Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Καλησπερα Γιωργο... Ξερω οτι περυσι οι αντρες εδωσαν αμεσως μετα τις γυναικες αφου τελειωαν ολες τις διαδικασιες... Τωρα ποτε, ισως να τυχει σε σενα απο τις 20 Σεπτεμβρη κ μετα... Οι διαδικασιες αρχιζουν απο τις 31 Αυγουστου
Dum spiro spero
Καλημερα! απο δευτερα δε βγαινει ο πινακας με το ποτε κ που περναμε νοσοκομειακα κ αθληματα;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
ana έγραψε:Γεια σας. Δυστηχως λογω προβλημα υγειας δεν μπορεσα να προπονηθω καθολου και ο οργανισμος μου ειναι πολυ αδυνατος θα αρχισω προπονηση αυτες τις μερες. Χλωμο ε, να τα καταφερω σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα; Μπορει να μου πει καποιος σε ποσες μερες το καταφερε;
καλησπερα σε ολους. Αννα μου εγω θα σου πω για εμενα προσωπικα. Ξεκινησα να κανω προπονησεις απο τον μαιο κ μεσα σε ενα μηνα ειχα βγαλει ολους τους χρονους κ ολα τα αλλα. Ομως εγω εκανα παλια στιβο οποτε μετραει πολυ. Τωρα για σενα δν σε ξερω κιολας αλλα αν μπορεις να προπονηθεις οσο πιο σκληρα γινεται αυτες τις μερες καλο κανει κακο δν κανει. Εγω πλεον βγαζω το χιλιαρι σε 3:50. Το κατοσταρι σε 14'' το μηκος 4,50μ το υψος ανετα το περναω σφαιρα μεσο ορο 9.5μ ελξεις πλεον κανω 9 καμψεις καμια 20-30 αλλα μιλαμε για 4 μηνες προπονηση με προπονητη κ για ατομο που εκανε χρονια στιβο παλια κ με μεγαλο πισμα. Αυτο π θελω να πω ειναι οτι θεληση να εχεις κ ολα γινοντε. Δωστε τον καλυτερο σας εαυτο παιδια κ καλη επιτυχια σε ολους
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
ttsevekidou έγραψε:Καλημερα! απο δευτερα δε βγαινει ο πινακας με το ποτε κ που περναμε νοσοκομειακα κ αθληματα;
καλημερα. Ναι την δευτερα βγαινει το προγραμμα κ για το ποτε δινουμε ειναι αναλογος το γραμμα του επιθετου σου. Εγω ας πουμε ειμαι στο Μ κ αποτι εμαθα δινω περιπου στις 15 σεπτεμβριου αλλα θα διξει
Δηλαδη το τ ποτε θα δινει;
Βρε παιδια αν γινουν τελικα οι εκλογες τον οκτωβριο τι θα γινει με εμας; δε γινεται να τηρηθει το προγραμμα...
θα μεινουμε πισω 'η θα τρεξει ποιο γρηγορα;
θα μεινουμε πισω 'η θα τρεξει ποιο γρηγορα;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
ttsevekidou έγραψε:Δηλαδη το τ ποτε θα δινει;
οτι κ να πω ψεματα θα ς πω γτ εμενα μου το ειπε μια φιλη που εδινε περσυ κ ηταν Μ κ υπολογισε περιπου ποτε δινω εγω. Εσυ εισαι Τ αρα με τα δικα της λεγομενατελη σεπτεμβριου λογικα. Μην το δεσεις κ κομπο

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 32
Κανεις δεν ξερει με σιγουρια ποτε εδω λενε θα δωσουν πρωτα οι γυναικες δεν ξερω ας κανουμε υπομονη μεχρι δευτερα και θα τα μαθουμε ολα
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
thrakiotis έγραψε:Κανεις δεν ξερει με σιγουρια ποτε εδω λενε θα δωσουν πρωτα οι γυναικες δεν ξερω ας κανουμε υπομονη μεχρι δευτερα και θα τα μαθουμε ολα
ακριβως αυτο...2 μερες μειναν.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Εγώ πάλι δίνω την πρώτη εβδομάδα του Σεπτ... 

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 32
Που το ξερεις;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Μου το ειπαν στο στρατοπεδο όταν εδωσα συνεντευξη και περσι απο τους πρωτους ημουν που δωσε!
-
- Στρατηγός
Τσεβ στην συνεντευξη τι ομαδα ησουν; Ξερεις γιατι σε ρωταω; Διοτι καταλαβα πως ειναι αναλογα με το επωνυμο μας και το νουμερο της ομαδας δηλωνει ποια μερα δινουμε... Πχ αν καποιος ηταν ομαδα 1 σιγουρα ειναι απο "α" και δινει την πρωτη μερα των επομενων δοκιμασιων
Dum spiro spero
Ομαδα 18
-
- Στρατηγός
Υποθετω οτι θα δωσεις υγειονομικα την 18η μερα... Ισως να βγει και λιγο πιο νωρις, αναλογα με την προσελευση των ατομων! Θα φανει τη Δευτερα αυτο
Εγω θυμαμαι περυσι οτι ειχα τον ιδιο αριθμο στην ομαδα μου και συνεντευξη και στα υπολοιπα

Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης