Οκ, αυτο ακουγεται παρα πολυ λογικο. Κριμα παντως! α, μιας και ειμαι π ειμαι ς αυτο το θεμα, γενικα υποστηριζω οτι οι γυναικες πρεπει να χουν ισες ευκαιριες και αντιμετωπιση στο στρατο (περα απο περιπτωσεις οπως η παραπανω), αλλα νταξ, γινεται κ το αλλο, οτι οτι δεν μπορουν αυτες το φορτονονται οι αρσενικοι:P, οποτε υποστηριζω κ Οτι αν δεν μπορουν να ανταποκριθουν στην ισοτητα , σαφως εξω η σε αλλο τομεα. Α ναι και + στην νικη.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Τελειωσε αυτο το θεμα για μενα... Αν ειναι να υπαρχουν στον στρατο γυναικες με το δικο σου το μυαλο κυρια υπολοχαγε τοτε...
Για να τελειωνω κ εγω με την σειρα μου γιατι για αλλο λογω μπηκα κ αλλου βρεθηκα. Λοιπον εγω τωρα ανηκω στο εκπαιδευτικο τομεα κ οχι σε μαχημη ειδικοτητα. Σε οποιον αρεσει το στρατιωτικο επαγγελμα κ νομιζω οτι θα τα καταφερει να το κυνηγηση γιατι αξιζει. Οσον αφορα εσενα Δημητρη θα χαρω πολυ να σε δω στην ΣΜΥ κ νομιζω οτι θα αλλαξεις γνωμη. Μια συμβουλη θα δωσω (δεν ειμαι η καταλληλη αλλα.) δεν χρειαζετε να τα παιρνετε ολα τις μετρητης κ να αρπαζεστε με το παραμικρο γιατι αν μπειτε σε στρατιωτικη σχολη θα ακουσετε αρκετα πραγματα που θα σας μειωμουν "λιγο" την προσωπικοτητα κ το χειροτερο δεν θα μπορειτε να μιλησετε. Το εχω βιωσει για αυτο κ εγω στους μαθητες μου ειμαι χαλαρη εξαλου εχω να κανω με 18χρονα, θα μου πεις σε στρατο βρισκεσαι αλλα ο στρατος δεν ειναι μονο φωνες κ αγγαρεια για αυτο δεν χρειαζετε να ανησυχεις για εμενα αλλα για τους εκπεδευτες. Καλη επιτυχια σε οτι κ αν κανεις!
άλεξ έγραψε:Οκ, αυτο ακουγεται παρα πολυ λογικο. Κριμα παντως!α, μιας και ειμαι π ειμαι ς αυτο το θεμα, γενικα υποστηριζω οτι οι γυναικες πρεπει να χουν ισες ευκαιριες και αντιμετωπιση στο στρατο (περα απο περιπτωσεις οπως η παραπανω), αλλα νταξ, γινεται κ το αλλο, οτι οτι δεν μπορουν αυτες το φορτονονται οι αρσενικοι:P, οποτε υποστηριζω κ Οτι αν δεν μπορουν να ανταποκριθουν στην ισοτητα, σαφως εξω η σε αλλο τομεα. Α ναι και + στην νικη.