Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Ο νοών νοείτο. Μαγκες ψάξτε τα αποτελέσματα στο εθνικό τυπογραφείο λύθηκε και αυτό.
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Δηλαδή επιμένεις πως δεν έκανες λάθος ;
Αποτελεσματα θα εχουμε 3 με 4 τα ξημερωματα, μεινετε συντονισμενοι, πληροφορια απο μεσα! Εχουν παραγγειλει πιτσα φαν και περνανε τα τελευταια μορια
Έχω έμαθα τρώνε πίτσα hat και θα βγούνε στις 6.
Καλησπέρα παιδιά εγώ πιστεύω θα βγουν Παρασκευή γιατί μέτα έχει 5 μέρες ενστάσεις που θα είναι 5 εργάσιμες για να πιάσει Δευτέρα με Παρασκευή.
Καλησπέρα παιδιά με 21 μόρια (4 αντιπυρικες και ειδικές δυνάμεις) πιστεύετε είμαι μέσα;
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει! ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη 100% ναι ! Πιστεύω πως στο τέλος θα μπουν με κάτω από 1800 μόρια ! Κανε προπόνηση! Καλή επιτυχία και μην σκας!
Ότι έβαλα λίγα θαυμαστικά! Ας βάλω λίγα ακόμη !!
Παιδιά μάθαμε τελικά ποτες θα βγει; Όχι τίποτα άλλο να ειδοποιήσω το βισμα μου.
Παιδιά καλημέρα! Ξέρουμε τίποτα; Θα πάρεις κάποιος τηλέφωνο που το έχει μπας και μάθουμε τι γίνεται;
Καλημέρα μάγγες! Κάτι φημολογείται για κρίσεις στην πυροσβεστική σήμερα. Από ότι είδα όμως είναι μόνο στην αστυνομία. Αν ισχύει και της πυροσβεστικής, επηρεάζει την δημοσίευση των αποτελεσμάτων αυτό;
Δεν ξαναπαίρνω αρχηγείο γιατί οι άνθρωποι παίζουν με την αγωνία μας και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Δεν ξαναπαίρνω αρχηγείο γιατί οι άνθρωποι παίζουν με την αγωνία μας και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Σήμερα θα γίνουν αλλαγές και στο πυροσβεστικό σώμα οπότε δύσκολο να βγουν σήμερα άποψη μου δεν έχω πληροφορία από πάνω ούτε από κάτω
Θα γίνουν κρίσεις και ΠΣ. Γενικα στα τηλέφωνα που γράφει η προκήρυξη δεν ξέρουν κάτι. Αερολογίες λένε τελικά ! Οποτε Υπομονή και ξαφνικά θα βγούν...
Παιδιά το ότι συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ και θα γίνουν αλλαγές στην ηγεσία και στον επιτελάρχη της πυροσβεστικής δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο την δημοσίευση των αποτελεσμάτων. Η επιτροπή καταμέτρησης, αλλά και το αρμόδιο τμήμα πληροφορικής που θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα, δεν έχουν καμία σχέση με την φυσική ή την πολιτική μας ηγεσία. Το μόνο που έχει να κάνει ο αρχηγός και ο αρμόδιος υφυπουργός, είναι να δώσουν απλά έγκριση για δημοσίευση. Τίποτα παραπάνω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης