Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Σπύρος1μαλ έγραψε:http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/156687/poy-tha-ginoun-39-818-proslipseis-monimon-eos-to-2021?m=1 Τι παίζει;

Tι ακριβώς να παίζει; Θα φύγουν πολλοί ΔΥ στα επόμενα χρόνια και θα καλύψουν το κενό (μετάφραση= μαζεύουν ψήφους).

Πάντως για να μην αρχίσει πάλι το ράδιο αρβύλα σε αυτό το Site οι προσλήψεις αφορούν ευαίσθητους κλάδους όπως η παιδεία και η Υγεία και είναι μέσα και οι προσλήψεις από όσους βγουν από τις στρατιωτικές-αστυνομικές σχολές.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από wolver »

Μακαρι απο το 2020 και μετα να δωσουν παραπανω θεσεις ειτε μεσω πανελληνιων ειτε μεσω προκυρηξεων πιστευω ειναι στην αποφαση της εκαστοτε κυβερνησης πως θα κατανειμει τις θεσεις μεχρι καποιο οριο βεβαια.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Η προκηρυξη περιμενει την εγκριση απο το υπουργειο εσωτερικων και βγαινει. Τι συζητησαν οι επιλαχοντες στη συναντηση με τον υπουργο , που λεει παραπανω ο φιλος , θα ηταν καλο να μαθαιναμε.

Παντως αν τους παρει τελικα ειναι μεγαλη αδικια, γιατι ατομα με 4500-5000 μορια θα παρουν την θεση ΛΦ γενικης σειρας.

Alex

Δημοσίευση από Alex »

Την προηγουμενη εβδομάδα συζητησαν με την γραμματέα και τον νομικο συμβουλο του υπουργου και τους είπαν οτι δυσκολο εως ακατορθωτο να τους παρει. Αυτες τις μερες θα εχουν συναντηση με τον υπουργο. απο το υπουργειο οικονομικων εγκριθηκε?
light
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από light »

Ακου τον Σαντορινιο και θα πας μπροστά φίλε μου
Πεζοναύτης

Δημοσίευση από Πεζοναύτης »

Γεια σας,

Όσον αφορά τα γραπτά (πολλαπλής επιλογής),

θα ήθελα να μάθω αν ήταν σχετικά εύκολα ή συνδιαστικά..

Στο ναυτικό δίκαιο, ποια κεφάλαια έπεσαν...

Πχ. Είχε χρονολογίες;

Διεθνής ναυτιλιακος οργανισμός (IMO);

Κάποιος επιλαχόντας αν γνωρίζει, ας μου απαντήσει!

Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Φίλε Light δεν πιστεύω κανέναν. Εαν δεν δω κάτι με τα μάτια μου.Αλλά σαν ήδη συμμετέχων απο την προηγούμενη προκήρυξη, άσε να ξέρω καλύτερα. και πως να κρίνω τα όσα λέγονται.

Και σου είπα κάτι. Εαν δεν ενδιαφέρεσαι ή δεν πιστεύεις οτι θα βγει.

Μην σχολιάζεις ή απλά αποχώρησε απο το forum.

Δεν το συνεχίζω άλλο.

Γιατί για ακόμη μια φορά, γράφονται ανούσια πραγματα.. γεμίζοντας σελίδες. και χάνοντας το forum τον λόγο που υπαρχει.

Καλό απόγευμα!!

Dneas

Δημοσίευση από Dneas »

κανενα νέο τίποτα καινούργιο έχουμε
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Καλησπέρα. Φίλε Π που χάθηκες; Να υποθεσω δεν έχεις κάποιο νέο ή έχεις σπαστει από τα τρολ; Πάντως αν γνωρίζεις κάτι καλό είναι να μας ενημερώσει. Ευχαριστώ
Π

Δημοσίευση από Π »

Φίλε Alex εχω σπαστει για αυτό δεν γράφω γιατί όταν μαθαίνεις κάτι και το λες κατευθείαν σου την λένε και φαίνεσαι έξυπνος και εγώ δεν τα θέλω αυτά... Πάντως αυτό που έχω να σου πω και σε όλα τα παιδιά που περιμένουν η προκήρυξη θα βγει και κοιτάξτε να μαζεύεται όσο πιο πολλά μόρια μπορείτε... Τα λέμε μαγκιές καλή συνέχεια!
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Οκ κατανοητό και σεβαστο. Ας ελπίσουμε αυτή την εβδομάδα να έχουμε κάποιο νεότερο.
Π

Δημοσίευση από Π »

Alex δεν θα εχεις νεότερα αυτήν την Εβδομάδα αλλά σε λίγο καιρό...
Ελένη

Δημοσίευση από Ελένη »

Καλημέρα φιλε Π πραγματικά ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που μας δίνεις και μην δίνεις σημασία σε ατομα που προσπαθούν να σε βγάλουν ψεύτη η οτι αλλο θέλουν.. μηπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ποτε να περιμένουμε νεα ; μηπως ξερεις ποιο θα ειναι το όριο ηλικίας ;
Π

Δημοσίευση από Π »

Ελένη το όριο ηλικίας θα είναι 27 δηλαδή από 1/1/1990 θα μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους.. Σε λίγο καιρό θα έχεις νέα.. Μην αγχώνεσαι...
Ερικ

Δημοσίευση από Ερικ »

Κάτσε ρε φιλε Π και εγω 27 ειμαι αλλα ειμαι γεννημένος 1/1/1989 Με πιάνει η δεν μπορω να κανω τα χαρτιά μου ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες