Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Πολύ Σωστός ο Γιώργος.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 1
Xanthos φιλαρακι μουυυυυυ, ελπιζω να εισαι καλα !
Παιδια θα ειναι ανακριτικοι αυτοι των αει οποτε δε γινεται να ειναι ΕΦ, αλλιως το σεφεαα ηδη θα κελαηδαγε αν υπηρχε περιπτωση για ΕΦ!
Παιδιά το κυριότερο περίμενε τε να δούμε αν θα ανήκουν στο υπουργείο προστασίας του πολίτη δεν είναι τίποτα σίγουρο!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
απο που προκύπτει η συγουρια σ για αυτό εσένα και του διασώστη δν μπορώ να καταλάβωGuardian έγραψε:Παιδια θα ειναι ανακριτικοι αυτοι των αει οποτε δε γινεται να ειναι ΕΦ, αλλιως το σεφεαα ηδη θα κελαηδαγε αν υπηρχε περιπτωση για ΕΦ!
Απο τη πρωτη στιγμη το ειπαν οτι θα εχουν ανακριτικα καθηκοντα!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα σε όλους γνωρίζουμε αν η μοριοδοτηση θα είναι ίδια με των ειδ φρουρών η θα αλλάξει κάτι;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Παιδιά με όσα διαβάζω... Στην ουσία πρόκειται για εφ απλά τους έχουν βαφτίσει αλλιώς γτ προσωρινά θα ειναι στα πανεπιστήμια... Θα δείξει και το ΦΕΚ. Αλλά είν' κερδισμένοι όλοι με αυτό. Όσοι μπουν μπορούν να κάνουν ίδια εκπαίδευση με εφ άσχετα αν έχουν όπλο στα πανεπιστήμια η όχι (ένας λογικός άνθρωπος μπορεί να κτλβει ότι με οπλα στα πανεπιστήμια θα υπάρχει πρόβλημα). Επόμενως λογικαα θα μπορεί αργότερα να πάει κάπου αλλού. Επίσης κανείς δεν θα κράξει την κυβέρνηση ότι ξαναπαίρνει εφ και λοιπά γτ είν' βαπτισμένοι πανεπιστημιακοί. Άρα όλοι κερδισμένοι βγαίνουν
Προσωπικά πιστεύω πως είναι ειδικοί φρουροί αλλά έτσι όπως τους έχουν βαφτίσει δεν θα έχουμε τις αιτήσεις που περίμεναμε. Προσωπική μου άποψη
Αν ηταν ειδικοι φρουροι το Σεφεαα θα εκανε παρτι εδω και καιρο!
Αν δεν είναι ειδικοί φρουροί τότε περιμένουμε και προκήρυξη φρουρών
Ε καλα μην εισαι τοσο σιγουρος, τι θα πρωτοπαρουν; !
Γεια σου ρε Λευτέρη λεβεντιά. Ειμαι καλά το ίδιο εύχομαι κ για σένα φιλαράκι μου !
Ο. Π. Κ. Ε
JohnTehGreek έγραψε:Πραγματικά δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...
Μάγκες αν έψαχνε η αστυνομία πιστολέρος ας έφερνε ξένους μισθοφόρους που έχουν πολεμήσει σε Ιρακ και Συρία.
Μερικοί νομίζω έχετε χάσει εντελώς την μπάλα και δεν έχετε καταλάβει ακόμα το πραγματικό σκοπό της αστυνομίας. Ελπίζω να αλλάξετε μυαλά όσοι μπείτε στο σώμα.
Εννοώ χρήση όπλου κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης τους αλλιώς εάν δν κάνουν δεν θα υπάρχει μεταπήδηση σε άλλη υπηρεσία!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Δεκ 08, 2020 4:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Έλα ντε.Guardian έγραψε:Ε καλα μην εισαι τοσο σιγουρος, τι θα πρωτοπαρουν;
Δεν ξέρω έχω την εντύπωση ότι αρκετοί πιστεύουν ότι ανακάλυψε η κυβέρνηση τα χωράφια με τον χρυσό και θα προσλάβει χιλιάδες επί χιλιάδων...
Συν ότι για κάποιο λόγο αποφάσισε να "αυτοκτονήσει" πολιτικά με το να ξοδέψει τόσα ποσά σε προσλήψεις σε μια περίοδο που οι ανάγκες είναι αλλού
Καλά κάνετε και ελπίζετε, ποτέ δεν ξέρεις άλλωστε. Αλλά ας είμαστε και ρεαλιστές...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες