Ειχα συμμετάσχει στην προκηρυξη ΟΠΠΙ ημουν επιτυχων αλλα καποιες βδομαδες προτου περιπου την εναρξη της εκπαιδευσης παραιτηθηκα. Θα μπορεσω να συμμετασχω ξανα σε προκηρυξη π. Χ. Της δημοτικης αστυνομιας ή π. Χ. Της δικαστικης αστυνομιας;
Να πω οτι η παραιτηση εγινε προτου την ορκωμοσια στην αστυνομικη διευθυνση και εννοειται στην εκπαιδευση.
Ειχα συμμετάσχει στην προκηρυξη ΟΠΠΙ ημουν επιτυχων αλλα καποιες βδομαδες προτου περιπου την εναρξη της εκπαιδευσης παραιτηθηκα. Θα μπορεσω να συμμετασχω ξανα σε προκηρυξη π. Χ. Της δημοτικης αστυνομιας ή π. Χ. Της δικαστικης αστυνομιας;
Να πω οτι η παραιτηση εγινε προτου την ορκωμοσια στην αστυνομικη διευθυνση και εννοειται στην εκπαιδευση.
Ευχαριστω
Να ξερεις μοιρασες εγκεφαλικα φιλε μου.
Μια χαρα θα μπορεις να δηλωσεις δημοτικη παντως!
ναι ωστε να παραιτηθει και απο εκει στην εναρξη της εκπαιδευσης και να στερησει την θεση σε καποιον που το θελει πραγματικα...
Ευχαριστω
Απλα φιλε μου, την επομενη φορα που θα κανεις αιτηση γενικα για οποιαδηποτε δουλεια οχι απαραιτητα για τη δικαστικη η τη δημοτικη αστυνομια, σκεψου το και 2 και 3 φορες!Στο λεω φιλικα, γιατι και στη μια και στην αλλη προκηρηξη θα παιξει εκπαιδευση που δεν παρεκλινει τοσο πολυ απο την οππι. Δεν γνωριζω το λογο που δεν ηθελες να πας δικαιωμα σου αλλα σε καποιες περιπτωσεις οι θεσεις αυτες δεν αναπληρωνοντε. Οποτε σκεψου καλα αν θες να ακολουθησεις αυτο το επαγγελμα στη ζωη σου!
Μπορείς ναι να κανεις χαρτιά.. Αλλά ρε αδερφέ .. Παρακαλούσαμε να περάσουμε μερικοί 😂 τέλος πάντων απλα όπως σ λένε τα παιδιά σκέψου το την επόμενη φορά γιατί όντως υπάρχει κόσμος κ κοσμάκης π δν μπόρεσε κ τ ήθελε πραγματικά
Καλά η άθλια μοριοδότηση είναι το ότι έβαζαν πολύτεκνους κ αυτές τις ειδικές κατηγορίες να ανταγωνίζονται με αυτούς π δν είχαν ούτε πολυτεκνία κ τίποτα από όλα αυτά και πήγαιναν με τ σταυρό στο χέρι.. Ωραίο προσόν να είσαι πολύτεκνος .. Να έχεις 5-6 αδέρφια σε κάνει πολύ καλό αστυνομικό, πυροσβέστη στρατιωτικό . τι να πω γενικά τα προσόντα είναι άθλια και καθόλου αντιπροσωπευτικά
Καλά μη το λες είναι τόσο ζώα μερικοί που θα ψηφίσουν παλι δαγκωτό αυτό.. Εδώ βγαίνουν στην τηλεόραση κ ακούω κ γνωστούς μου π λένε ότι «έκανε έργο αυτή η κυβέρνηση» και τα ακούω αυτά κ θέλω να πυροβοληθώ
Δεν ξέρουμε τι θα ισχύσει σε αυτή την προκήρυξη. Ωστόσο στην τελευταία προκήρυξη του 2009, ήταν υποχρεωτικό το δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου ή μηχανάκι.