Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)
Πολυ σωστα ολα αυτα που ειπες φιλε μου! Ειμαι της ιδιας ακριβως αποψης :) κατι αλλο τωρα που πρεπει να ρωτησω σε μια προκηρυξη το διπλωμα 125cc πιανεται σαν διπλωμα μοτοπηδαλατου ή διπλωμα μοτοσυκλετας; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Σαν διπλωμα Μοτοσυκλετας
Ευριστω πολυ φιλε!
Ιανουαριος- φλεβαρης 2017 μαζεψτε ότι μπορειται μη ρωτάτε περισσότερα..
Αμα πας ειδικες δυναμεις θα πεθανεις μεσα στο στρατο... Το λεω για να σε αποθαρηνω θα παθεις ζημια σοβαρη.εθνικόφρων έγραψε:Καλησπέρα φιλοι του φορουμ, νιώθω την ανάγκη να γράψω την γνώμη μου χωρίς να επιτεθώ κανέναν σε προσωπικό επίπεδο επειδή διάβασα κάποια σχόλια λίγες σελίδες πριν.Καταρχάς είμαι 24 ετών και στα 18 μου αρρώστησα βαριά με νόσο crohn κάτι που ουσιαστικά ισοδυναμεί "πόρτα" σε όλες τις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές.
Παρ'όλα αυτά αγωνίζομαι ακόμα και σήμερα και μάλιστα σε λίγους μήνες κατατάσσομαι στον στρατό στις ΕΔ ΕΝΩ έχω την μεγαλύτερη δικαιολογία για απαλλαγή (Ι5 παθολογικό προαιρετικά).
Αυτό που μας χαρακτηρίζει σαν Έλληνες είναι η ψυχή, ούτε το σώμα ούτε τα λεφτά!
το δέχομαι οτι βολεψάκιδες υπάρχουν, υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν όμως δεν πρέπει να κρίνουμε τον καθένα εξ αιτίας αυτών!
Ο καθένας έχει τα δικά του και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, γι αυτό πιστεύω οτι καλύτερα θα ήταν να μην δηλητηριάζουμε την καρδιά των παιδιών που ελπίζουν σε κάποια προκήρυξη. Άλλοι το λένε τύχη, εγώ το λέω Θεό, μπορεί να μας χαμογελάσει, ποιος γνωρίζει το μέλλον;
5 χρόνια πριν αν έλεγες για τα πραξικοπήματα, για τους βομβαρδισμούς σε Γαλλίες Γερμανίες και γενικά σε προβλήματα μεταξύ Τουρκίας-Ρωσίας θα σε γελούσε ο κόσμος.
Μπορεί αργότερα να χρειάζονται κόσμο για φρουρούς κτλ κανεις δεν ξέρει.
αυτά, φιλικά προς όλους παντα, υγεία και καλή τύχη σε όλους
Πρόσεχε μη τις μαζέψεις ΕΣΥ μ αυτα που υπόσχεσαι...
- εθνικόφρων
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Μπορεις να μου πεις το γιατι;aleksandros01
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να υπηρετήσεις και δη με μη ιάσιμη νόσο.2χρονή αναβολή και μετά Ι5 Παθολογικό.
- εθνικόφρων
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Ειμαι σε υφεση εδω και 6 χρονια, δεν εχει σημασια ας μην φύγουμε απ το θεμα mybad
Παιδιά δύσκολα τα πράγματα για προκηρυξη αλλα μάλλον τελικά για αυτα που γίνονται ειναι ίσως μονόδρομος πολλά άσχημα γεγονότα συμβαίνουν τελευταία και βλεπω να λένε συνέχεια ότι χρειαζόμαστε άτομα ίσως να αναγκαστούν κάντε υπομονή 2017 έτσι όπως πάνε και με αυτα που έρχονται δεν βγάζουν η θα πέσει η κυβέρνηση η θα βγάλουν προκηρυξη
Επέστρεψε ο γκουρού που έλεγε για προκήρυξη μέσα στο 2016, τώρα λέει το 17, μετά για το 18 κτλπ 

Χαχαχαχαχα

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Παιδιά και να βγει προκήρυξη θα είναι για 250 άτομα το πολύ. Σκεφτείτε τι πιθανότητες έχετε να μπείτε; Έχουν μαζευτεί άπειρα άτομα τα οποία έχουν και πολλά μόρια σας πληροφορώ, οπότε πάλι θα είναι πολύ δύσκολο για να μπει κάποιος. Ας αποδεχτούμε ότι η γενιά μας ήταν η πιο άτυχη διότι δεν προλάβαμε τις εποχές που έμπαινε στην κυριολεξία και η κουτσή μαρία στην αστυνομία...
john323 έγραψε:Παιδιά και να βγει προκήρυξη θα είναι για 250 άτομα το πολύ. Σκεφτείτε τι πιθανότητες έχετε να μπείτε; Έχουν μαζευτεί άπειρα άτομα τα οποία έχουν και πολλά μόρια σας πληροφορώ, οπότε πάλι θα είναι πολύ δύσκολο για να μπει κάποιος. Ας αποδεχτούμε ότι η γενιά μας ήταν η πιο άτυχη διότι δεν προλάβαμε τις εποχές που έμπαινε στην κυριολεξία και η κουτσή μαρία στην αστυνομία...
Συμφωνώ και επαυξάνω!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες