Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)
Μην εφελκυεστε απο ευκαιριακους παπατζικους που εκμεταλλευονται την αγωνια των υποψηφιων για να προσελκυσουν προσοχη και αξια. Ειναι λιγες οι μερες, θα μαθετε οσονουπω
Ο τύπος είναι πολύ περίεργος και δε ξέρω κατα πόσο είναι αληθής ή απλά τελικά πουλάει παπάτζα. Κατά τα λεγόμενα του, μιλάμε για πολύ υψηλές βαθμολογίες του τύπου 16.800+ Που κυνηγάνε Αστυνομία. Εμείς εδώ στο Forum στις ΠΚΕ, όλοι μας είδαμε βαθμολογίες απο 12.000 - 15.800 τη πιο μεγάλη πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων. Πως ξαφνικά εμφανίζονται 550+ άτομα με βαθμούς άνω των 16.500 μορίων; Και επίσης για να μάθει τα μόρια των 2054 ικανών υποψηφίων θα έπρεπε να είναι επι πόσες μέρες συνεχόμενα στο site του Υπουργείου και να πατάει κωδικούς και αρχικά των ονομάτων. Τόση όρεξη πια;
- George911
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Κοίτα Police, μπορεί αυτά τα 550 άτομα να είναι από παντού. Από άλλα forum, από άτομα που δεν έχουν ούτε forum ούτε facebook, από ΠΚΕ Στρατού, από άτομα που δεν ρωτήσαμε καν, από ΠΚΕ Πυροσβεστικής κλπ. Αλλά να εξετάσει 2054 άτομα, ή έστω 550 θέλει φοβερή όρεξη και χρόνο! Εγώ μέχρι 20-25 είδα μόνο. Υπάρχουν όντως αρκετοί με 16,500-17,000 αλλά μπορεί να βάλουν την Αστυνομία τελευταία.
To Serve and Protect
Εγώ αυτό το είδα στο σάιτ panelladikes24. Άν ισχύουν όλα αυτά καήκαμε. Εγώ νομίζω ότι μέσα σε αυτά θα είναι και για στρατό και για πυροσβεστική. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.
Αν ισχύουν όλα αυτά μάγκες, τότε να μην περιμένουμε βάση κάτω από 16.600 στην Αστυφυλάκων. Έλεος πια. Με τα δεδομένα αυτά που δίνουν όλοι αυτοί ς'αυτά τα SITE εξάγεται το συμπέρασμα ότι όλοι οι αριστούχοι φέτος πάνε μόνο για Στρατό και Αστυνομία.
Όπως τα λες είναι. Αλλά δεν νομίζω όλοι αυτοί να έχουν γράψει τόσο καλά. Εάν φτάσει 16500 τι αν πούμε θα ξεπεράσει και την τελευταία νομική σε λίγα χρόνια. Ίσως όμως να τα λένε για να προκαλέσουν άγχος στα παιδιά. Και αποκλείεται να έκατσε να ψάξει τους πάντες αυτός που τα λέει. Είναι αδύνατο.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 82
Ρε παιδες αυτος εχει την λιστα για το παλιο συστημα σιγουρα γτ σε φιλαρακι μ του ειπε ακριβως τα μορια. Για το καινουργιο απο αυτους τους 1640 υπαρχουν και καποιοι που εχουν δηλωσει και στρατο και αστυνομια και πυροσβεστικη. Αν μπειτε στο σιτε καποιας στρ σχ και βρειτε μερικους που ειναι ικανοι και εχουν δηλωσει και αστυνομια και πυροσβεστικη και επειτα ανατρεξετε στους αντιστοιχους πινακες θα τους βρειτε
- George911
Κι εγώ αυτό λέω. Έκατσε κ έψαξε 550 άτομα που είναι με το νέο ΚΑΙ 98 άτομα του παλαιού; ΚΑΙ ξέρει και ποιος έχει κάνει 10% και είναι 6% ή 4%; Το τελευταίο είναι απίθανο. Ενδεχομένως να το ''κατάλαβε'' από την ημερομηνία γέννησης, αλλά και πάλι! Αν πάνε όλα τα 16-17 στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική, τότε οι Στρατιωτικές πόσο θα πάνε; Θα βλέπουμε Αστυφυλάκων με 16.700 και ΣΜΥ-ΣΣΕ με 15.
Παρ'όλα αυτά, μην χάνετε την ψυχραιμία σας.550 άτομα είναι πάρα πολλά.

To Serve and Protect
- George911
marsupilami έγραψε:Ρε παιδες αυτος εχει την λιστα για το παλιο συστημα σιγουρα γτ σε φιλαρακι μ του ειπε ακριβως τα μορια. Για το καινουργιο απο αυτους τους 1640 υπαρχουν και καποιοι που εχουν δηλωσει και στρατο και αστυνομια και πυροσβεστικη. Αν μπειτε στο σιτε καποιας στρ σχ και βρειτε μερικους που ειναι ικανοι και εχουν δηλωσει και αστυνομια και πυροσβεστικη και επειτα ανατρεξετε στους αντιστοιχους πινακες θα τους βρειτε
Το παλιό σύστημα δεν έχει και πάρα πολλούς.98 άτομα είναι, οπότε σαφώς πιο εύκολο να τους βρεις. Το νέο και το 10% μου κάνει εντύπωση.
To Serve and Protect
Εμένα τελικά μου φαίνεται πολύ Παπάτζα το όλο θέμα. Άντε να δεχτώ ότι ξέρει κάποια πράγματα για όσους δίνουν με το ΠΑΛΑΙΟ. Δηλαδή απ'όλη την Ελλάδα βρέθηκε αυτός ο πονηρός που μπόρεσε και βρήκε όλα αυτά τα στοιχεία και έκανε και τέτοια σημαντική έρευνα, εν μέσω διακοπών να εξετάζει 2054 άτομα τι ρόλο βαράνε. Ότι να'ναι.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
George911 έγραψε:Κι εγώ αυτό λέω. Έκατσε κ έψαξε 550 άτομα που είναι με το νέο ΚΑΙ 98 άτομα του παλαιού; ΚΑΙ ξέρει και ποιος έχει κάνει 10% και είναι 6% ή 4%; Το τελευταίο είναι απίθανο. Ενδεχομένως να το ''κατάλαβε'' από την ημερομηνία γέννησης, αλλά και πάλι! Αν πάνε όλα τα 16-17 στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική, τότε οι Στρατιωτικές πόσο θα πάνε; Θα βλέπουμε Αστυφυλάκων με 16.700 και ΣΜΥ-ΣΣΕ με 15.Παρ'όλα αυτά, μην χάνετε την ψυχραιμία σας.550 άτομα είναι πάρα πολλά.
τελως παντων απο οτι καταλαβα αυτος μονο για το παλιο εχει αποψη ολοκληρωμενη. Για το νεο μονο 550 ατομα πανω απο 16 και 62% διαρροη και τετοια δεν μ λενε και πολλα. Ας μην του δινουμε και τροφη να βλεπει οτι συζητιεται και σε αλλα sites.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
George911 έγραψε:marsupilami έγραψε:Ρε παιδες αυτος εχει την λιστα για το παλιο συστημα σιγουρα γτ σε φιλαρακι μ του ειπε ακριβως τα μορια. Για το καινουργιο απο αυτους τους 1640 υπαρχουν και καποιοι που εχουν δηλωσει και στρατο και αστυνομια και πυροσβεστικη. Αν μπειτε στο σιτε καποιας στρ σχ και βρειτε μερικους που ειναι ικανοι και εχουν δηλωσει και αστυνομια και πυροσβεστικη και επειτα ανατρεξετε στους αντιστοιχους πινακες θα τους βρειτε
Το παλιό σύστημα δεν έχει και πάρα πολλούς.98 άτομα είναι, οπότε σαφώς πιο εύκολο να τους βρεις. Το νέο και το 10% μου κάνει εντύπωση.
απλο απο τους κωδικους αφου ειχε βρει αυτους με το παλιο ηταν πιο ευκολο οσων μπροστα ειχε κωδικο με 15 Κ 14 και δεν εδιναν με το νεο ηταν με το 10%. Οσοι με 16 ηταν φετινοι και καποιοι απο αλλες χρονιες που εδωσαν με το νεο. Ε τοτε το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να καθησε να τους εψαξε ολους να ξενυχτησε 2 3 μερες κ μετα στο εξσελ να τους κατηγοριοποιησε αναλογα με τα μορια τους αλλα αυτο δεν σημαινει πως ξερει και το μηχανογραφικο τους
Σε 11 μέρες θα γνωρίζουμε τι θα γίνει επακριβώς. Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σας απο μένα και θα τα πούμε πάλι στις βάσεις γιατί εμένα προσωπικά μόνο άπειρο άγχος φέρνουν οι ολοένα και καινούριοι hackers των site αυτών.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Police_7 έγραψε:Σε 11 μέρες θα γνωρίζουμε τι θα γίνει επακριβώς. Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σας απο μένα και θα τα πούμε πάλι στις βάσεις γιατί εμένα προσωπικά μόνο άπειρο άγχος φέρνουν οι ολοένα και καινούριοι hackers των site αυτών.
σε ολους το ιδιο! Ας χαρουμε αυτες τις γιορτινες μερες και θα ειμαστε παλι εδω να τα πουμε και να δουμε τις βασεις.
- George911
Έχετε δίκιο. Λίγο έμεινε, οπότε γιατί να σπαστούμε; Σε 2 εβδομάδες πάνω-κάτω θα ξέρουμε τα αποτελέσματα! Καλές διακοπές σε όλους/ες, όσο και να έμεινε!
To Serve and Protect
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες