Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από wolver »

Πολυ σωστα ολα αυτα που ειπες φιλε μου! Ειμαι της ιδιας ακριβως αποψης :) κατι αλλο τωρα που πρεπει να ρωτησω σε μια προκηρυξη το διπλωμα 125cc πιανεται σαν διπλωμα μοτοπηδαλατου ή διπλωμα μοτοσυκλετας; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Nos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nos »

Σαν διπλωμα Μοτοσυκλετας
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από wolver »

Ευριστω πολυ φιλε!
Γιωργος ΔΕΑ

Δημοσίευση από Γιωργος ΔΕΑ »

Ιανουαριος- φλεβαρης 2017 μαζεψτε ότι μπορειται μη ρωτάτε περισσότερα..
aleksandros01

Δημοσίευση από aleksandros01 »

εθνικόφρων έγραψε:Καλησπέρα φιλοι του φορουμ, νιώθω την ανάγκη να γράψω την γνώμη μου χωρίς να επιτεθώ κανέναν σε προσωπικό επίπεδο επειδή διάβασα κάποια σχόλια λίγες σελίδες πριν.Καταρχάς είμαι 24 ετών και στα 18 μου αρρώστησα βαριά με νόσο crohn κάτι που ουσιαστικά ισοδυναμεί "πόρτα" σε όλες τις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές.

Παρ'όλα αυτά αγωνίζομαι ακόμα και σήμερα και μάλιστα σε λίγους μήνες κατατάσσομαι στον στρατό στις ΕΔ ΕΝΩ έχω την μεγαλύτερη δικαιολογία για απαλλαγή (Ι5 παθολογικό προαιρετικά).

Αυτό που μας χαρακτηρίζει σαν Έλληνες είναι η ψυχή, ούτε το σώμα ούτε τα λεφτά!

το δέχομαι οτι βολεψάκιδες υπάρχουν, υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν όμως δεν πρέπει να κρίνουμε τον καθένα εξ αιτίας αυτών!

Ο καθένας έχει τα δικά του και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, γι αυτό πιστεύω οτι καλύτερα θα ήταν να μην δηλητηριάζουμε την καρδιά των παιδιών που ελπίζουν σε κάποια προκήρυξη. Άλλοι το λένε τύχη, εγώ το λέω Θεό, μπορεί να μας χαμογελάσει, ποιος γνωρίζει το μέλλον;

5 χρόνια πριν αν έλεγες για τα πραξικοπήματα, για τους βομβαρδισμούς σε Γαλλίες Γερμανίες και γενικά σε προβλήματα μεταξύ Τουρκίας-Ρωσίας θα σε γελούσε ο κόσμος.

Μπορεί αργότερα να χρειάζονται κόσμο για φρουρούς κτλ κανεις δεν ξέρει.

αυτά, φιλικά προς όλους παντα, υγεία και καλή τύχη σε όλους

Αμα πας ειδικες δυναμεις θα πεθανεις μεσα στο στρατο... Το λεω για να σε αποθαρηνω θα παθεις ζημια σοβαρη.
Falcon21

Δημοσίευση από Falcon21 »

Πρόσεχε μη τις μαζέψεις ΕΣΥ μ αυτα που υπόσχεσαι...
Π

Δημοσίευση από Π »

Γιωργος Δεα ξέρεις κατι ακουσες κατι ;
Άβαταρ μέλους
εθνικόφρων
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από εθνικόφρων »

Μπορεις να μου πεις το γιατι;aleksandros01
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν να υπηρετήσεις και δη με μη ιάσιμη νόσο.2χρονή αναβολή και μετά Ι5 Παθολογικό.
Άβαταρ μέλους
εθνικόφρων
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από εθνικόφρων »

Ειμαι σε υφεση εδω και 6 χρονια, δεν εχει σημασια ας μην φύγουμε απ το θεμα mybad
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Παιδιά δύσκολα τα πράγματα για προκηρυξη αλλα μάλλον τελικά για αυτα που γίνονται ειναι ίσως μονόδρομος πολλά άσχημα γεγονότα συμβαίνουν τελευταία και βλεπω να λένε συνέχεια ότι χρειαζόμαστε άτομα ίσως να αναγκαστούν κάντε υπομονή 2017 έτσι όπως πάνε και με αυτα που έρχονται δεν βγάζουν η θα πέσει η κυβέρνηση η θα βγάλουν προκηρυξη
slalom

Δημοσίευση από slalom »

Επέστρεψε ο γκουρού που έλεγε για προκήρυξη μέσα στο 2016, τώρα λέει το 17, μετά για το 18 κτλπ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από glock »

ΧαχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόνα
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από john323 »

Παιδιά και να βγει προκήρυξη θα είναι για 250 άτομα το πολύ. Σκεφτείτε τι πιθανότητες έχετε να μπείτε; Έχουν μαζευτεί άπειρα άτομα τα οποία έχουν και πολλά μόρια σας πληροφορώ, οπότε πάλι θα είναι πολύ δύσκολο για να μπει κάποιος. Ας αποδεχτούμε ότι η γενιά μας ήταν η πιο άτυχη διότι δεν προλάβαμε τις εποχές που έμπαινε στην κυριολεξία και η κουτσή μαρία στην αστυνομία...
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

john323 έγραψε:Παιδιά και να βγει προκήρυξη θα είναι για 250 άτομα το πολύ. Σκεφτείτε τι πιθανότητες έχετε να μπείτε; Έχουν μαζευτεί άπειρα άτομα τα οποία έχουν και πολλά μόρια σας πληροφορώ, οπότε πάλι θα είναι πολύ δύσκολο για να μπει κάποιος. Ας αποδεχτούμε ότι η γενιά μας ήταν η πιο άτυχη διότι δεν προλάβαμε τις εποχές που έμπαινε στην κυριολεξία και η κουτσή μαρία στην αστυνομία...

Συμφωνώ και επαυξάνω!!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες