Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να κάνω μια ερώτηση εγώ που έχω περάσει τα Αθλήματα και εδώ στα psycho τεχνικά πριν κανένα μήνα περιμένω κάποια ειδοποίηση πως θα δω αν είμαι στους διοριστέους; Πως θα ξέρω αν με έχουν πάρει ήδη και απλά περιμένω κάποια ειδοποίηση πρέπει να μπω κάπου να το δω;
Επισκέπτης

Για πες μας πως πήγαν στα αθληματα; Περνούσαν ;
Επισκέπτης

Παιδιά έχουν ενημερώσει κάποιων διοριστέων, πως τα χαρτιά του τα έχουν λάβει; Και απλά περιμένει, να τον φωνάξουν για παρουσίαστη?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 03, 2024 4:45 pm Παιδιά έχουν ενημερώσει κάποιων διοριστέων, πως τα χαρτιά του τα έχουν λάβει; Και απλά περιμένει, να τον φωνάξουν για παρουσίαστη;
Είναι στη φάση που τα ελέγχουν. Εμενα με πηραν σημερα γιατί δεν είχαν βρει ένα έγγραφο τη στιγμη που ήταν μέσα στο φάκελο και δν ειχαν μπει στο κόπο να τον ανοιξουν ξανα να δουν αν τυχον είναι μέσα κάποιο ξεχασμένο χαρτί. Έπειτα διπλοτσεκαραν και μου ζήτησαν συγνώμη γις την αναστάτωση...
Επισκέπτης

Οκ φίλε μου!
Ευχαριστώ
Επισκέπτης

Αν επιτρέπεται, ποτέ τα είχες στείλει τα χαρτιά διορισμού?
Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά για Ποια χαρτιά μιλάμε; Για τα δικαιολογητικά που στείλαμε το 2018 για Παράδειγμα εγώ τότε τα έστειλα!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 04, 2024 9:31 am Αν επιτρέπεται, ποτέ τα είχες στείλει τα χαρτιά διορισμού;
Τα έστειλα τεταρτη και εφτασα δευτερα πρωι.
Επισκέπτης

Εγώ Πέμπτη τα έστειλα τα χαρτιά διορισμού και από τι είδα είχαν φτάσει την Δευτέρα το πρωί, απλά δεν έχω ενημέρωση Εγώ ότι όλα είναι κομπλέ! Είχα μιλήσει και με την κοπέλα την Δευτέρα, αλλά δεν είδα και πολύ να έχει ασχοληθεί, μού είπε μονάχα ότι για Σεπτέμβριο μάλλον θά μάς ειδοποιήσουν για πρόσληψη, θά κάνω αύριο πάλι μία ενέργεια να μιλήσω μαζί τής
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 04, 2024 2:50 pm Εγώ Πέμπτη τα έστειλα τα χαρτιά διορισμού και από τι είδα είχαν φτάσει την Δευτέρα το πρωί, απλά δεν έχω ενημέρωση Εγώ ότι όλα είναι κομπλέ! Είχα μιλήσει και με την κοπέλα την Δευτέρα, αλλά δεν είδα και πολύ να έχει ασχοληθεί, μού είπε μονάχα ότι για Σεπτέμβριο μάλλον θά μάς ειδοποιήσουν για πρόσληψη, θά κάνω αύριο πάλι μία ενέργεια να μιλήσω μαζί τής
Μίλησα εγω σημερα και δεν φάνηκε και πολύ πρόθυμη να απαντήσει για το πότε μπορεί να βγει το φεκ... Μου απάντησε δν ξερει απλα και να μην παραιτηθω αν τυχον δουλευω...
Επισκέπτης

Οκ αδερφέ, θα την καλέσω και εγώ αύριο!
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα Να κάνω μια ερώτηση εσείς που γράφετε ότι στείλατε τα χαρτιά σας έχουν ειδοποιήσει; Και από ποια προκήρυξη είστε του 2018 επιλαχόντες Δώσατε αθλητικά και psycho τεχνικά πριν κανένα μήνα που Που δώσαμε και υπόλοιποι;
Επισκέπτης

Εμείς τα είχαμε περάσει το πριν το covit, τα ιατρικά, αθλητικά και ψυχοτεχνικα επιτυχώς!
Το διορισμό μάς τον στείλανε φέτος τον Ιούνιο
Επισκέπτης

Εγω τα ειχα περασει το 2021 και όπως και το παιδί πιο πανω τα στείλαμε την προηγούμενη εβδομάδα κατόπιν ειδοποίησης. Υπάρχουν ακόμα θεσεις οπότε αναμένετε!
Επισκέπτης

Ξέρουμε πόσες θέσεις υπάρχουν ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες