Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια ξερει κανεις που ειναι το κεντρο εκπαιδευσης για την ειδικοτητα νηπιαγωγων -διοικητικων
Anonymous

Αν περασουμε φυσικα αλλα ετσι να ξερουμε πανω κατω που θα πανε αυτοι που θα περασουν γιατι εγω δεν εχω καθολου μεσον

aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από aleka »

katerina έγραψε:Και γω την ιδια δηλωσα! ξερεις ποσοι δηλωσαν αυτη Την ειδικοτητα; ειμαστε αρκετες/οι; εμαθα πως θα πρεπει να εχουμε συγκεντρωσει πολλα μορια για να εχουμε ελπιδες, γιατι υπαρχουν πολλες αιτησεις απο υποψηφιους πανεπιστημιου. πιστευεις πως ειναι μονο βισματικες θεσεις;

Δεν ξερω ποσοι δηλωσαν παντως στην δικια μου ομαδα ειμασταν αρκετες κ φαντασου οτι ειναι κ αγορια κ υπαρχουν κ 4 πολεις. σιγουρα για να μπεις πρεπει να συγκεντρωσεις πολλα μορια τωρα αν θα τα αποκτησεις με πτυχειο η βυσμα ασχετο αυτο κ εγω εχω πτυχιο αλλα περυσι σε ειδικοτητα λυκειου που ειχα δηλωσει εμεινα απ'έξωΕικόνα Εικόνα

Anonymous

Aleka τουλαχιστον περασες τις αθλητκες εξετασεις; υπηρξαν κοπελες στην εικοτητα μας που δεν περασαν; σορρυ που σε ρωταω, αλλα θελω να παρω μια πρωτη εικονα για το ποσο δυσκολα ειναι. Λες να παρουν μονο αγορια; Εγω δινω τελευταια ημερα!
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

katerina έγραψε:Aleka τουλαχιστον περασες τις αθλητκες εξετασεις; υπηρξαν κοπελες στην εικοτητα μας που δεν περασαν; σορρυ που σε ρωταω, αλλα θελω να παρω μια πρωτη εικονα για το ποσο δυσκολα ειναι. Λες να παρουν μονο αγορια; Εγω δινω τελευταια ημερα!

Καλα κανεις κ ρωτας για αυτο ειμαστε εδω για να ενημερωνωμαστε! εχω γραψει παραπανω πως γινονται φετος οι αθλητικες δοκιμασιες κανεις δεν κοβετε φετος σου λενε οτι μαζευεις μορια δεν ηταν οπως περυσι που σου ελεγαν στο τελος αν εισαι ικανος η οχι
zzzzzz
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από zzzzzz »

Δλδ ισχυει οτι ακομα και σε ενα αθλημα δεν τα πας τοσο καλα δεν κοβεσαι; μακαρι να ειναι ετσι αν και φοβαμαι οτι απλα δεν λενε κατι στα αθληματα για να ειναι καλυμενα τα βυσματα και να μην υπαρξουν διαμαρτυριες. αν δεν που μπροστα σου τα αποτελεσματα δεν μπορεις να ξερεις αν θα εχουν παρει καποιον που δεν εβγαλε κανενα αθλημα και οχι καποιον που τα εβγαλε... ολα παιζονται και παιζονται κατω απο το τραπεζι... [; ) [; ) [; )
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

zzzzzz έγραψε:Δλδ ισχυει οτι ακομα και σε ενα αθλημα δεν τα πας τοσο καλα δεν κοβεσαι; μακαρι να ειναι ετσι αν και φοβαμαι οτι απλα δεν λενε κατι στα αθληματα για να ειναι καλυμενα τα βυσματα και να μην υπαρξουν διαμαρτυριες. αν δεν που μπροστα σου τα αποτελεσματα δεν μπορεις να ξερεις αν θα εχουν παρει καποιον που δεν εβγαλε κανενα αθλημα και οχι καποιον που τα εβγαλε... ολα παιζονται και παιζονται κατω απο το τραπεζι... [; ) [; ) [; )

Μα για αυτο γινεται για να μην υπαρξουν διαμαρτυριες οπως περυσι
zzzzzz
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από zzzzzz »

Σχετικα με τα αθληματα... την αλλη βδομαδα ο καιρος χαλαει και θα εχουμε βροχες μετα την τεταρτη... γνωριζει κανεις τι θα γινει και για ποσο θα αναβληθουν αν αναβληθουν τα αθληματα; επειδη στην προκηρυξη αναφερει το ενδεχομενο καιρικων συνθηκων αλλα δεν λεει αν πανε την επομενη μερα ή αν θα βγουν νεες ημερομηνιες...
lolita
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από lolita »

aleka έγραψε:Εδωσα κ περυσι κ φετος στον συγκεκριμενο διαγωνισμο κ υπηρχαν διαφορες στην διεξαγωγη των αθληματων πχ περυσι καναμε ολα τα αθληματα χωρις να ξερουμε τους χρονους κ στο τελος περναγαμε απο την επιτροπη κ μας ελεγε αν ειμαστε ικανοι η οχι φετος καναμε ολα τ αθληματα κ μας ειπαν οτι δεν κοβετε κανεις πχ. μπορει εσυ να μην πηγες καλα στο μιλι αλλα να πηγες καλα στο κατοσταρι κ με αυτο τον τροπο μαζευουμε μορια αυτο γινεται γιατι περυσι μπηκανε ατομα που ειχαν κοπει στα αθληματα κ εγινε γνωστω κ για αυτο για να μην εχουν προβλημα πιστευω οτι το αλλλαξαν για να μην μπορει κανεις να κανει παραπονα Β υ ς μ α !
κι εγω εδωσα περισυ και ηξερα τους χρονους, τους λεγανε!
Το θεματακι με τα μορια απο που... ;
Απο που το ακουσες αυτο; ;
Τι αλλο θα ακουσω πιαΕικόνα
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

lolita έγραψε:
aleka έγραψε:Εδωσα κ περυσι κ φετος στον συγκεκριμενο διαγωνισμο κ υπηρχαν διαφορες στην διεξαγωγη των αθληματων πχ περυσι καναμε ολα τα αθληματα χωρις να ξερουμε τους χρονους κ στο τελος περναγαμε απο την επιτροπη κ μας ελεγε αν ειμαστε ικανοι η οχι φετος καναμε ολα τ αθληματα κ μας ειπαν οτι δεν κοβετε κανεις πχ. μπορει εσυ να μην πηγες καλα στο μιλι αλλα να πηγες καλα στο κατοσταρι κ με αυτο τον τροπο μαζευουμε μορια αυτο γινεται γιατι περυσι μπηκανε ατομα που ειχαν κοπει στα αθληματα κ εγινε γνωστω κ για αυτο για να μην εχουν προβλημα πιστευω οτι το αλλλαξαν για να μην μπορει κανεις να κανει παραπονα Β υ ς μ α !
κι εγω εδωσα περισυ και ηξερα τους χρονους, τους λεγανε!
Το θεματακι με τα μορια απο που... ;
Απο που το ακουσες αυτο; ;
Τι αλλο θα ακουσω πιαΕικόνα

Γιατι μετα να κανεις ολα τα αθληματα κ εφοσον εδωσες περυσι θα θυμασαι που στο τελος μας λεγανε αν ειμαστε ικανοι η οχι φετος σου ειπαν τιποτα; Κ εξαλλου μας το ειπε ο ιδιος ο συνταγματαρχηςΕικόνα
Εικόνα
lolita

Δημοσίευση από lolita »

Περισυ κοπηκα σφαιρα και 100μ...
Το ειχα καταλαβει οτι δεν ειναι καλο αυτο αλλα συνεχισα κι εκανα και τα υπολοιπα γιατι ποτε δεν ξερεις και οχι δεν λεγανε αν ειμαστε ικανοι η οχι στο τελος, αν τους ρωτουσες θα σου λεγανε βεβαια αλλα και
Το καταλαβαιναμε κι απο μονοι μας δεν χρειαζοταν, καταλαβαινεις αν περασες το υψος, ξερεις σε τι χρονο εβγαλες το 1000, δεν στο κρυβουν και δεν μπορουν κιολας, και φετος τα ιδια, αν υπαρχει καποια διαφορα με περισυ ειναι οτι φετος ειναι αρκετα πιο ελαστικοι!
lolita

Δημοσίευση από lolita »

Ο συνταγματαρχης που ειχα εγω και μου υπογραψε και τα χαρτια
Νομιζε οτι στην προκυρηξη δηλωνες 2ειδικοτητες, φαντασου
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

lolita έγραψε:Περισυ κοπηκα σφαιρα και 100μ...
Το ειχα καταλαβει οτι δεν ειναι καλο αυτο αλλα συνεχισα κι εκανα και τα υπολοιπα γιατι ποτε δεν ξερεις και οχι δεν λεγανε αν ειμαστε ικανοι η οχι στο τελος, αν τους ρωτουσες θα σου λεγανε βεβαια αλλα και
Το καταλαβαιναμε κι απο μονοι μας δεν χρειαζοταν, καταλαβαινεις αν περασες το υψος, ξερεις σε τι χρονο εβγαλες το 1000, δεν στο κρυβουν και δεν μπορουν κιολας, και φετος τα ιδια, αν υπαρχει καποια διαφορα με περισυ ειναι οτι φετος ειναι αρκετα πιο ελαστικοι!

Συγνωμη αλλα εμας περυσι μας συγκεντρωσαν ολες στο τελος κ περνουσε μια μια κ μας ελεγαν ναι η οχι κατι που φετος δεν εγινε μας υπεγραψαν τα χαρτια στην αρχη
Anonymous

Τι εγινε παιδια μεχρι εδω ηταν το forum γιατι δεν γραφει κανεις. Ολοι για εξετασεις κ αθληματα ειστε; έ γω τελειωσα τα πηγα καλα στα αθληματα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

iolli έγραψε: Τι εγινε παιδια μεχρι εδω ηταν το forum γιατι δεν γραφει κανεις. Ολοι για εξετασεις κ αθληματα ειστε; έ γω τελειωσα τα πηγα καλα στα αθληματα
τελικα τι εκανες με το υψος που το ειχες αγχος; Ολα καλα; Με το 1000;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες