Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2010)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
- Επάγγελμα: τιποτα ακομη.
Συγχαρητηρια σε ολους οσοι εχουνε περασει! Ευχομαι κ εγω του χρονου τετοιο καιρο ν ειμαι το ιδιο ευτυχισμενη κ ν εχω περασει!
...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagioula20yahoo.gr την Τετ Αύγ 25, 2010 7:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι να πω ρε παιδια! Τα φετινα μορια της σμυ Το πιστευετε ή οχι ειναι 14.172 μορια. Σε σχεση με περσι που ηταν 9.100 τι να πω! Ελεος παρα μα παρα πολυ μεγαλη διαφορα σε σχεση με περσι! Ποιος θα το περιμενε αυτο! Μακαρι να γινει ενα στρατιωτικο πανεπιστημιο... Ουτως ωστε να μπορουν να μπαινουν εκει μεσα ατομα που γουσταρουν πραγματικα τον στρατο. Και οχι καποιοι τεμπεληδες που πανε για τα λεφτα μονο!
Αντε παλι του χρονου... Με περισσοτερο διαβασμα αυτη τη φορα...
Αναβαλλω τα τσιπουρα για του χρονου
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Αμα το θελεις πραγματικα θα το καταφερεις.Fanis έγραψε:Αντε παλι του χρονου... Με περισσοτερο διαβασμα αυτη τη φορα...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 34
19adonis92 φιλε τελευταιος περασες! Αλλα εισαι μεσα! Εμενα με πηραν με σειρα 42 στους 122! Ειμαι σχετικα στους πρωτους! Αντε φιλε θα τα πουμε μεσα να γνωριστουμε και καλη σταδιοδρομια! Τα σωματα ανεβηκαν στα 16303... Δεν πειραζει τοθλαχιστον περασα!
Η σειρα με την οποια περνας παιζει καποιο ρολο Μεσα στην σχολη;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 52
Παλι καλα που περασα... Τα λεμε φιλε... Ειμαι ο τελευταιος
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
συγχαρητηρια!fistikisfiction έγραψε:19adonis92 φιλε τελευταιος περασες! Αλλα εισαι μεσα! Εμενα με πηραν με σειρα 42 στους 122! Ειμαι σχετικα στους πρωτους! Αντε φιλε θα τα πουμε μεσα να γνωριστουμε και καλη σταδιοδρομια! Τα σωματα ανεβηκαν στα 16303... Δεν πειραζει τοθλαχιστον περασα!

-
- Επιλοχίας
Αχ ρε ***** το, υπερβολικα πολυ ανεβηκαν οι βασεισ. Ουφ.
κριμα.

Καλησπερα μπορω να δω τα ανοματα των επιτυχουντων πουθενα... Ευχαριστω
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Τρελη ζητηση παιδια... Δεν εξηγητε αλλιως.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 34
Και η πλακα ειναι οτι η αστυφυλακων δεν ανεβηκε υ π ε ρ β ο λ ι κ α. Ναι μεν ανεβηκε αλλα ηταν κατι το αναμενομενο λογς της μειωσης του αριθμου των εισακτεων κλπ. Εγω υπολογιζα να παει 15.500 - 16.000... Αλλα η σμυ και η σσε αλλα ειδικα η σμυ εκτιναχθηκε στα υψη... Απιστευτο... Μου φαινεται οτι επειδη πολλοι υποψηφιοι ελεγαν οτι η αστυνομια θα παρει λιγους, πολυ λιγους φετος πολλοι δεν τη δηλωασν γιατι θεωρουσν πως δεν ειχαν ελπιδες καταταξης και οτι η βαση θα ανεβει κατακορυφα... Και ετσι ολοι επεσαν με τα μουτρα στον στρατο και... Ιδου οι συνεπειες...
Οντως η αστυφυλακων ανεβηκε αλλα δεν αποτελει εκπληξη αυτο ισα ισα που υπολογιζοταν για 15.700+ αλλα η σμυ εκανε το μεγαλο μπαμ φετος αυτο θα πει εκτιναξη..fistikisfiction έγραψε:Και η πλακα ειναι οτι η αστυφυλακων δεν ανεβηκε υ π ε ρ β ο λ ι κ α. Ναι μεν ανεβηκε αλλα ηταν κατι το αναμενομενο λογς της μειωσης του αριθμου των εισακτεων κλπ. Εγω υπολογιζα να παει 15.500 - 16.000... Αλλα η σμυ και η σσε αλλα ειδικα η σμυ εκτιναχθηκε στα υψη... Απιστευτο... Μου φαινεται οτι επειδη πολλοι υποψηφιοι ελεγαν οτι η αστυνομια θα παρει λιγους, πολυ λιγους φετος πολλοι δεν τη δηλωασν γιατι θεωρουσν πως δεν ειχαν ελπιδες καταταξης και οτι η βαση θα ανεβει κατακορυφα... Και ετσι ολοι επεσαν με τα μουτρα στον στρατο και... Ιδου οι συνεπειες...
-
- Επιλοχίας
Ανεβηκανε πολυ αυτες οι σχολες γιατι εχουν μεγαλη αναζητηση λογω το οτι προσφερουν αμεση επαγγελματικη αποκατασταση. Ε ολοι οπως ηταν επομενο δηλωσαν αυτες τς σχολεσ.
δν πειραζει, του χρονου ισως πεσουν παλι.

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 52
Ρε παιδι και περσυ η σμυ εκανε την μεγαλη εκπληξη... Απλα επανηλθε στα φυσιολογικα επιπεδα... Ετσι κι αλλιως παντα τοσο ηταν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης