ΠΚΕ - (9Κ/21)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 67
Re: ΠΚΕ - (9Κ/21)
Δηλαδη ετοιμαζομαστε για σχολη οι υεφκκ μεχρι τελος Φεβρουαριου!
Αλλα θα μπουν ολοι μαζι αραγε ή θα οανε Θηβα ανα 60?
Αλλα θα μπουν ολοι μαζι αραγε ή θα οανε Θηβα ανα 60?
ΥΕΦΚΚ 2023
-
- Posts in topic: 41
Μην κλείσετε και βαλίτσες ακόμα θέλει χρόνο! Πρέπει πρώτα να βγουν αποτελέσματα μετά θα πρέπει να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο Διαύγεια (αυτό συνήθως δεν αργεί,2 με 3 μέρες περίπου) να βγεί το ΦΕΚ διορισμού να βγεί η ανακοίνωση για την αποστολή των πτυχίων και των πιστοποιητικών (που σίγουρα θα υπάρχει ένα περιθώριο γύρο στις δέκα μέρες) να γίνει η διασταύρωση της εγκυρότητας των εγγράφων και μετά να γίνουν οι διορισμοί και η σχολή! Μια διαδικασία που κράτησε περίπου 3 μήνες! Καίγονται να βγάλουν αποτελέσματα όπως λέτε δεν τους καίει και τόσο πότε θα μπείτε για δουλειά!
-
Εννοείται γιατί αν βγούνε αποτελέσματα μετά την σχολή είναι ο διορισμός! Δεν θα εκπαιδεύσουν άτομα που δεν θα διορίσουν μετά! Οπότε πρώτα γίνεται ο έλεγχος! Στον ΑΣΕΠ εσείς στείλατε έγραφα ή μόνο ότι σκαναρατε και βάλατε στην αίτηση?
re: Πκε - (9κ/21)
Παιδιά πέρα απ' τα πτυχία που ίσως στείλουμε, για τα πιστοποιητικα τώρα θέλει τα συγκεκριμένα που στείλαμε τότε και ας έχει παρέλθει 1 έτος (κάποια θέλουν ανανέωση ανά 6μηνο γι αυτό το λέω) η τα ξαναεκδιδουμε για λόγους εγκυρότητας, γνωρίζει κανείς?
Τα χαρτιά ελέγχονται στο υπουργείο, τα πάει ο καθένας αυτοπροσώπως, επίσημα έγραφα δεν αποστέλλονται για ευνόητους λόγους!
ΥΕΦΚΚ 9Κ
-
Λοχία τα στέλνεις συστημένα με ΕΛΤΑ ή οποιαδήποτε άλλη courier στο υπουργείο κανονικά! Δεν υπάρχει κανένας ευνόητος λόγος!
Όπως τα λέει ο gian arg, πήρε 3 μήνες ο έλεγχος για τα χαρτιά και τα στείλαμε με κουριερ.
Επειδή έχω την εντύπωση πως την πάνε πολύ καλύτερα από την 6κ ειδικά άμα βγάλουν τα οριστικά χωρίς τις γυναίκες, υποψιάζομαι ότι ΙΣΩΣ γίνει έλεγχος αφού θα είστε μέσα στη σχολή όπως γίνεται και στην αστυνομία.
Επειδή έχω την εντύπωση πως την πάνε πολύ καλύτερα από την 6κ ειδικά άμα βγάλουν τα οριστικά χωρίς τις γυναίκες, υποψιάζομαι ότι ΙΣΩΣ γίνει έλεγχος αφού θα είστε μέσα στη σχολή όπως γίνεται και στην αστυνομία.
-
- Posts in topic: 67
Καποιος δηλαδη που μενει Αθηνα απαγορευεται να παει ο ιδιος να τα αφησει στο Προ. Πο;
Οι εταιρειες δεν ειναι φερεγγυες μπορει να τα χασουν!
Εγω μονος μου θα τα παω, ποιος θα πει οχι;!
Κι αυτο που λεει ο ΑΡΝ γινεται. Στους ΕΦ τα ελεγχουν οσο ειναι σχολη τα χαρτια!
Οι εταιρειες δεν ειναι φερεγγυες μπορει να τα χασουν!
Εγω μονος μου θα τα παω, ποιος θα πει οχι;!
Κι αυτο που λεει ο ΑΡΝ γινεται. Στους ΕΦ τα ελεγχουν οσο ειναι σχολη τα χαρτια!
ΥΕΦΚΚ 2023
Η οδηγία είναι αυτή, να τα στείλεις ταχυδρομικώς στην τάδε διεύθυνση του υπουργείου, τώρα από εκεί και πέρα κρατάς και το αποδεικτικό της ημερομηνίας που έστειλες το πακέτο στο υπουργείο και είσαι καλυμμένος.
Εσυ τι έστειλες τα επίσημα τα έγχρωμα ;ARN έγραψε: Πέμ Δεκ 15, 2022 1:23 pm Όπως τα λέει ο gian arg, πήρε 3 μήνες ο έλεγχος για τα χαρτιά και τα στείλαμε με κουριερ.
ΥΕΦΚΚ 9Κ
-
Θα έρθει ένα mail που θα σου λέει να στείλεις φωτοαντιγραφα τα τάδε έγγραφα! Πότε δεν στέλνεις τα γνήσια ή τα πρωτότυπα! Το πολύ πολύ κάποιες υπηρεσίες ζητάνε επικυρωμένα φωτοαντιγραφα!
Δεν θυμάμαι αυτή την λεπτομέρεια λοχία, αν ζητούσε τα επίσημα, λογικά όχι, αν ήθελες δηλαδή να κάνεις άλλη προκήρυξη του ΠΡΟΠΟ τι θα έστελνες;
Δεν σε καλούν να πάρεις τα χαρτιά πίσω όπως συμβαίνει στην αστυνομία.
Γενικά τα πρωτότυπα δεν τα στέλνεις πουθενά
Δεν σε καλούν να πάρεις τα χαρτιά πίσω όπως συμβαίνει στην αστυνομία.
Γενικά τα πρωτότυπα δεν τα στέλνεις πουθενά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες