Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Dea υποτιθετε οτι ολοι παμε με βαση του 2011 κ το τι υποθετουμε στο τι εχει κανει τοσα χρονια και οτι αρκετοι το παρατησαν αλλα και και και.. μιλαμε μονο με εικασιες κ τπτ με σιγουρια... οι βασεις μπορει να ειναι κ υψηλες αλλα κ μπορει κ χαμηλες κανεις δε το γνωριζει απλα μιλαμε με εικασιες κ τι εχουμε δει εως τωρα.. εννοειτε να κανουν ολοι τα χαρτια τους γιατι κανεις δεν ξερει... κ 50000 αιτησεις να γινουν αυτο δεν λεει κατι ουτε σταματαει κ κανεναν!!!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Εννοείτε xanthos δεν το συζητάμε... όλοι τ χαρτιά τους... απλά ακούω για βύσματα κ είναι κρίμα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Σε κατι αθληματα κατι ψυχοτεχνικα μπορει να βαλουν.. αλλα ειναι κριμα. να βλεπεις παλικαρια μεχρι κ 28 χρονων κ να μην μπορουν να περασουν με το σπαθι τους... γιαυτο ειναι αυτα οταν κοβεσε περναει ο επομενος κ αυτος που αξιζει να μπει κ κυριος αυτος που ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ!!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Υπομονή λιγο θα δείξει
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Σας βλέπω μερικούς ν περνεται τηλ αύριο μεθαύριο.. και να ρωτάτε σε κάνα στ.. που είμαι υπηρεσία 6 δεκ... 6 μήνες θα κάνετε πρακτική σε διάφορες υπηρεσίες... εσένα περιμένουν μόλις βγήκε με το γράσο... . να σας δώσουν μηχανή κλπ να καθαρίσετε τ Εξάρχεια... ηρεμήσετε πολεμιστες

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Xanthos έγραψε:Ναι fsafa αυτο εγραψα φιλε κ εγω παρακατω δεν μου βγαινουν οι αριθμοι. Αν κ το φεκ λεει 3 μηνες εκπαιδευση συνολο. Τωρα να κανουμε η να κανουν τα παιδια αντι για 2 μηνες 1,5; Ωστε στα δεκεμβριανα να ειναι εξω; Τι να πω. Παντος ευχομαι οτι καλυτερο γιατι στα δεκεμβριανα το οτι θα εισαι στο σωμα ειδικα κ νεος δεν ειναι κ οτι πιο ευκολο... Θελει προσοχη κ προβλεπω πολυ κοσμο ειδικα καυλωμενο που υποτιθετε θα ριξει ξυλο να φαει κιολας. Οσοι ειναι μεσα ειδη το γνωριζουν πολυ καλα! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ!

Δεν νομίζω κανείς από τους νέους να μπούνε στην ΔΕΛΤΑ, στην ΔΙΑΣ μπορεί. Η ΔΕΛΤΑ είναι διαφορετικό κομμάτι θέλει εμπειρία.

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

https://www.katechaki.gr/to-schedio-chrysocho-di-tis-fylakes-erchontai-650-proslipseis/
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ARN »

Αυτό φίλε αφορά τους εξωτερικούς φρουρούς και τους εσωτερικούς φύλακες. Καμία σχέση με τους ειδικούς φρουρούς
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

το ξερω φιλαρακι μου απλα το ποσταρα για να ενημερωθει ο κοσμος εδω για αυτους που μπορει να θελουν να κανουν τα χαρτια τους εκει και να εστιασουν περισοτερο για σωφρονιστικοι
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Καλησπέρα γνωρίζει κανείς πόσους καλεί μόλις βγουν τα αποτελέσματα παράδειγμα 1700 1600 η ακριβώς μέχρι την σειρά 1500 εάν τελικά πάρει τόσους για τα αρχικά στάδια της προκ εννοώ
330 Α ΜΑΚ

Δημοσίευση από 330 Α ΜΑΚ »

Βυσματα δυστηχως υπαρχουν. Μακαρη να μπουν οι πιο ικανοι και αξιοι

και να μην δουμε τιποτα περιεργα.

Ολοι να κανουμε τα χαρτια μας παντος.

KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ξέρει κάποιος με σιγουριά να μου πει αν τα μόρια με απολυτήριο από το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας ισχύουν χωρίς την πιστοποίηση. Επειδή οι γνώμες διαφέρουν.
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

KostasDea342 έγραψε:Καλησπέρα. Θα ήθελα να ξέρει κάποιος με σιγουριά να μου πει αν τα μόρια με απολυτήριο από το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας ισχύουν χωρίς την πιστοποίηση. Επειδή οι γνώμες διαφέρουν.

Γιατί δεν επικοινωνείς με το υπουργείο; Άλλος θα σου πει ναι και άλλος όχι.

Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

KostasDea342 έγραψε: Καλησπέρα. Θα ήθελα να ξέρει κάποιος με σιγουριά να μου πει αν τα μόρια με απολυτήριο από το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας ισχύουν χωρίς την πιστοποίηση. Επειδή οι γνώμες διαφέρουν.
Φίλε με σιγουριά δεν ξέρω να σου πω αλλά ξέρω ότι στο ΕΚΑΒ που είναι πάλι δημόσιο πρέπει να έχεις πάρει την πιστοποίηση από ΙΕΚ και όχι μόνο να έχεις κάνει τα δυο χρονια και την πρακτική. Νομίζω είναι η ίδια περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Νομίζω θέλει πιστοποίηση για κάθε διαγωνισμό δημοσίου
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες