Επιτυχόντες - Επιλαχόντες (9Κ-21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Commando44

Re: Επιτυχόντες - Επιλαχόντες (9Κ-21)

Δημοσίευση από Commando44 »

Petros_Gnou έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 12:23 pm
Commando44 έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 12:11 pm Σιγά που θα σου πούμε συγγνώμη επειδή έκανες μια υπόθεση για τη Κομοτηνή και βγήκε σωστη.
Υπόθεση έκανες δεν είχες πληροφορία.
Πληροφορία είχα όπως και πολλές άλλες εδώ μέσα... Τώρα σου αρέσει δεν σου αρέσει δεν με νοιάζει καν να σου πω την αλήθεια και ότι πληροφορία θα έχω θα την μοιράζομαι... Έχω από τα Χριστούγεννα που λέω για την Κομοτηνή... Τεσπά. Τα φιλιά μου και καλή σου επιτυχία σε ότι και να κάνεις
Μαζί θα είμαστε στη σχολή χαλάρωσε. Υεφκκ είμαι.
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από apiliotis »

Εχουμε εικονα τι παιζει για Απο και Προς Κομοτηνή; Αεροδρομια δεν βλεπω, τραίνο αξιζει?
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Sicario »

Από Αθήνα παίρνεις το τρένο Βέλος για Θεσσαλονίκη, κάνει 4 ώρες να πάει. Και από Θεσσαλονίκη παίρνεις λεωφορείο για Κομοτηνή άλλες 3 ώρες.
ΥΕΦΚΚ 2023
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Έχει και τρένο νομίζω που πάει Κομοτηνή... Αθήνα-θεσσαλονικη-Κομοτηνη
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Λάθος έκανα. Βασικά μέχρι Δράμα έχει τρένο αλλά καλύτερα από Θεσσαλονίκη
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Commando44 έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 1:32 pm
Petros_Gnou έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 12:23 pm
Commando44 έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 12:11 pm Σιγά που θα σου πούμε συγγνώμη επειδή έκανες μια υπόθεση για τη Κομοτηνή και βγήκε σωστη.
Υπόθεση έκανες δεν είχες πληροφορία.
Πληροφορία είχα όπως και πολλές άλλες εδώ μέσα... Τώρα σου αρέσει δεν σου αρέσει δεν με νοιάζει καν να σου πω την αλήθεια και ότι πληροφορία θα έχω θα την μοιράζομαι... Έχω από τα Χριστούγεννα που λέω για την Κομοτηνή... Τεσπά. Τα φιλιά μου και καλή σου επιτυχία σε ότι και να κάνεις
Μαζί θα είμαστε στη σχολή χαλάρωσε. Υεφκκ είμαι.
Χαλαρός είμαι. Απλά δεν μπορώ τα τρολλαρισματα, τις προσβολές, τα δήθεν τα ξέρω όλα, τα βρισιδια, και καλά δεν κάνουμε για το σώμα ενώ κάνουν αυτοί, παιδάκια δημοτικού κλπ... Κάποια άτομα εδώ μπαίνουν για να κάνουν χαβαλε και να προσβάλουν... Εγώ μπαίνω για να δώσω πληροφορίες και άκουγα ότι είπα παραπάνω και αν δεις αυτά τα άτομα εξαφανίστηκαν... Ότι ξέρω και ότι έχω σαν ενημέρωση, πληροφορία πες το όπως θέλεις θα το λέω και ας λένε ότι θέλουν μερικοί. Δεν με απασχολεί καν πλέον
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από apiliotis »

Οκ ευχαριστω παιδια, ειναι μεγαλο το ροαντριπ για να παρει κανεις αμαξι.
Stam5225

Δημοσίευση από Stam5225 »

8 Μαϊου η 15 θα μπούμε σχολή βάση τα λεγόμενα του προέδρου.
Μέχρι 10 Ιουλίου θα έχουμε τελειώσει.1 μήνα ΦΕΚ διορισμού, αμέσως μετά μας δίνουν 5-10 μέρες να παρουσιάσουμε στο κατάστημα για να ορκιστούμε. Λογικά μετά τον 15 Αύγουστο θα γίνουν προσλήψεις εξωτερικών.
Ellaskriri

Δημοσίευση από Ellaskriri »

Τρένο Αθήνα- Θεσσαλονίκη και μετά Θεσσαλονίκη Κομοτηνή.

Το λεωφορείο Θεσσαλονίκη Κομοτηνή κοστίζει 26 ευρώ το ολόκληρο ενημερωτικά. Το τρένο είναι πιο οικονομικό και πιο άνετο θα έλεγα.
Garda
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Garda »

Sicario έγραψε: Παρ Φεβ 17, 2023 1:56 pm Από Αθήνα παίρνεις το τρένο Βέλος για Θεσσαλονίκη, κάνει 4 ώρες να πάει. Και από Θεσσαλονίκη παίρνεις λεωφορείο για Κομοτηνή άλλες 3 ώρες.
Ξέρουμε τιμές εισιτηρίου; Συμφέρει πιο πολύ από ΚΤΕΛ?
Εξωτερικός φρουρός σειρά 2023 (9Κ/2021)
Sicario
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Sicario »

Από Αθήνα μέχρι Κομοτηνή είναι 13 ωρες με το ΚΤΕΛ. Ταλαιπωρία.
Με το Βέλος θα γίνει πιο γρήγορα η δουλειά αλλά πιο ακριβά. Κάνα 50ευρω να πας Θεσσαλονίκη με το Βέλος και μετά συνεχίζεις για Κομοτηνή με λεωφορείο ή με τρένο δε ξέρω αν πηγαίνει.
ΥΕΦΚΚ 2023
Fanisad

Δημοσίευση από Fanisad »

Καλησπέρα σε όλους! Πόσες μέρες πριν παρουσιαστούμε, έρχεται το email για να δηλώσουμε νούμερα για το ρουχισμό και πόσες μέρες πριν, μαθαίνουμε την ακριβή ημερομηνία άφιξης και λεπτομέρειες για τη σχολή;(Είναι κάτι σαν φύλλο πορείας ή email η συστημένη επιστολή που εξηγεί μέσα τι και πώς) ;

Όσον αφορά την απόσταση (σας προτείνω να πάτε με όχημα 4αδα παρέα και έξοδα διά του 4). Υπάρχει πάρκινγκ μέσα στις εγκαταστάσεις και βολεύει φουλ για τις βόλτες τα σκ αντί να παίρνεις ταξί κτλ. Όσοι έχετε πετρέλαιο αυτοκίνητο είναι τέρμα πρακτικό.

Ενημερωτικά το Πάσχα πέφτει φέτος νωρίς (16 Απριλίου)
Θα εχουν τελειώσει και οι γιορτές και οι εκλογές αν γίνουν πρώτη βδομάδα του Απριλίου.
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Καλύτερα να πας με το βέλος μέχρι Θεσσαλονίκη και μετά από εκεί με λεωφορείο ή με τρένο εάν έχει γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος... Μπορεί να το έχουνε κόψει μπορεί να πηγαίνει κιόλας... Κατέβασε την εφαρμογή από το πλάι στορε και βάλε που θέλεις να πας και θα σου βγάλει και τις τιμρς
TnTakias

Δημοσίευση από TnTakias »

Καλησπέρα και πάλι σε όλους, παιδιά που τ βλέπετε όλα αυτά περί σχολής; Γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω ούτε προσωποβιβλιο ούτε ινσταγκραμ για να ακολουθώ ή όπως λέγεται τέλος πάντων... Διότι πήγα ο ίδιος και κατέθεσα τ χαρτια μου στο υπουργείο και από τότε δεν έχω καμία ενημέρωση. Όσο για την σχολη θα ήθελα άμα ξέρετε πληροφορίες σχετικά με το αν θα μένουμε εκεί μέσα, εάν θα έχουμε φαγητό, τα σαββατοκύριακα δηλαδή θα πρέπει να βρω να μένω κάπου εκεί; Δεν θα έχω δικαίωμα να μένω μέσα στην σχολή; Δηλαδή θα πρέπει να βρω κανένα χιλιάρικο+ εάν δεν ισχύει το φαγητό ή η διαμονή, θα πρέπει να σκεφτώ και το πήγανε έλα Αθήνα Κομοτηνή για κάθε σβκ; Εάν κάποιος είναι από Κρήτη ή κάποιο νησί τι θα γίνει δηλαδή; Δεν περισσεύουν και ούτε γεννήθηκα από πλούσια κακ@λα. Συγνώμη αλλά περνάω δύσκολα, για να μου λέτε ότι σε 2 μήνες ξεκινάμε θα πρέπει να τρώω μόνο ρύζι για να μπορέσω να ακολουθήσω στην σχολή και να μην έχω συσσίτιο ουτε διαμονή. Μονο από εδώ από εσάς είναι ότι ενημέρωση έχω και εδώ σας βρήκα τυχαία στο γκουγκλε επειδή πάτησα τον αριθμό της προκήρυξης.

Ευχαριστώ πολύ.
TnTakias
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: Υεφκκ
Επάγγελμα: Υεφκκ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από TnTakias »

Καλησπέρα και πάλι σε όλους, παιδιά που τ βλέπετε όλα αυτά περί σχολής; Γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω ούτε προσωποβιβλιο ούτε ινσταγκραμ για να ακολουθώ ή όπως λέγεται τέλος πάντων... Διότι πήγα ο ίδιος και κατέθεσα τ χαρτια μου στο υπουργείο και από τότε δεν έχω καμία ενημέρωση. Όσο για την σχολη θα ήθελα άμα ξέρετε πληροφορίες σχετικά με το αν θα μένουμε εκεί μέσα, εάν θα έχουμε φαγητό, τα σαββατοκύριακα δηλαδή θα πρέπει να βρω να μένω κάπου εκεί; Δεν θα έχω δικαίωμα να μένω μέσα στην σχολή; Δηλαδή θα πρέπει να βρω κανένα χιλιάρικο+ εάν δεν ισχύει το φαγητό ή η διαμονή, θα πρέπει να σκεφτώ και το πήγανε έλα Αθήνα Κομοτηνή για κάθε σβκ; Εάν κάποιος είναι από Κρήτη ή κάποιο νησί τι θα γίνει δηλαδή; Δεν περισσεύουν και ούτε γεννήθηκα από πλούσια κακ@λα. Συγνώμη αλλά περνάω δύσκολα, για να μου λέτε ότι σε 2 μήνες ξεκινάμε θα πρέπει να τρώω μόνο ρύζι για να μπορέσω να ακολουθήσω στην σχολή και να μην έχω συσσίτιο ουτε διαμονή. Μονο από εδώ από εσάς είναι ότι ενημέρωση έχω και εδώ σας βρήκα τυχαία στο γκουγκλε επειδή πάτησα τον αριθμό της προκήρυξης.

Ευχαριστώ πολύ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες