Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Τσάμπα χαρά πήρα διαβάζοντας το χαχα.. μα καλά ποιος ο λόγος να τα επιστρέψουν.. οποτε ότι πήραν πήραν λογικά...
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 123
Θα τα δώσουν και σε αυτός που πέρασαν πκε και είναι επιλαχόντες λέτε ; Γιατί αν τα δώσουν χάνεται κάθε μας ελπίδα
Ισα ισα αν δε καλεσουν αλλους επιλαχοντες σημαινει οτι εχουν σχεδιασμο να ξαναβγαλουν προκηρυξη! Τι θεση ησουν greekmarine; Εισαι πολυ κοντα?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Δεν ξέρω πάντως η κυρία στο τμήμα που μου έδωσε με είπε δίνουμε τα δικαιολογητικά και είχε στοίβα με αρκετά σε φάκελο.. πιθανόν να άρχισαν να τα δίνουν πίσω..
Ranger94 έγραψε:Ισα ισα αν δε καλεσουν αλλους επιλαχοντες σημαινει οτι εχουν σχεδιασμο να ξαναβγαλουν προκηρυξη!
Και εγώ αυτό σκέφτομαι αλλα δεν είναι απαραίτητο δυστυχώς.. μακάρι πάντως!! Άντε να μπουν τα πράγματα σιγά σιγά όπως ήταν πριν απο τον άλλο μήνα και όλο και κάτι μπορεί να ακουστεί!!
Καλησπερα παιδια κι απο μενα... Δεν πιστευω να παρουν αλλους επιλαχοντες... Και γω επιλαχων ειμαι αλλα δυστυχως οσους ηταν να παρουν τους πηραν. Ευελπιστουμε το φθινοπωρο η ακομη το 21 να παρει διοτι εχει ακομη ελειψεις η αστυνομια! Κατι εχει βγει και λεει για το φθινοπωρο χωρις ασεπ! Μπορει να ειναι για μεταγωγων η κατι αλλο δεν ξερω... Παντως ξερω πως στην επισκεψη που ειχε ο μητσοτακης τα χριστουγεννα ο προεδρος των ειδικων φρουρων του ζητησε να γινουν κι αλλες προσληψεις εφ ! Σιγουρα με τον ιο τωρα τα πραγματα θα πανε λιγο πισω αλλα οτι ηταν να γινει προ κοροναιου θα γινει! Απλα θα παρει περισσοτερο χρονο! Οι αναγκες ειναια αναγκες! Ευχαριστω!
- GreekMarines11
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 123
Όχι αγορινα προς το τέλος είμαι αλλά ξέρεις ευελπιστώ και γω όπως όλοι μας να μπούμε!
D pap θυμάσαι που το διάβασες αυτό για το φθινόπωρο;
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/288845/erxontai-1-500-nees-proslipseis-eidikon-frouron-xoris-asep-mexri-to-fthinoporo?m=1Στέλιος44 έγραψε: D pap θυμάσαι που το διάβασες αυτό για το φθινόπωρο;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 121
Φίλε αυτό δεν είναι για ειδικούς φρουρούς είν' για τις φυλακές στα κριτήρια των ειδικών απλά αυτοί που γράφουν γενικά δεν έχουν ιδεα
Ναιι.. Και υποτίθεται ότι είναι και αξιόπιστα σάιτ τι να πεις!
Φίλε μου για ειδικούς αναφέρεται για τις φυλακες είναι άλλες προκηρύξεις που το λένε καθαρά ότι είναι για φυλακες συν ότι λέει συμπληρώνουν αυτές που είχαν γίνει. θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πολλοί γράφουν ότι να ναι θυμάμαι πριν βγει η τελευταία λέγανε ότι να ναι. υπομονη παιδιά μέχρι να δούμε ή να μάθουμε κάτι πιο έμπιστοSurgeon έγραψε: Φίλε αυτό δεν είναι για ειδικούς φρουρούς είν' για τις φυλακές στα κριτήρια των ειδικών απλά αυτοί που γράφουν γενικά δεν έχουν ιδεα
Ποσα μορια εχεις Dr Teo; Ειχες κανει στην προηγουμενη;
Ναι φίλε μου είχα κάνει.2500
Και γω τοσα ειχα, φαγαμε φολα! Ελπιζω να βγαλει κατι μεχρι τελος του 2022!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες