Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών
Και γιατί θέλεις 3μηνη αναβολή και δεν περιμένεις μια και καλή να μπεις με τον Νοέμβριο?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
alani123321 έγραψε:Γεια χαρα παιδια. Θελω την δευτερα (30 ιουνιου) να κοψω αναβολη για να μπω σεπτεμβρη. Το θεμα ειναι οτι χρωσταω ενα μαθημα μονο για πτυχιο και θα το δωσω και αυτο το σεπτεμβρη... Οποτε μεσα σεπτεμβρη μπαινω στρατο κ μεσα σεπτεμβρη δινω το μαθημα.
Σε περιπτωση που συμπιμπτουν οι ημερομηνιες, δηλαδη να χω μπει στρατο και να δινεται πιο μετα το μαθημα, γινεται να παρω 3μηνη αναβολη για να μπω νοεμβρη;
Να παρω αδεια το πρωτο μηνα για αυτον τον λογο Αποτι εχω καταλαβει ειναι αδυνατο.
Τελη αυγουστου θα ξερω και την ημερομηνια που δινω το μαθημα και ποτε μπαινω στρατο. Οποτε μπορω να κανονισω να παρω 3μηνη αναβολη σε περιπτωση που δεν βολεψαν οι ημερομηνιες;
Τρίμηνη αναβολή για σπουδές δεν υπάρχει, τρίμηνη υπάρχει μόνο για κοινωνικούς λόγους .
- alani123321
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Για κοινωνικούς λόγους δε γίνεται να πάρω την 3μηνη κ να πάω να δώσω το μάθημα; θα μου την δώσουν; Δε θέλω να μην μπω Σεπτέμβρη στρατό κ να δω μετα ότι βόλευε να δώσω το μάθημα κ να έμπαινα στρατό.. Βιάζομαι να τελειώσω απο το στρατό.. Θέλω μαιο να ξεμπερδέψω..
-
- Στρατηγός
Σου έχω δώσει το σχετικό θέμα, κάτσε και διάβασε το, μην ρωτάς εδώ μέσα άσχετα πράγματα.
- alani123321
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Το διάβασα. Στη θέση μου εδυ τι θα έκανες; η αναβολή μου είναι μέχρι 2016 κ τωρα θα την σπάσω.
Καλησπέρα, τελικά πήγα την Παρασκευή να πάρω την αναβολή. Μπαίνω στην stratologia.gr αλλά δεν μου βγάζει κάτι. Επίσης, όταν είχα συμπληρώσει την αίτηση πρόσεξα οτι στην βεβαίωση σπουδών Είχε γίνει λάθος στο όνομα του πατέρα μου (έβαλαν το δικό μου όνομα δυο φορές) και μου είπε να βγάλω μια φωτοτυπία της ταυτότητας μου. Του την πήγα και μου είπε όλα εντάξει την πήρα την αναβολή. Να περιμένω μέχρι την Τετάρτη και αν δεν έχει βγει τι μου προτείνεται να κάνω (7/7 είναι η ημερομηνία κατάταξης).
-
- Στρατηγός
Teooo1995 έγραψε:Καλησπέρα, τελικά πήγα την Παρασκευή να πάρω την αναβολή. Μπαίνω στην stratologia.gr αλλά δεν μου βγάζει κάτι. Επίσης, όταν είχα συμπληρώσει την αίτηση πρόσεξα οτι στην βεβαίωση σπουδών Είχε γίνει λάθος στο όνομα του πατέρα μου (έβαλαν το δικό μου όνομα δυο φορές) και μου είπε να βγάλω μια φωτοτυπία της ταυτότητας μου. Του την πήγα και μου είπε όλα εντάξει την πήρα την αναβολή. Να περιμένω μέχρι την Τετάρτη και αν δεν έχει βγει τι μου προτείνεται να κάνω (7/7 είναι η ημερομηνία κατάταξης).
Άλλη φορά να διαβάζεις και προηγούμενα μηνύματα, δεν γίνεται να λέμε συνέχεια τα ίδια.
Greek_Army έγραψε:Δεν το ανανεώνουν το σύστημα κάθε ημέρα, αφού έκανες την διαδικασία μέσω στρατολογίας μην αγχώνεσαι.
Greek_Army έγραψε:Δηλαδή αν δεν ανανεωθεί η εφαρμογή της ιστοσελίδας μέχρι τις 20 θα πας να υπηρετήσεις; Σου είπανε πως δικαιούσαι αναβολή μέχρι το 2022 τέλος, μην κάθεσαι και βγάζεις σενάρια και αγχώνεσαι χωρίς λόγο.
Greek_Army έγραψε:Η φόρμα δεν ανανεώνεται κάθε μέρα επειδή πχ παίρνουν 2 άτομα αναβολή.
Ακόμα να ανανεωθεί η σελίδα. Τα μηνύματα που έκανες παράθεση τα είχα διαβάσει πριν στείλω το πρώτο μήνυμα, αλλά δεν παίρνω απάντηση γιατί δεν ενημέρωσε αν πήρε ή δεν πήρε τελικά αναβολή. Τέλος πάντων, τα χάρτια που έδωσα (αίτηση, βεβαίωση), μήπως τα στέλνουν κάπου και δεν τη δέχτηκαν;(η βεβαίωση από την γραμματεία είχε λάθος όνομα πατρός). Αύριο είναι η μέρα κατάταξης, άμα ξαναπάω στο ρουφ γίνεται να κοιτάξουν αν εχει βγει αναβολή?
-
- Στρατηγός
Και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, θα ανανεωθεί πάλι όταν είναι να παρουσιαστεί η νέα ΕΣΣΟ και ούτε τα στέλνουν πουθενά τα χαρτιά, από την στιγμή που τα δέχτηκαν έχεις πάρει αναβολή και δεν το θυμάσαι ή ο στρατολόγος το θεώρεισαι δεδομένο πως το κατάλαβες.
Να πας αύριο αλλά είμαι σίγουρος κατά 99,9999% πως έχεις πάρει.
Να πας αύριο αλλά είμαι σίγουρος κατά 99,9999% πως έχεις πάρει.
Όταν του έδωσα την φωτοτυπία της ταυτότητας μου είπε "εντάξει την πήρες την αναβολή (κάτι τέτοιο) " και οτι άμα θέλω να ενημερωθώ για μέχρι πότε να μπω στην σελίδα της στρατολογίας.(Πιστεύω οτι καλύφθηκα αλλά το χαρτί του στρατού μου το πήρε, η ταυτότητα φτάνει για να το ελέγξουν; )
-
- Στρατηγός
Αρχηγέ από την στιγμή που παρέδωσες το χαρτί κατάταξης έχεις πάρει αναβολή, αγχώνεσαι χωρίς λόγο.
Η ταυτότητα φτάνει, αλλά τσάμπα θα τρέχεις πρωινιάτικα στο ΡΟΥΦ, σκέψου την ζέστη που θα φας
Η ταυτότητα φτάνει, αλλά τσάμπα θα τρέχεις πρωινιάτικα στο ΡΟΥΦ, σκέψου την ζέστη που θα φας

«Ψαλίδι» στις αναβολές σπουδών από τα Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης και πιο αυστηρό σύστημα αναβολών για λόγους υγείας προβλέπει το νέο στρατολογικό νομοσχέδιο που κατέθεσε η αναπληρώτρια υπουργός Αμυνας, Φ. Γεννηματά.
Ελαττώνεται το όριο ηλικίας για τη χορηγούμενη, στους σπουδαστές των Κέντρων Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, αναβολή από το εικοστό όγδοο στο εικοστό έκτο έτος της ηλικίας
Ελαττώνεται το όριο ηλικίας για τη χορηγούμενη, στους σπουδαστές των Κέντρων Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, αναβολή από το εικοστό όγδοο στο εικοστό έκτο έτος της ηλικίας
Στο ίδιο νομοσχέδιο για λόγους «ισονομίας» καταργούνται τα επιπρόσθετα προνόμια για τους ανυπότακτους «αντιρρησίες συνείδησης» καθώς και των ποδοσφαιριστών που έχουν συμβόλαια με ομάδες εξωτερικού.
πηγή
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω πάρει αναβολή πριν από 3 χρόνια λόγω σπουδών, ωστόσο στο τρίτο έτος (αυτό που διανύουμε) αποφάσισα να δώσω ξανά πανελλήνιες και να περάσω κάπου αλλού, γιατί δε μου άρεσε καθόλου η σχολή στην οποία βρίσκομαι.
Επομένως θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει, αν θα πρέπει να κάνω κάτι για να αλλάξει η αιτιολόγηση της αναβολής που έχω ήδη πάρει (επειδή αναφέρει πως είναι για τη συγκεκριμένη σχολή), ή να το αφήσω έτσι μιας που έτσι και αλλιώς η αναβολή λήγει στα 28...
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Έχω πάρει αναβολή πριν από 3 χρόνια λόγω σπουδών, ωστόσο στο τρίτο έτος (αυτό που διανύουμε) αποφάσισα να δώσω ξανά πανελλήνιες και να περάσω κάπου αλλού, γιατί δε μου άρεσε καθόλου η σχολή στην οποία βρίσκομαι.
Επομένως θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει, αν θα πρέπει να κάνω κάτι για να αλλάξει η αιτιολόγηση της αναβολής που έχω ήδη πάρει (επειδή αναφέρει πως είναι για τη συγκεκριμένη σχολή), ή να το αφήσω έτσι μιας που έτσι και αλλιώς η αναβολή λήγει στα 28...
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
-
- Στρατηγός
Δεν χρειάζεται, σημασία έχει πως σπουδάζεις.
Μου ήρθε ένα χαρτί αλλά δεν ξέρω τι είναι, αναφέρει
Θέμα: Διαβίβαση λόγω αρμοδιότητας
παρακάτω έχει τα στοιχεία μου
που παρακολουθείται στρατολογικά από την Υπηρεσία σας.
Στον ενδιαφερόμενο, στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, γνωρίζεται οτι η αρμόδια Σ. Υ που τον παρακολουθεί ειναι η Ηπείρου.
Θέμα: Διαβίβαση λόγω αρμοδιότητας
παρακάτω έχει τα στοιχεία μου
που παρακολουθείται στρατολογικά από την Υπηρεσία σας.
Στον ενδιαφερόμενο, στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, γνωρίζεται οτι η αρμόδια Σ. Υ που τον παρακολουθεί ειναι η Ηπείρου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες