Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

https://www.capital.gr/epikairotita/3374139/ekstrateia-tis-elas-kata-summorion-kai-roubikona?amp=true στοχος οι νεοι ειδικοι φρουροι να ειναι στις μηχανες τους μεχρι τις 15 νοεμβριου!!!
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Xanthos έγραψε:https://www.capital.gr/epikairotita/3374139/ekstrateia-tis-elas-kata-summorion-kai-roubikona?amp=true στοχος οι νεοι ειδικοι φρουροι να ειναι στις μηχανες τους μεχρι τις 15 νοεμβριου!

Δεν βγαίνουν τα νούμερα. Πες ο, τι βγαίνει αρχές Αυγούστου η προκήρυξη. Τελειώνουν όλες οι διαδικασίες Σεπτέμβριο. Μέχρι να πάτε στις σχολές θα φύγετε; Δεν στέκει.

Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Εγω ξερω οτι απ' οταν βγει η προκηρυξη αφου περασει μια βδομαδα, δινεται προθεσμια 3 βδομαδες για την καταθεση των δικαολογητικων... μετα θελει 1 μηνα τουλαχιστον να βγουν οι προσωρινοι πινακες επιτυχοντων,5 μερες προθεσμια για ενστασεις μετα και αλλον εναν μηνα περιπου για να βγουν τα οριστικα αποτελεσματα...Νομιζω οτι η προκηρυξη θα βγει αρχες αυγουστου και θα τρεξει η προθεσμια υποβολης μετα τις 15...16 πιστευω, γτ εκει στις 10 - 15 εκτος του οτι ειναι αργια, εκει γυρω λοιπουν ολοι για διακοπες...

Οποτε κατα τη γνωμη μου αρχες νοεμβρη ψυχοτεχνικα, υγειονομικα, αθληματα.. μετα σχολη 2 μηνες και 1 μηνα πρακτικη...

Λιγο δυσκολο να βγουν στους δρομους οι καινουργοι μεσα στο 19..

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ εγω ετσι τα ξερω κ ετσι πιστευω οτι θα γινει οπως κ το 2011.. πολλα σεναρια παιζουν αλλα ο καιρος πιυ τα λενε δεν βγαινει!!
Άβαταρ μέλους
Storm
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Αμα ειχαν κοψει τη σχολη τελειως, δλδ μολις ησουν επιτυχων σε βγαζανε στο δρομο ετσι το καταλαβω το νοεμβρης δεκεμβρης αλλα τωρα δε βγαινουν οι μηνες.. Εξαλλου τωρα λογικα θα γινουν περισσοτερες αιτησεις απο το 11.. απο εβρο μεχρι κρητη και καστελοριζο.. οπως και να χει. θελουν τουλαχιστον ενα μηνα να τα συγκεντρωσουν κτλ κτλ..

Κομαντο

Δημοσίευση από Κομαντο »

Γιατί λέτε όριο ηλικίας 27. Ενώ όλα τα site λένε 28.. εγώ το 90 γεννημενος βάση του ΦΕΚ είμαι μέσα αν είναι μέχρι 28 ετών ετσι; Σωστα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Σιγουρα.. ειναι οι αιτησεις τα αθληματα ψυχοτεχνικα κ γιατροι.. περναει ο καιρος..
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ακομα και πρακτικη να μη γινει... μονο 2 μηνες εκπαιδευση... νωριτερα απο Ιανουαριο αποκλειεται να ειναι πανω στις μηχανες!
Audi

Δημοσίευση από Audi »

https://www.news247.gr/politiki/elas-amesa-i-proslipsi-1-500-eidikon-froyron-mechri-telos-toy-etoys-stis-ypiresies-toys.7478952.html
Λοκ200

Δημοσίευση από Λοκ200 »

Στην επέτειο του γρηγορόπουλου θα είστε στο δρόμο.
SWAT.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από SWAT. »

Απο τατουαζ κομαντος πως παμε; ειναι κανεις εδω με αρκετα μορια και μανικια και μπαταζακια; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Λοκ ναι κ εγω το πιστευω αυτο τοτε θα χρειαστουνε ατομα κ πολυ πιθανο να δουλευει κ δελτα μεχρι τοτε.. το ελεγα απο την αρχη αυτο οτι ο κουλης δεν θα αφησει να γινει παλι μπαχαλο τοσο πολυ θελει να βγαλει κοσμο.. οχι οτι δεν θα γινει παλι αλλα ε καπως θα ειναι καλυτερα θελω να πιστευω
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Εγω εχω 3 στηθος ποδι χερι απο μεσα αλλα δεν φαινεται με μπλουζα. θα το ρισκαρω κ θα το καλυψω δεν μ φτανουν τα λεφταδακια μ για να το βγαλω!!
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Κάποιοι αναφέρετε βύσμα... πως θα λειτουργήσει ένα βύσμα.. ΟΤΑν τα μόρια είναι στην διαφάνεια.. χωρίς Να θέλω. Να τρομοκράτησω... όλοι μιλάν γ αυτήν Την προκ πως θα κάνουν. Χαρτιά. Κ τ μόρια δεν θα έχουν καμοια σχέση με το 11
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι fsafa αυτο εγραψα φιλε κ εγω παρακατω δεν μου βγαινουν οι αριθμοι.. αν κ το φεκ λεει 3 μηνες εκπαιδευση συνολο.. τωρα να κανουμε η να κανουν τα παιδια αντι για 2 μηνες 1,5; ωστε στα δεκεμβριανα να ειναι εξω; τι να πω.. παντος ευχομαι οτι καλυτερο γιατι στα δεκεμβριανα το οτι θα εισαι στο σωμα ειδικα κ νεος δεν ειναι κ οτι πιο ευκολο... θελει προσοχη κ προβλεπω πολυ κοσμο ειδικα καυλωμενο που υποτιθετε θα ριξει ξυλο να φαει κιολας.. οσοι ειναι μεσα ειδη το γνωριζουν πολυ καλα!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ!!!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες