Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kostas

Δημοσίευση από kostas »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Ττι λες ρε φιλε; Μην απογοητευεσαι. Γιατι λιγες; Η ειδικοτητα που δηλωσα φετος, περσυ ο τελευταιος ειχε 286 μορια... Μαζι με την συνεντευξη. Εσυ εχεις 290 χωρις την συνεντευξη... Εχεις αρκετες πιθανοτητες... Μην αγχωνεσαι... Και η ειδικοτητα που δηλωσες φανταζομαι την εχουν δηλωσει λιγα ατομα και σε συμφερει αυτο
με αυτα που ακουω βρε φιλαρακι αλλος 600 αλλος 700 εχω τρομξει. Να σαι καλα παντως για τις πληροφοριες σου
SV
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από SV »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ ξερεις για ολες τις ειδικοτητες?
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Τι να ξερω; Τα μορια; Οχι δεν ξερω... Υπαρχει πινακας με την περσυνη λιστα... Ε λογικα αν ψαξεις στο google να την βρεις... Την εχει και καποιος απο εδω μεσα που μιλισα μαζι του χθες αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του
SV
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από SV »

Αν ξερεις σε ποιες ειδικοτητες παλευουν οι περισσοτεροι;

B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από B1lly »

Να σε καλά Γιάννη' αν κοι μου είπαν πως εκεί βρίκομαι περιμένω και εγω την Δευτέρα μίπως και βγούν ψέυτες. Είναι αμαρτία γιατί σε όλα τα groupakia που λένε για ιδικότητες 1ς στους 50 έβαλε υπηρέτης ελαφρού οπλισμού και παρόλα αυτά βρέθικα στην απ' έξω. Μακάρι να βγούνε ψέυτες... Τα μόρια μου είναι απο 12μηνη θητεία πτυχίο ΤΕΕ β κύκλου και LOWER στα αγγλικά μπορείτε να μου πείτε το αποτέλεσμα; Θα πώ κάτι στον εαυτό μου που έλεγα στους άλλους όλο αυτό το διάστημα...Think positive until the end ! Καλή τύχη σε όλους αδέρφια μέσα απο την καρδιά μου...
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από capo »

Γιαννη εχω 210 μορια για τεθωρακισμενα... Πως το βλεπεις; Σ ευχαριστω...
ΥΠΟΣΜΗΝΙΑΣ

Δημοσίευση από ΥΠΟΣΜΗΝΙΑΣ »

temeteron4 έγραψε:
D.Y.K έγραψε:Έτσι θέλω να πιστεύω και εγώ φίλε μου.
Ότι περνάω δηλαδή.
Και εσύ πιστεύω πως θα περάσεις μην αγχώνεσαι.
Είχα πάρει τηλ στο ΓΕΝ και μου είχανε πεί ότι το πιστοποιητικό είναι ίσως το καλύτερο έγγραφο μαζί με το απολυτήριο μου για την προκύρηξη.
Να σημειώσω ότι έχω απολυτήριο 14,9!
Ποσα ατομα υπολογιζεις οτι εδωσαν για την ειδικοτητα; Πανω απο 400; Δηλαδη ΔΥΚ με 14 ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ Και θητεια εχω συνολο 200 μορια; Λιγα δεν ειναι; Αμα μετρησουν το τει εχω συν 350! Ευχαριστω και sorry αν σε κουρασα
dyk το απολυτηριο του τεε ειναι 210 μορια, μετραει κ η βαθμολογια; Παιρνεις κ απο εκει μορια;

σμηνιας

Δημοσίευση από σμηνιας »

ΣΓΟΣ που εισαι να μας πεις για τα μορια κ τους επιλαχοντες

ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

Σμηνια Η ειδικοτητα σου ειναι απο της ποιο δυσκολες Διοτι υπαρχει Το πτυχιο των Τ. Ε. Ι. ΔΗΛΑΔΗ Τελειοφοιτος =450 μονο το πτυχιο καταλαβαινεις

σμηνιας

Δημοσίευση από σμηνιας »

ΣΓΟΣ έγραψε: Σμηνια Η ειδικοτητα σου ειναι απο της ποιο δυσκολες Διοτι υπαρχει Το πτυχιο των Τ. Ε. Ι. ΔΗΛΑΔΗ Τελειοφοιτος =450 μονο το πτυχιο καταλαβαινεις

Εχουν ολοι πτυχιο; Εχουν υπηρετησει κ εχουν κ προυπηρεσια;
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

Οχι αλλα παιζεις με τει
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Τθ πλήρωμα αρμάτων τθ (ι1) 855-365 9102 τθ πλήρωμα ερπυστριοφόρων τθ (i1) 800-300 9103 τθ υπηρέτης α/τ όπλων τθ (i1) 645-300 9104 τθ υπηρέτης όλμων τθ (i1) 900-340 περυσι με την συνεντευξη
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Περισυ η βαση ηταν 300 ΜΕ την συνεντευξη! Εσυ εχεις 300 χωρις αυτην. Οποτε μην απογοητευεσαι. Ασε που εκει δεν εχει ζητηση λογω της δυσκολιας
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Στα αθληματα καιτη εκει που εδινες τα πηγαν καλα τα κοριτσια; και αν ξερεις ποσες ητανε τ. θ αρματα; περιθπου
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Εγω 100 αρη περασα χιλιαρη το εκανα αλλα οχι στο χρονο που επρεπε. υψος και μηκος και σφαιρα ναι. τασης αγκωνων ναι, μονοζυγο και κανιστρα οχι γιατι ειχα παθει τροχαιο με το αμαξι και ειχα μολοπες στα χερια. οχι πολλες αλλα ξερεις δυσκολευτικα. πως με βλεπεις;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης