Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Ήμουν στο ΛΥΤ και ναι ήμουν εκπαιδευτής στην 317 αλλά δεν θυμάμαι αν ήμουν στη Δ1 η στη 2
και εχεις 1960 ρε τρελε μονο; Ποσο απολυτηριο εχεις 9,5?Marine316 έγραψε:Ήμουν στο ΛΥΤ και ναι ήμουν εκπαιδευτής στην 317 αλλά δεν θυμάμαι αν ήμουν στη Δ1 η στη 2
ΣΕΑΠ μόνο!
9,7 punisher έτσι για την ιστορια
ελα ρε φιλε,δεν διαβαζες καθολουMarine316 έγραψε:9,7 punisher έτσι για την ιστορια
Καλησπερα μαγκες και καλη επιτυχια. Πλεον ειναι αχρηστο εντελως να πηγαινουμε ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΑ κτλ. Οι γυναικες που βγαζουν ολες μεγαλα απολυτηρια και ενα προφισενσι μας πετανε εξω απο ολες τις θεσεις στα σωματα ασφαλειας για πλακα. Και εγω εκει πηγα σαν εσας αλλα βλεπω οτι δεν μπορουμε να τις συναγωνιστουμε πλεον σε τιποτα εχουνε ξεφυγει σε προσοντα απο εμας κατα πολυ και λυσανε ολες για μια θεση αστυνομια και στρατο ΠΙΚΡΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!
Προφανέστατα δεν μου φταίνε οι γυναίκες που είναι στα σώματα ασφαλείας γτ εγώ δεν διάβαζαΧαχαχα μην ρίχνετε τις ευθύνες αλλού... Προσωπικά το έχω ξαναπεί δεν καίγομαι να μπω έχω καλή εργασια
Οπότε δεν μ βγήκε σε κακό η έλλειψη διαβάσματος στο λύκειο.. Η σιγουριά μεν του δημοσίου είναι που σε βάζει στο τρυπακι
Οπότε δεν μ βγήκε σε κακό η έλλειψη διαβάσματος στο λύκειο.. Η σιγουριά μεν του δημοσίου είναι που σε βάζει στο τρυπακι
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 106
Nero πόσα μόρια έχεις φίλος ;
2800 Α Φιλε Δεα
Nero δεν σε πετάμε έξω εσείς ξεκινάτε με +5 τωρα άμα έχεις απολυτήριο 8-9 δεν σου φταίει ο καθένας
-
Kostasdea7
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 39
Με εντοποιοτητα?;
Ειδικές δυνάμεις εφεδρο αξιωματικός προεδρική φρουρά
-
Kostasdea7
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 39
Nero για που εχεις κανει αιτηση?;
-
johny junky
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 2
Χαίρετε κύριοι, δεν με νοιάζει η προκήρυξή σας, αλλά αυτό που λες πρέπει να σχολιαστεί. Εάν έχεις τις ειδικές δυνάμεις ή την τιμή του εφέδρου Αξιωματικού σαν κάτι άχρηστο ή σαν κάτι που θα σου δώσει μόρια για να γίνεις καραβανόμπατσος (στην καλύτερη), δεν έπρεπε να πας καν. Επίσης ρεζιλεύεσαι μόνο που λες για τις γυναίκες, οι οποίες μόνο με το σχολείο σε πατάνε, ενώ εσύ έχεις τη δυνατότητα για επιπλέον μόρια, που αυτές δεν δικαιούνται.Nero600 έγραψε:Καλησπερα μαγκες και καλη επιτυχια. Πλεον ειναι αχρηστο εντελως να πηγαινουμε ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΑ κτλ. Οι γυναικες που βγαζουν ολες μεγαλα απολυτηρια και ενα προφισενσι μας πετανε εξω απο ολες τις θεσεις στα σωματα ασφαλειας για πλακα. Και εγω εκει πηγα σαν εσας αλλα βλεπω οτι δεν μπορουμε να τις συναγωνιστουμε πλεον σε τιποτα εχουνε ξεφυγει σε προσοντα απο εμας κατα πολυ και λυσανε ολες για μια θεση αστυνομια και στρατο ΠΙΚΡΑ ΜΑΓΚΕΣ!
Πεζοναύτης 317 Δ1 5ος λόχος... Για σενα junky δν εχω να οω κάτι.. Απλα σ εύχομαι να μπεισ και να σου τύχει περαστικό με το ελενακι.. Θα βουτηξετε στ λιμάνι μονοι σας..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες