ΟΥΚ: Πως μπαίνω μόνιμος;
Από προκήρυξη ΟΒΑ πολεμικού ναυτικού, δεν σου εγγυάται κανείς πως θα μονιμοποιηθείς.Καλύτερα από ΕΠΟΠ τώρα που θα βγαίνουν και κάθε χρόνο (όπως λένε).
Αργυρης έγραψε:Επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός από κάποια μηνύματα που απαντάνε ξεκάθαρα στην απορία μου, ρωτάω:Μπορείς να γίνεις μόνιμος στην ΔΥΚ και από προκήρυξη για ΕΠΟΠ, εκτός των σχολών ΣΜΥΝ και ΣΝΔ, ή όχι;
Ναι φίλε μπορείς.
Καλησπέρα, αν μπει κάποιος ΟΒΑ από ότι γνωρίζω κάθεται 3 χρόνια και για να μονιμοποιηθεί πρέπει να μπει ΕΠΟΠ που και εκει θεωρείσαι συμβασιούχος για 5 χρόνια αν θυμάμαι καλα...
Όταν γίνεις μόνιμος στην ΔΥΚ θα είσαι για πάντα στην μονάδα στον Σκαραμαγκά ή θα σε στέλνουν και αλλού;
Όχι απαραίτητα, μπορεί να σε στείλουν ως στοιχείο ΟΥΚ σε μονάδες του Στόλου για αποστολές στο εξωτερικό, πχ Σομαλία-Λίβανο.
Και αυτές οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται συχνά ή κατά κύριον λόγο είσαι Σκαραμαγκά;
Ναι γίνονται συχνά, παράδειγμα η επιχείρηση "IRINI" στη Λιβυή με εκτέλεση νηοψιών από ΟΥΚάδες.
Αν εισαι απόφοιτος απο την ΣΜΥΝ με μία ειδικότητα και βγάλεις το σχολειο των ΟΥΚ και γινεις μόνιμο στέλεχος της ΜΥΚ τι γίνετε με την ειδικότητα;
Καλησπερα μαγκες Αμα παρω ειδικοτητα αρμενιστης εποπ πν θα μπορεσω να παω ουκ;
Ναι αν καταφερεις να βγαλεις το σχολειο.
Αν δεν Τα καταφέρεις έχεις κάποιου είδους ποινή ή στέρηση βαθμού ;
Το θεμα ειναι μην καταδικαστεις και μεινεις αρμενιστης Εγω τουλαχιστον θα το δηλωσω με σκοπο να παω ουκ
George 98 έγραψε:Αν δεν Τα καταφέρεις έχεις κάποιου είδους ποινή ή στέρηση βαθμού ;
Φυσικά και όχι, απλά επιστρέφεις πίσω στην υπηρεσία σου.
Cerberus έγραψε:Το θεμα ειναι μην καταδικαστεις και μεινεις αρμενιστης Εγω τουλαχιστον θα το δηλωσω με σκοπο να παω ουκ
Το ποσοστό επιτυχίας είναι κάτω του 5%. Σωστή προετοιμασία και καλό κουράγιο.
Απο προετοιμασια ειμαι φουλ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες