Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ούτε στην Κώ. Και εγώ αυτές σκέφτομαι που δεν βλέπουν χαρά στα... Σκέλια τους.
Α, αυτό έφταιγε;
Χαχαχα σωστός ο φίλος!
Χαχαχα σωστός ο φίλος!
Για αυτα που ειδα παραπανω σας στο λεω με σιγουρια οτι τα αποτελεσματα εχουνε βγει εδω και εναν μηνα συγκεκριμενα απτα μεσα νοεμβριου και εχουν και πινακες επιτυχοντων και πινακες επιλαχοντων μεσα στο ΓΕΣ υπογεγραμενα απτον α ΓΕΣ και ολες τις υπολοιπες υπογραφες! σας το λεω με απολυτη σιγουρια αυτο! μην λεει ο καθενας οτι να ναι και κανετε τους εξυπνους! τα αποτελεσματα θα βγουνε μεσα στον ιανουαριο! εσεις συνεχιστε να γραφετε εδω και να γεμηζεται το φορουμ!
Συμφωνώ με Πέτρο, αλλά τι να το κάνω; Μου λες; Τα χουν έτοιμα δε τα χουν το ίδιο και το αυτό, απο τη στιγμή που δε τα ανακοινώνουν.
Jo έγραψε:Τι να πώ κι εγώ;(φίλη)
Sorry ρε commando.
Απλα jo Το λεω για καποιους εξυπνους και εξυπνες που λενε διαφορα! Το ξερω αγωνια υπαρχει αλλα πιστεψε με φιλε jo Μονο για αυτους που δεν ξερουν αν εχουν περασει η οχι! Οι πιο πολλοι απτους υποψηφιους απο τωρα ξερουν αν εχουν περασει η οχι αλλα κραταν το στομα τους κλειστω και καλα κανουν τα παιδια! ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ!
ΔΥΚ, δε πειράζει.
Πέτρο έχεις δίκιο αλλα που να το βρεις κι εσύ κι όλοι μας. Ότι είναι να γίνει θα γίνει, απλα πάρτο λίιιιιγο χαλαρά, ξέχνα το για λίγο, για να ηρεμήσεις. Μη τα διαβάζεις κι όλα, κανε λίγο τα στραβά μάτια
χαχα
Πέτρο έχεις δίκιο αλλα που να το βρεις κι εσύ κι όλοι μας. Ότι είναι να γίνει θα γίνει, απλα πάρτο λίιιιιγο χαλαρά, ξέχνα το για λίγο, για να ηρεμήσεις. Μη τα διαβάζεις κι όλα, κανε λίγο τα στραβά μάτια

Δεν ξέρω τι ξέρουν οι πιο πολλοί, εγώ ξέρω ότι δεν ξέρω τίποτα ενώ θέλω να ξέρω και δεν με αφήνουν να ξέρω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
D.Y.K έγραψε:Δεν ξέρω τι ξέρουν οι πιο πολλοί, εγώ ξέρω ότι δεν ξέρω τίποτα ενώ θέλω να ξέρω και δεν με αφήνουν να ξέρω.
+++++++ Συμφωνώ απόλυτα

Γελάς με τα χάλια μου έ;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες