Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Visitor

Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία

Δημοσίευση από Visitor »

Φίλε, δεν ξερω τι έχεις καταλάβει από την προκήρυξη, αλλά με τον δικό μου βαθμό απολυτηρίου επι 60, βγάζω ΜΟΝΟ 111 ΜΟΡΙΑ, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου για τον υπολογισμό! Για όνομα του Θεού, θα χάσουν τόσα παιδιά την θέση τους για αλλων μπερδέματα!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από niasimas »

Απλά μαθηματικα είναι. Αν δεν σας αρέσει, πάρτε τηλέφωνο ένα μαθηματικό να σας το εξηγήσει! Η προκήρυξη λέει, σε 10βαθμη κλίμακα επί 60. Εναλλακτικά, σε 20βαθμη κλίμακα επι 30. Δοκιμάστε το!
EisaggeleasEfetwn

Δημοσίευση από EisaggeleasEfetwn »

Ειστε πραγματικα ακαταλληλοι, ελπιζω μη σας δω στα δικαστηρια!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

niasimas έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 8:16 pm Απλά μαθηματικα είναι. Αν δεν σας αρέσει, πάρτε τηλέφωνο ένα μαθηματικό να σας το εξηγήσει! Η προκήρυξη λέει, σε 10βαθμη κλίμακα επί 60. Εναλλακτικά, σε 20βαθμη κλίμακα επι 30. Δοκιμάστε το!
Ποιος μίλησε για σενα; Για τον αλλον λεω, με το 1,5 (τάδε βαθμος απολυτηρίου πχ 15) επι 60.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 8:21 pm
niasimas έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 8:16 pm Απλά μαθηματικα είναι. Αν δεν σας αρέσει, πάρτε τηλέφωνο ένα μαθηματικό να σας το εξηγήσει! Η προκήρυξη λέει, σε 10βαθμη κλίμακα επί 60. Εναλλακτικά, σε 20βαθμη κλίμακα επι 30. Δοκιμάστε το!
Ποιος μίλησε για σενα; Για τον αλλον λεω, με το 1,5 (τάδε βαθμος απολυτηρίου πχ 15) επι 60.
Νόμιζα ότι αναφερόσουν σε μένα.1,5 επί 60, είναι ΛΑΘΟΣ! ΜΕΓΑΛΟ κίολας!
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

niasimas έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 8:23 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 8:21 pm
Νόμιζα ότι αναφερόσουν σε μένα.1,5 επί 60, είναι ΛΑΘΟΣ! ΜΕΓΑΛΟ κίολας!
Αυτο θέλω να πω κι εγω, με την εν λόγω μέτρηση, βγάζω μόνο 111 μόρια, ε του κερατά, δεν γίνεται να είναι τόσο λίγα🙄
Ninja

Δημοσίευση από Ninja »

Παιδιά μια ερώτηση. Εκεί που ζητάει τους μήνες εργασίας, τους βάζουμε ακόμα το επάγγελμα που κάνουμε δεν έχει σχέση με σώματα ασφαλείας/φύλαξη κτλ ; Πχ εγώ έχω τίτλο "πωλητή". Πρέπει να βάλω τους μήνες που έχω δουλέψει;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ninja έγραψε: Πέμ Οκτ 12, 2023 8:50 pm Παιδιά μια ερώτηση. Εκεί που ζητάει τους μήνες εργασίας, τους βάζουμε ακόμα το επάγγελμα που κάνουμε δεν έχει σχέση με σώματα ασφαλείας/φύλαξη κτλ ; Πχ εγώ έχω τίτλο "πωλητή". Πρέπει να βάλω τους μήνες που έχω δουλέψει;
Συνάφεια με το αντικέιμενο ζητάει. Το πολύ-πολύ να το βάλεις και να μην γίνει δεκτό από την επιτροπή. Σε μήνες μπαίνει.
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Η σειρά προτίμησης των θέσεων θα έχει κάποιο ρόλο στη επιλογή;
Δηλαδή, ένας με λιγότερα μόρια πανελλαδικά θα προηγηθεί σε μια θέση, γιατί δήλωσε μόνο αυτή σαν 1η επιλογή από έναν άλλον που την είχε τελευταία επιλογή, αλλά είχε ο συγκεκριμένος περισσότερα μόρια από τον πρώτο.

Πιο συγκεκριμένα,
Αν διαλέξω εγώ π. Χ. Καβάλα 10τη επιλογή με 650 Μόρια ( ίδιας Κατηγορίας ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ )
και ένας άλλος πχ με 600 Μόρια (ίδιας Κατηγορίας ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ)
έχει δηλώσει 2η θα πάρουν αυτόν και ας έχω περισσότερα Μόρια;
Επισκέπτης

Συνάφεια με το αντικείμενο κ θα βάλεις πωλητής ; Μη δηλώσεις καθόλου θα κοπεις στα ΠΚΕ. Ακατάλληλοι σίγουρα το 70% των αιτήσεων που θα γίνουν
Επισκέπτης

Οι αιτήσεις που θα απορριφθούν θα δίνουν και θα παίρνουν
LoukasPap

Δημοσίευση από LoukasPap »

Με απολυτήριο 16
Β2 αγγλικά υπολογιστές δίπλωμα
Εντοπιότητα
Κ τίποτα άλλο από μόρια λογικά να μην ελπίζω τίποτα Ε;
whatthemw

Δημοσίευση από whatthemw »

Κύριο προσόν : Στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών : Αν δηλώσω π. Χ Τρίκαλα 4η επιλογή και έχω περισσότερα μόρια από κάποιον που την δήλωσε 1η επιλογή αυτος έχει λιγότερα μόρια σε περίπτωση που δεν πιάσω τις 3η θέσεις που εχω από πάνω μου θα προηγηθεί αυτός με τα λιγότερα μόρια που την εχει 1η επιλογή;
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

Whatthemw,

Το ίδιο ρώτησα και εγώ από πάνω ??

Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει ...
Dhmos33

Δημοσίευση από Dhmos33 »

Ρε παιδιά δεν έχει σχέση σε πια σειρά το έχετε δηλώσει, όλα πάνε με σειρά μοριοδότησης. Πχ δήλωσες 5η επιλογη Θήβα με 800 μόρια και ο άλλος 1 επιλογή Θήβα. Εσύ με τα 8 μόρια εάν δεν πιάσεις πρώτη δεύτερη τρίτη Τετάρτη θέση και φτάσεις στην πέμπτη και αυτός που είχε δηλώσει πρώτη επιλογή Θήβα και είχε 799, εσύ προηγησαι με τα 800 μορια. Είναι απλό
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες