου εχει ξανα παντρευτει και εχει κανει 2 παιδια ακομα... Εγω εχω μια αδερφη πριν χωρισει με την μανα μου... Οποτε συνολικα 4 παιδια! Παίρνω Κάποια Μόρια Σε Προκήρυξη; Γιατι ετσι μου ειπε οτι του ειπαν... Σας παρακαλω ας με βοηθησει καποιος για να ξερω τι μου Γίνεται Σε Περίπτωση Που βγει Προκήρυξη. Σας ευχαριστω πολυ! Αν βαζω το ποστ σε λαθος θεμα σας παρακαλω βαλτε ενα λινκ εδω απο το σωστο για να το δω.
Greek_Army έγραψε:Διάβασε την Προκήρυξη την έχω βάλει ακριβώς από πάνω
Λεει Ο υποψηφιος να ειναι γονεας η τεκνο πολυτεκνης η τριτεκνης οικογενειας... Ωραια; Και το ερωτημα ειναι εγώ είμαι; Και αν ναι ποσα μορια εχω απο?Eυχαριστω!
Την επόμενη φορά που θα στείλεις μήνυμα το οποίο θα περιέχει κεφάλαια γράμματα δεν θα δημοσιευτεί, δόξα τον θεό όραση έχουμε και ελληνικά ξέρουμε να διαβάζουμε
Greek_Army έγραψε:Την επόμενη φορά που θα στείλεις μήνυμα το οποίο θα περιέχει κεφάλαια γράμματα δεν θα δημοσιευτεί, δόξα τον θεό όραση έχουμε και ελληνικά ξέρουμε να διαβάζουμε
Greek_Army έγραψε:Εγώ μπορώ να σου πω, εσένα δεν ξέρω τώρα κατά πόσο σε τιμάει να θέλεις να μπεις κάπου και να μην μπορείς να διαβάσεις μια προκήρυξη.
300 μόρια παίρνεις
Εγω δεν ξερω κατα ποσο τιμαει εσενα να μηλας ετσι και να προσβαλεις η δουλεια σου εδω μεσα ειναι να Εξυπηρετείς Κοσμο και να εισαι ευγενικος και οχι να εχεις το υφακι που εχεις... Μια ερωτηση εκανα και κατευθειαν να μου την πεις. Η Προκήρυξη Ειναι 40 σελιδες! Τελος παντων φιλικα ολα αυτα γιατι και εγω ειμαι σε μεγαλο φορουμ mod και φερομαι μια χαρα στους επισκεπτες και ας εχουν λαθος!
Άλλο η εξυπηρέτηση και άλλο η κοροϊδία, η προκήρυξη λέει είναι 40 σελίδες, είσαι σοβαρός ρε; Δεν ντρέπεσαι που το γράφεις αυτό το πράγμα; Θέλεις να μπεις σε μια δουλειά και δεν μπορείς να κάτσεις να διαβάσεις μια προκήρυξη που θα σου πάρει το πολύ 10 λεπτά; Μάθε πρώτα τα βασικά και άσε τις ευγένειες κλασσικέ ελληνάρα που τα θέλεις όλα στο χέρι.
Greek_Army έγραψε:Εγώ μπορώ να σου πω, εσένα δεν ξέρω τώρα κατά πόσο σε τιμάει να θέλεις να μπεις κάπου και να μην μπορείς να διαβάσεις μια προκήρυξη.
300 μόρια παίρνεις
Εγω δεν ξερω κατα ποσο τιμαει εσενα να μηλας ετσι και να προσβαλεις η δουλεια σου εδω μεσα ειναι να Εξυπηρετείς Κοσμο και να εισαι ευγενικος και οχι να εχεις το υφακι που εχεις... Μια ερωτηση εκανα και κατευθειαν να μου την πεις. Η Προκήρυξη Ειναι 40 σελιδες! Τελος παντων φιλικα ολα αυτα γιατι και εγω ειμαι σε μεγαλο φορουμ mod και φερομαι μια χαρα στους επισκεπτες και ας εχουν λαθος!
40 σελιδες φαινονται σε αυτον που δεν θελει να τη διαβασει και βαριεται... Κοιτα φιλε χωρις να θελω να προσβάλλω αν εισαι απο τους τυπους που ξυπνησαν ενα πρωι και ειπαν θα παρατησω τη σχολη/δουλεια/αγγαρεία μου και θα γινω ειδικος φρουρος παρατησε το θα τραβας τα μαλλια σου στο τελος...