Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Prk
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 39

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Prk »

Ο νοών νοείτο. Μαγκες ψάξτε τα αποτελέσματα στο εθνικό τυπογραφείο λύθηκε και αυτό.
Beekeer

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Beekeer »

Δηλαδή επιμένεις πως δεν έκανες λάθος ;
Prk
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Prk »

Έχεις δίκιο φίλε!
NikolakisKp

Δημοσίευση από NikolakisKp »

Αποτελεσματα θα εχουμε 3 με 4 τα ξημερωματα, μεινετε συντονισμενοι, πληροφορια απο μεσα! Εχουν παραγγειλει πιτσα φαν και περνανε τα τελευταια μορια
Feministis

Δημοσίευση από Feministis »

Έχω έμαθα τρώνε πίτσα hat και θα βγούνε στις 6.
Papas

Δημοσίευση από Papas »

Καλησπέρα παιδιά εγώ πιστεύω θα βγουν Παρασκευή γιατί μέτα έχει 5 μέρες ενστάσεις που θα είναι 5 εργάσιμες για να πιάσει Δευτέρα με Παρασκευή.
Epox

Δημοσίευση από Epox »

Καλησπέρα παιδιά με 21 μόρια (4 αντιπυρικες και ειδικές δυνάμεις) πιστεύετε είμαι μέσα;
Beekeeper

Δημοσίευση από Beekeeper »

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει! ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη 100% ναι ! Πιστεύω πως στο τέλος θα μπουν με κάτω από 1800 μόρια ! Κανε προπόνηση! Καλή επιτυχία και μην σκας!
Beekeeper

Ότι έβαλα λίγα θαυμαστικά! Ας βάλω λίγα ακόμη !!
Vusmatias

Δημοσίευση από Vusmatias »

Παιδιά μάθαμε τελικά ποτες θα βγει; Όχι τίποτα άλλο να ειδοποιήσω το βισμα μου.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά καλημέρα! Ξέρουμε τίποτα; Θα πάρεις κάποιος τηλέφωνο που το έχει μπας και μάθουμε τι γίνεται;
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Καλημέρα μάγγες! Κάτι φημολογείται για κρίσεις στην πυροσβεστική σήμερα. Από ότι είδα όμως είναι μόνο στην αστυνομία. Αν ισχύει και της πυροσβεστικής, επηρεάζει την δημοσίευση των αποτελεσμάτων αυτό;
Δεν ξαναπαίρνω αρχηγείο γιατί οι άνθρωποι παίζουν με την αγωνία μας και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Arna

Δημοσίευση από Arna »

Σήμερα θα γίνουν αλλαγές και στο πυροσβεστικό σώμα οπότε δύσκολο να βγουν σήμερα άποψη μου δεν έχω πληροφορία από πάνω ούτε από κάτω
Beekeeper

Θα γίνουν κρίσεις και ΠΣ. Γενικα στα τηλέφωνα που γράφει η προκήρυξη δεν ξέρουν κάτι. Αερολογίες λένε τελικά ! Οποτε Υπομονή και ξαφνικά θα βγούν...
Giorgosbt
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Giorgosbt »

Παιδιά το ότι συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ και θα γίνουν αλλαγές στην ηγεσία και στον επιτελάρχη της πυροσβεστικής δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο την δημοσίευση των αποτελεσμάτων. Η επιτροπή καταμέτρησης, αλλά και το αρμόδιο τμήμα πληροφορικής που θα δημοσιεύσει τα αποτελέσματα, δεν έχουν καμία σχέση με την φυσική ή την πολιτική μας ηγεσία. Το μόνο που έχει να κάνει ο αρχηγός και ο αρμόδιος υφυπουργός, είναι να δώσουν απλά έγκριση για δημοσίευση. Τίποτα παραπάνω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης