Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Τέλεια. Οπότε λογικά θα κοπούν σχεδόν όλοι και θα έρθει η δική μου η σειρά που είμαι χαμηλά στον πίνακα αλλά είμαι μέσα σε ΔΜΣ και αθλήματα. Ωραία.
Καλημέρα σας χρόνια πολλά καλή ανάσταση σε όλους. Ήθελα να κάνω μία ερώτηση τις αιματολογικές εξετάσεις δηλαδή του μικροβιολογικού τής έκανα όλες σε δημόσιο νοσοκομείο εκτός από το (Ζ) τις εργαστηριακές εξετάσεις για τα ναρκωτικά. Μου είπαν ότι δεν βάζουν σφραγίδα και υπογραφή γιατρού στην υγειονομική καρτέλα παρά μόνο στις εξετάσεις. Είναι εντάξει αυτό επειδή είναι από ιδιώτη ή θα έχω πρόβλημα?
Και εγώ την ίδια απορία έχω γιατί σε άλλες προκηρύξεις τις κάνω μόνο σε δημόσιο και δεν ξέρω αν τα ιδιωτικά βάζουν σφραγίδα και υπογραφή πάνω στην υγειονομική καρτέλα ή μόνο στις εξετάσεις που σου δίνουν. Αν ξέρεις κάποιος εποχικός πού τις έχει ξανακάνει να μας πει σας παρακαλώ πολύ ή ο ΔΥΚ που τα ξέρει αυτά τα θέματα.
Ήθελα να 'ξερα τι όνειρα βλέπετε μερικοί... Που ξέρεις ρε φίλε πόσοι δεν περνάνε ούτε ΔΜΣ ούτε αθλήματα; Και σιγά μην κόψουν και τους 2500. Οσοι είστε επιλαχόντες και ειδικά όπως εσύ χαμηλά μην ελπίζετε φέτος.
Δεν το ξέρω. Αλλά ελπίζω ότι θα κοπούν όλοι αφού ο φίλος λέει ότι θα τηρηθεί αυστηρά ότι ορίζει η προκήρυξη. Άρα θα έχουμε τρομακτικές απώλειες και θα μπω και εγώ που είμαι στους τελευταίους. Το παλικάρι είναι μέσα και λέει ότι διέταξε το αρχηγείο να μην χαρίζουν κάστανο.
Μήπως γνωρίζει κανείς?Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 12:32 pm Καλημέρα σας χρόνια πολλά καλή ανάσταση σε όλους. Ήθελα να κάνω μία ερώτηση τις αιματολογικές εξετάσεις δηλαδή του μικροβιολογικού τής έκανα όλες σε δημόσιο νοσοκομείο εκτός από το (Ζ) τις εργαστηριακές εξετάσεις για τα ναρκωτικά. Μου είπαν ότι δεν βάζουν σφραγίδα και υπογραφή γιατρού στην υγειονομική καρτέλα παρά μόνο στις εξετάσεις. Είναι εντάξει αυτό επειδή είναι από ιδιώτη ή θα έχω πρόβλημα;
ΔΥΚ?Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 12:40 pm Και εγώ την ίδια απορία έχω γιατί σε άλλες προκηρύξεις τις κάνω μόνο σε δημόσιο και δεν ξέρω αν τα ιδιωτικά βάζουν σφραγίδα και υπογραφή πάνω στην υγειονομική καρτέλα ή μόνο στις εξετάσεις που σου δίνουν. Αν ξέρεις κάποιος εποχικός πού τις έχει ξανακάνει να μας πει σας παρακαλώ πολύ ή ο ΔΥΚ που τα ξέρει αυτά τα θέματα.
Ποιος σου είπε ότι δεν βάζει υπογραφή και σφραγίδα; Εγώ στον βιοτυπο που πήγα αιματολογικές και τοξικολογικές μια χαρά μ έβαλανΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 12:32 pm Καλημέρα σας χρόνια πολλά καλή ανάσταση σε όλους. Ήθελα να κάνω μία ερώτηση τις αιματολογικές εξετάσεις δηλαδή του μικροβιολογικού τής έκανα όλες σε δημόσιο νοσοκομείο εκτός από το (Ζ) τις εργαστηριακές εξετάσεις για τα ναρκωτικά. Μου είπαν ότι δεν βάζουν σφραγίδα και υπογραφή γιατρού στην υγειονομική καρτέλα παρά μόνο στις εξετάσεις. Είναι εντάξει αυτό επειδή είναι από ιδιώτη ή θα έχω πρόβλημα;
Φίλε μ τα αθλήματα είναι αστεία, Αν δεν τα περάσει κάποιος απλά ας κάτσει σπίτι του, Στο ΔΜΣ θα κόψουν αυτούς που πρέπει αλλά δεν νομίζω να είναι πολύ αυστηρά γιατί σε λίγες μέρες πρέπει να είμαστε στης θέσεις μας, Εγώ που είχα το 20 5000 μόρια και ήμουν 80+ σειρά μάχιμος μπήκα το 23, οπότε αν είσαι στους τελευταίους μην ελπίζεις για σύντομαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 1:21 pmΔεν το ξέρω. Αλλά ελπίζω ότι θα κοπούν όλοι αφού ο φίλος λέει ότι θα τηρηθεί αυστηρά ότι ορίζει η προκήρυξη. Άρα θα έχουμε τρομακτικές απώλειες και θα μπω και εγώ που είμαι στους τελευταίους. Το παλικάρι είναι μέσα και λέει ότι διέταξε το αρχηγείο να μην χαρίζουν κάστανο.
Δηλαδή πιστεύεις ότι ενώ η προκήρυξη ήταν γνωστό από το φθινόπωρο ότι θα βγει, πως οι ενδιαφερόμενοι δε φρόντισαν να χάσουν κιλά και να γυμναστούν τόσους μήνες που είχαν μπροστά τους. Το πολύ να υπάρχουν 10-20 πανελλαδικά εκτός ορίων. Ολοι το γνώριζαν, όλοι προετοιμάστηκαν. Και να θέλουν οι επιτροπές να κόψουν, δε θα υπάρχουν άτομα που να κόβονται. Καλο είναι να ελπίζουμε στη ζωή αλλά πάντα ρεαλιστικά. Φιλικα. Καλη Ανάσταση.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 1:21 pmΔεν το ξέρω. Αλλά ελπίζω ότι θα κοπούν όλοι αφού ο φίλος λέει ότι θα τηρηθεί αυστηρά ότι ορίζει η προκήρυξη. Άρα θα έχουμε τρομακτικές απώλειες και θα μπω και εγώ που είμαι στους τελευταίους. Το παλικάρι είναι μέσα και λέει ότι διέταξε το αρχηγείο να μην χαρίζουν κάστανο.
Οχι δεν έχω ακούσει κάτι γι αυτό ρωτάω, εγώ είμαι 4ος επιλαχών και θέλω να δω αν έχω ελπίδες για φέτος.
Και μετά ξύπνησες. Άκου μόνο 10-20. Οι μισοί και παραπάνω θα πάτε σπίτια σας. Είστε εκτός των ορίων που θέτει η προκήρυξη. Φιλάκια.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 1:50 pmΔηλαδή πιστεύεις ότι ενώ η προκήρυξη ήταν γνωστό από το φθινόπωρο ότι θα βγει, πως οι ενδιαφερόμενοι δε φρόντισαν να χάσουν κιλά και να γυμναστούν τόσους μήνες που είχαν μπροστά τους. Το πολύ να υπάρχουν 10-20 πανελλαδικά εκτός ορίων. Ολοι το γνώριζαν, όλοι προετοιμάστηκαν. Και να θέλουν οι επιτροπές να κόψουν, δε θα υπάρχουν άτομα που να κόβονται. Καλο είναι να ελπίζουμε στη ζωή αλλά πάντα ρεαλιστικά. Φιλικα. Καλη Ανάσταση.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 1:21 pmΔεν το ξέρω. Αλλά ελπίζω ότι θα κοπούν όλοι αφού ο φίλος λέει ότι θα τηρηθεί αυστηρά ότι ορίζει η προκήρυξη. Άρα θα έχουμε τρομακτικές απώλειες και θα μπω και εγώ που είμαι στους τελευταίους. Το παλικάρι είναι μέσα και λέει ότι διέταξε το αρχηγείο να μην χαρίζουν κάστανο.
Εσύ τώρα θες να γίνεις πυροσβέστης; Με τέτοια μυαλά αν πας σε βάρδια δε σε βλέπω και πολύ καλά με τόσο δηλητήριο που στάζεις για συναδέλφους. Δεν έχεις ιδέα τι εστί πυροσβεστική. Καλυτερα να μείνεις εσύ στο σπίτι σου.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 2:00 pmΚαι μετά ξύπνησες. Άκου μόνο 10-20. Οι μισοί και παραπάνω θα πάτε σπίτια σας. Είστε εκτός των ορίων που θέτει η προκήρυξη. Φιλάκια.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 1:50 pmΔηλαδή πιστεύεις ότι ενώ η προκήρυξη ήταν γνωστό από το φθινόπωρο ότι θα βγει, πως οι ενδιαφερόμενοι δε φρόντισαν να χάσουν κιλά και να γυμναστούν τόσους μήνες που είχαν μπροστά τους. Το πολύ να υπάρχουν 10-20 πανελλαδικά εκτός ορίων. Ολοι το γνώριζαν, όλοι προετοιμάστηκαν. Και να θέλουν οι επιτροπές να κόψουν, δε θα υπάρχουν άτομα που να κόβονται. Καλο είναι να ελπίζουμε στη ζωή αλλά πάντα ρεαλιστικά. Φιλικα. Καλη Ανάσταση.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 1:21 pm
Δεν το ξέρω. Αλλά ελπίζω ότι θα κοπούν όλοι αφού ο φίλος λέει ότι θα τηρηθεί αυστηρά ότι ορίζει η προκήρυξη. Άρα θα έχουμε τρομακτικές απώλειες και θα μπω και εγώ που είμαι στους τελευταίους. Το παλικάρι είναι μέσα και λέει ότι διέταξε το αρχηγείο να μην χαρίζουν κάστανο.
Είμαι ήδη πυροσβέστης από το 2019 και παραμένω. Εσύ κοίτα να είσαι μέσα στα όρια γιατί δεν σε βλέπω καλά φέτος. Ξανά φιλάκια.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 2:04 pmΕσύ τώρα θες να γίνεις πυροσβέστης; Με τέτοια μυαλά αν πας σε βάρδια δε σε βλέπω και πολύ καλά με τόσο δηλητήριο που στάζεις για συναδέλφους. Δεν έχεις ιδέα τι εστί πυροσβεστική. Καλυτερα να μείνεις εσύ στο σπίτι σου.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 2:00 pmΚαι μετά ξύπνησες. Άκου μόνο 10-20. Οι μισοί και παραπάνω θα πάτε σπίτια σας. Είστε εκτός των ορίων που θέτει η προκήρυξη. Φιλάκια.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 1:50 pm
Δηλαδή πιστεύεις ότι ενώ η προκήρυξη ήταν γνωστό από το φθινόπωρο ότι θα βγει, πως οι ενδιαφερόμενοι δε φρόντισαν να χάσουν κιλά και να γυμναστούν τόσους μήνες που είχαν μπροστά τους. Το πολύ να υπάρχουν 10-20 πανελλαδικά εκτός ορίων. Ολοι το γνώριζαν, όλοι προετοιμάστηκαν. Και να θέλουν οι επιτροπές να κόψουν, δε θα υπάρχουν άτομα που να κόβονται. Καλο είναι να ελπίζουμε στη ζωή αλλά πάντα ρεαλιστικά. Φιλικα. Καλη Ανάσταση.
Καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε άγχος για το αποτέλεσμα, αλλά το να αποθαρρύνουμε άλλους υποψηφίους ή να προβλέπουμε μαζικούς αποκλεισμούς δεν βοηθά κανέναν. Ο καθένας κάνει τη δική του προσπάθεια και αξίζει σεβασμό, όχι ειρωνεία. Η διαδικασία είναι κοινή για όλους και όποιος πληροί τα κριτήρια, θα περάσει – είτε είναι πρώτος είτε επιλαχών. Καλό είναι να κρατάμε τη συζήτηση σε ένα επίπεδο και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Καλή επιτυχία σε όλους.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 2:00 pmΚαι μετά ξύπνησες. Άκου μόνο 10-20. Οι μισοί και παραπάνω θα πάτε σπίτια σας. Είστε εκτός των ορίων που θέτει η προκήρυξη. Φιλάκια.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 1:50 pmΔηλαδή πιστεύεις ότι ενώ η προκήρυξη ήταν γνωστό από το φθινόπωρο ότι θα βγει, πως οι ενδιαφερόμενοι δε φρόντισαν να χάσουν κιλά και να γυμναστούν τόσους μήνες που είχαν μπροστά τους. Το πολύ να υπάρχουν 10-20 πανελλαδικά εκτός ορίων. Ολοι το γνώριζαν, όλοι προετοιμάστηκαν. Και να θέλουν οι επιτροπές να κόψουν, δε θα υπάρχουν άτομα που να κόβονται. Καλο είναι να ελπίζουμε στη ζωή αλλά πάντα ρεαλιστικά. Φιλικα. Καλη Ανάσταση.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 1:21 pm
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες