Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Συνάδελφος

Δημοσίευση από Συνάδελφος »

Φίλοι του ΜΧ καλησπέρα Πρώτον θα ασχολείστε με την ανίχνευση εκρηκτικών υλών, δουλειά πολύτιμη.

Δεύτερον θα ανήκετε σε κάποια Ομάδα Άρσης Ναρκοπεδίων πιθανώς.

Τρίτον θα μεταβαίνετε όπου σας καλούν.

Τέταρτον ο μισθός θα είναι ο ίδιος με όλα τα στελέχη με μικρέςς διαφορές που δεν μπορούν να τονιστούν εδώ.

Πέμπτον μεταθέσεις σε κεντρικά σημεία.

Τα σκυλιά σας χαρακτηρίζονται ως sniffers και είναι ιδιαίτερα ζώα.

Καλή σταδιοδρομία φίλοι μου και πάντα θα είμαι εδώ για να βοηθώ τους συναδέλφους μου

Herc
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Herc »

Οταν λες κεντρικα σημεια τι εννοεις;
μεταθεσεις; μισθο; μπορεις να πεις κατι
συγκεκριμενο;
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Και τοτε γιατι λεγονται σκυλια διασωσης και οχι ευρεσης εκρηκτικων υλων;
Crowl
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Crowl »

Απο κατερινη ειμαι... μισθος απο οτι εμαθα κοντα στα 1100... εχω φιλο στη λαρισα μου τα εχει πει... τον εδωσαν σκυλο μετα απο 3 χρονια... μεχρι τοτε καλη σκοπια παιδια... τελικα ποσοι ειμαστε; Παραπανω απο 4;

ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Αν εισαι με σκυλο διασωσης ειμαστε 4 αν εισαι φυλακας τοτε πρεπει να ειναι καμια 20αρια
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από anna.nikos »

ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. έγραψε: Αν εισαι με σκυλο διασωσης ειμαστε 4 αν εισαι φυλακας τοτε πρεπει να ειναι καμια 20αρια
ποσα μορια χρειαστηκαν να μπειτε?
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εγω μπηκα με 530 μορια συνοδος σκύλου διασωσης στο μηχανικο βασικα απο οσο τσεκαρα στην δικια μας σειρα 8η δεν εχει σκυλους φυλακες !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. την Δευ Μαρ 01, 2010 8:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συνάδελφος

Φίλοι καλήσπέρα πάλι. Πρώτον για τα κεντρικά σημεία, εννοώ μεγάλες πόλεις έδρες σχηματισμών.

Δεύτερον ο μισθός είναι ο ίδιος για όλους. Αν είναι 1100 ή 1000 εξαρτάται από την περιοχή που κάποιος υπηρετεί (παραμεθόριος ή μη).

Τρίτον όλα τα σκυλια ανίχνευσης ονομάζονται έτσι ανεξάρτητα τι ανιχνεύουν. Αυτό επιλέγεται από την εκπαίδευση τους και όχι από τις ικανότητές τους. Δηλαδή έχουμε ένα σκύλο που είναι καλός ανιχνευτής (sniffer) και μετά το εκπαιδεύουμε σε κάποια οσμή.

Αν κάποιοι πάνε για σκύλους διάσωσης αυτό είναι κάτι νέο για τις ομάδες αντιμετώπισης καταστροφών.

Ότι και να κάνετε όμως Φύλαξη ή Ανίχνευση να ξέρετε ότι πάντα δίπλα σας θα έχετε ένα φίλο ένα σύντροφο, που ποτέ δεν θα σας προδώσει.

Να είστε καλά όλοι σας.

Συνάδελφος και εγώ

Δημοσίευση από Συνάδελφος και εγώ »

Καλησπέρα συνάδελφοι, υπάρχουν ειδικότητες για την εργασία των στρατιωτικών σκύλων, ο φίλος που πέρασε στους σκύλους έρευνας διάσωσης είναι στο ΜΧ κι αυτός αλλά δεν θα έχει σχέση με την ειδικότητας ανεύρεσης εκρηκτικών υλών και τους συνοδούς τους. Τώρα ξεκινά αυτή η ειδικότητα και είναι πολύ καλή. Εκπαίδευση στο πυροσβεστικό σώμα και χρήματα όπως σας έγραψε και ο άλλος φίλος μας εδώ είναι τα ίδια με όλους τους άλλους ΕΠΟΠ. Τώρα ναι να πώ και στην φίλη μας, οι συνοδοί φρουροί είναι καμιά 450ρια χεχε. Τα λέμε παιδιά, καλή σταδιοδρομία, την οποία πιστεύω θα έχετε

Συνάδελφος

Ευχαριστώ συνάδελφε για την συμπλήρωση. Εμένα με απασχολεί περισσότερο η ανάδειξη και ενίσχυση του θεσμού των σκύλων σε όλους τους τομείς.

ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Σας ευχαριστουμε πολυ! Ας ελπίσουμε οτί εφοσον είναι καινούργια ειδικότητα δεν θα αργησουμε να πάρουμε και σκυλιά!
Συνάδελφος

Να είσαι σίγουρη Ατίθαση ότι θα έρθουν γρήγορα. Κάποιες παλιές καθυστερήσεις οφείλονταν στο μεγάλο αριθμό των φυλάκων ΕΠΟΠ. Καλή δουλειά και δύναμη με υψηλό αίσθημα όπως η συντριπτική πλειοψηφία όλων.

Συνάδελφος

Και ένα link που θα σας ενδιαφέρει

ΣΚΥΛΟΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΝΑΡΚΩΝ

συνάδελφος και εγώ

Δημοσίευση από συνάδελφος και εγώ »

Καλησπέρα φίλοι μου του ΜΧ, σκύλοι υπάρχουν και πολύ γρήγορα θα γίνει η εκπαίδευσή τους μαζί σας...
Herc

Δημοσίευση από Herc »

καλημερα σασ... παιδια ως συνοδοι σκυλων διασωσης τι κανουμε;

κανουμε περιπολα... ; κανουμε σκοπιες μαζι με τα σκυλια. τι κανουμε; κα8ε ποτε περνουμε μεταθεσεις;

μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω...

ευχαριστω...

κ ποιοι απο σασ ειστε συνοδοι σκυλων διασωσης;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης