Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από tethoras355 »

anonymous19970 έγραψε:TΑπεινη μου αποψη (και αυτο που στεκει με βαση λογικης) ειναι καταταξη απο 31 οκτωβριου για τον εξης λογο. Βασικη θα κρατησει 40 μερες οποτε αν ξεκινησουμε 31 οκτωβρη τελειωνουμε τη βασικη στις 9 Δεκεμβριου ημερα παρασκευη, παιρνουμε αδεια ορκομωσιας 10 μερες και μετα κολλανε και τα γκρουπ μαζι και γυρναμε 3 ιανουαριου. Καπως ετσι το κανανε και σε μας τους οβα περυσι. Δεν βγαινει αλλιως

Βγαίνει και αν μπούμε 7 Νοέμβρη και μας δώσουν άδεια ορκομώσιας και β γκρουπ. Μετά τις 7 πάντως δεν νομίζω. Αν ήταν για 31 πάντως θα έπρεπε να το ανακοινώσουν σήμερα ή έστω μέσα στην εβδομάδα.

Eqwert
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Eqwert »

Πιστεύω μέχρι Παρασκευή να μάθουμε. Δεν νομίζω να μας πουν τελευταία στιγμή
Steve DYK
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Steve DYK »

Φάγαμε φόλα.9ος επιλαχων για ΠΝ
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Μάγκες χαλαρώστε θα έχουμε ανακοίνωση προς Παρασκευή αλλιώς μέσα στη βδομάδα που θα μας έρθει!
Epop022
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Epop022 »

Ταπεινη μου αποψη παντα, αν περνας στρατο ξηρας επελεξε αυτο γιατι στο πολεμικο ναυτικο παντα υπαρχει η περιπτωση του καραβιου και το να σαι συνεχως εκτος τωρα εαν δεν σε πειραζει αυτο its okay
Epop022
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Epop022 »

Eleonora έγραψε:
Prasinomperes έγραψε:Γεια χαρά!Επιτυχών σε Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό και Στρατό Ξηράς ως βοηθός φαρμακείου εδώ!

Θα επιλέξω την Πολεμική Αεροπορία!

Το αναφέρω για όσους είναι επιλαχόντες στην ειδικότητα μου σε ΠΝ - ΣΞ!

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή μας σταδιοδρομία! ☝️☝️

Πολύ περίεργο! Δεν υπάρχει κανένα ίδιο όνομα

στα τρία Σώματα, στη συγκεκριμένη ειδικότητα, είσαι σίγουρος;

Π. Χ. Παπαδόπουλος αεροπορία, Παπαδόπουλος ναυτικό, Παπαδόπουλος ΣΞ

Αλλα μου προκαλει εντυπωση οτι ουτε γυναικειο επαναλαμβανομενο ονομα στους επιτυχοντες στρατο ξηρας κι αντιστοιχα ναυτικο υπαρχει στην ειδικοτητα σας ωστοσο αν περνας και στα δυο το πεζικο ειναι μια καλη λυση μιας και το ναυτικο την προηγουμενη χρονια ειχε τις περισσοτερες απωλειες (παραιτησεις)
Άβαταρ μέλους
KEOAX
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από KEOAX »

Μάγκες όσοι είστε και επιτυχών αεροπορία και Σ. Ξ, μπείτε αεροπορία έτη φωτός μπροστά! Αυτά από μένα καλό βράδυ σε όλους!
Christina03
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Christina03 »

Συγχαρητήρια παιδιά σε όλους και υπομονή. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάποιος Πλήρωμα Άρματος Leo1 και έχει περάσει επιτυχών σε καποιο άλλο σώμα; Για να μας φύγει και εμάς στους επιλαχόντες το άγχος και η ανυπομονησία .
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Καλημέρα η κατάταξη θα ξεκινήσει από 24 Οκτώβρη για Πολεμική Αεροπορία σίγουρα.Όσο αναφορά Ξηρά και Ναυτικό ενδέχεται είτε 24 του μήνα και αυτά αλλιώς πάει για 31.Πάντως επικρατέστερο είναι για 24 και για αυτά τα 2, πάντως πολεμική αεροπορία σίγουρα 24!

Steve DYK
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ναυτικό 24-26 μίλησα με ΓΕΝ χθες.Από κει κ πέρα, στο ναυτικό για ποιον λόγο πάνε κ φεύγουν πρίν ορκιστούν; Δεν έχω καταλάβει ακόμα.

Baba95
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Baba95 »

Καλημέρα και από εμένα παιδιά, συγχαρητήρια σε όλους, επιτυχών ΣΞ και 1ος επιλαχών ΠΑ εχω καμία πιθανότητα να με καλέσουν από ΠΑ ;
Steve DYK
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Τι να πω κ γω που είμαι 9ος επιλαχών ΠΝ
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Steve DYK έγραψε:Ναυτικό 24-26 μίλησα με ΓΕΝ χθες.Από κει κ πέρα, στο ναυτικό για ποιον λόγο πάνε κ φεύγουν πρίν ορκιστούν; Δεν έχω καταλάβει ακόμα.

Γιατι φίλε το ναυτικό το έχουν στο μυαλό τους σαν κάτι διαφορετικό! Προσπαθούν να επιλέξουν και να μπουν σε ειδικότητες που θεωρούν στεριανες! Έλα όμως που τα πρώτα χρονια θα έχει μόνο καράβι, και ειδικά ειδικότητες που είναι κατραβισιες στεριά δε βλέπεις σχεδόν ποτε μόνο σε άδειες κτλπ!Με αυτό το σκεπτικό σου λέει ο άλλος, γιατί να μη πάω εμπορικό ναυτικό που είναι και τα 3πλασια λεφτά και να κάτσω ΠΝ; Για αυτό φεύγουν! Θέλει γερό στομάχι το ΠΝ οποιος το παλεύει για μένα του βγάζω το καπέλο προσωπικά δε θα πήγαινα με τη καμία.Καταρχήν είναι δύσκολο το κομμάτι να κανεις οικογένεια κάποια στιγμή στη ζωή σου

agge
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από agge »

Καλησπέρα,
δεν έχω καταλάβει κάτι όσο αναφορά την προκήρυξη.
Εάν έχει κάποιος πτυχείο απο ΤΕΙ και έχει σύνολο 650 μόρια και δηλώσει μία ειδικότητα όπου οι θέσεις στην συγκεκριμένη ειδικότητα έχουν συμπληρωθεί με άτομα, πέρα από επιλαχών τί γίνονται οι υπόλοιποι;
μπαίνουν σε άλλη κατηγορία;
Epop022
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Epop022 »

33ΜΚ έγραψε:
Steve DYK έγραψε:Ναυτικό 24-26 μίλησα με ΓΕΝ χθες.Από κει κ πέρα, στο ναυτικό για ποιον λόγο πάνε κ φεύγουν πρίν ορκιστούν; Δεν έχω καταλάβει ακόμα.

Γιατι φίλε το ναυτικό το έχουν στο μυαλό τους σαν κάτι διαφορετικό! Προσπαθούν να επιλέξουν και να μπουν σε ειδικότητες που θεωρούν στεριανες! Έλα όμως που τα πρώτα χρονια θα έχει μόνο καράβι, και ειδικά ειδικότητες που είναι κατραβισιες στεριά δε βλέπεις σχεδόν ποτε μόνο σε άδειες κτλπ!Με αυτό το σκεπτικό σου λέει ο άλλος, γιατί να μη πάω εμπορικό ναυτικό που είναι και τα 3πλασια λεφτά και να κάτσω ΠΝ; Για αυτό φεύγουν! Θέλει γερό στομάχι το ΠΝ οποιος το παλεύει για μένα του βγάζω το καπέλο προσωπικά δε θα πήγαινα με τη καμία.Καταρχήν είναι δύσκολο το κομμάτι να κανεις οικογένεια κάποια στιγμή στη ζωή σου

Ακριβως οπως τα λες! Και συγκεκριμενα απο ειδικοτητες του υγειονομικου τομεα που πηγαν π. Ν για καλυτερα κι οταν τους βαλαν σε καραβι και σε πολλους αλλαξαν κι ειδικοτητα τα παρατησαν κι εφυγαν... Τουλαχιστον στρατο ξηρας ειναι καλυτερα. Για να μην συζητησουμε για τις επιφυλακες στο πν
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες