Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Καλημερα παιδια το bloko.gr ανεβασε τωρα στο facebook οτι θα βγουν δυο προκυρηξεις μια με 500 και η αλλη με 1000 μεσα στο 19
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Σταύρο είναι παλιές οι πληροφορίες.. Αναφέρει τα ίδια γραφικά για τους αναγνώστες κτλ. Η ανακοίνωση από τ υπουργείο ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για μια προκήρυξη και οτ όλοι θα είναι έξω και οι 1500 μέχρι το τέλος του έτους.
Ρε παιδια αν γνωριζει καποιος αν διπλωμα μοτοσικλετας θεωρειται και το α2 και δινει 300 μορια ας απαντησει.
Παιδιά μην ανχωνεστε από βδομάδα θα βγει... Πάλι θα πέσω μέσα και θα με ευχαρίστητε!!!
Μακαρι οι αιτησεις να τρεξουν κ μεχρι σεμπτεμβριο οπως λετε να προλαβουμε να μας ερθουν τα διπλωματα!
- GiannisDEA328
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 31
Μακάρι ρε παίδες να μπορούμε μέχρι 10 15 Σεπτεμβρίου να προλάβουμε το δίπλωμα! Και μετά να ελπίζουμε να πέσουν οι βάσεις.
Ναι ρε φιλε γιαννο.. απλα με το διπλωμα πηδας αρκετες θεσεις!! αλλα κ παλι ετσι θα δουμε!! αν οντος ειναι μεχρι 4 σεμπτεμβριου οι αιτησεις κ δωσουν κ 5 μερες παραταση για να παμε τα πρωτοτυπα πιστευω ειναι καλα!
Θα γινει του επειλαχοντα θα γινει παλι. Και μετα σου λεει αξιοκρατια.

- GiannisDEA328
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 31
Αδερφέ μου Xanthe ειναι μεγάλη η διαφορά τα 2.100 που έχω με τα 2.200 που θα πάω αν όλα πάνε καλά. Μπορεί να μιλάμε και για 400 θέσεις δυστυχώς. Υπομονή και σου εύχομαι και εσενα ότι καλύτερο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Τελικα αυτο που λενε οτι θα σπασει σε 2 κομματια η προκηρηξη ισχυει η οχι; Δεν εχω καταλαβει τι γινετε... Υπαρχει καποιος που γνωριζει με ακριβεια;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Παλιά άρθρα που αναδημοσιεύονται, η προκυρηξη θα βγει για 1500Veteranos91 έγραψε: Τελικα αυτο που λενε οτι θα σπασει σε 2 κομματια η προκηρηξη ισχυει η οχι; Δεν εχω καταλαβει τι γινετε... Υπαρχει καποιος που γνωριζει με ακριβεια;
Ναι σιγουρα.. το ιδιο ευχομαι κ σ εσενα φιλε μου κ ολα θα πανε καλα..
Θα γινει του επιλαχοντος παλι. Αντε να δουμε. Θα μεινη καμια θεση απο τα βυσματα.
Δεα347εδ έγραψε:Παιδιά μην ανχωνεστε από βδομάδα θα βγει... Πάλι θα πέσω μέσα και θα με ευχαρίστητε!!!
Δεα στο έχω στειλει προσωπικό μήνυμα...
Δυστηχως κομαντο προηγουνται οσοι εχουν μεσο να αφησουν καμια
500 θεσεις και για μας που πηγαμε
ειδικες. Αλλιως θα μπουν οι γνωστοι
των γνωστον. Διλαδη αυτοι που περναν
και τις καλες μεταθεσεις στο στρατο.
500 θεσεις και για μας που πηγαμε
ειδικες. Αλλιως θα μπουν οι γνωστοι
των γνωστον. Διλαδη αυτοι που περναν
και τις καλες μεταθεσεις στο στρατο.
Μέλη σε σύνδεση