Αθλητικές Δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού 2014

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Το ότι διαβάζατε κάποιοι από πέρυσι δε μας λέει κάτι... Λοιπόν αντί να ρίχνετε την ψυχολογία σε εμάς που τα καταφέραμε με το να λέτε ότι θα κοπούμε κοιτάξτε να φτιάξετε τη ζωή σας. Δεν υπάρχει μόνο το δημόσιο για εργασία... Και στον ιδιωτικό τομέα έχει ευκαιρίες αν τις κυνηγήσεις.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

Προς μαρία: Το μήνυμα σου δεν το δημοσιεύω διότι έχουμε πει κατ'επανάληψην ότι τα κεφαλαία γράμματα απαγορεύονται καθώς είναι σαν να φωνάζεις! Συμμερίζομαι το ότι αισθάνεσαι αδικημένη (αν και δεν βρίσκω το λόγο) αλλά στο φόρουμ υπάρχουν κανόνες που υποχρεωτικά οφείλουμε να ακολουθούμε όλοι μας! Αν θες ξαναγράψε το μήνυμα σου με μικρά για να το δημοσιεύσω ή κάνε εγγραφή στο φόρουμ για να μην χρειάζεται να περνάνε από έγκριση τα μηνύματα σας χρονοτριβώντας! Το ίδιο ισχύει και για τον υποψήφιο Υπαξ.

Σας ευχαριστώ.

faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από faber »

υποψήφιος υπαξ έγραψε:Δεν είμαι ψυχοπαθείς ούτε έχω ψευδεαισθήσεις, τα πέρασα όλα λέμε τι δεν καταλαβαίνετε;ήταν ελαστικοί με αυτούς που έπεσε σύρμα να είναι ελαστικοί... Τεσπα. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν. Ξέρω 'οτι τα πέρασα όλα. Γιαυτό και πήγα σε δικηγόρο. Δεν με εκπλήσσει το ελληνικό σύστημα. Δεν είπα ότι δεν ήταν ευγενικοί οι άνθρωποι. Ευγενέστατοι ήταν αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι εμένα με κόψαν άδικα. Δείτε τι λέει η "niki" η οποία πέρασε και δεν έχει λόγο να σας λέει ψέματα αφού και εκείνη το είδε...

μα ρε φιλε η νικη δεν λεει οτι περασε ο Χ υποψηφιος τα ορια ολα και τον κοψαν, λεει οτι ηταν πολυ ελαστικοι σε πολλες περιπτωσεις, αυτο που λεμε ολοι δηλαδη!
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Καταρχην δεν σε ρωτησα αν βρισκεις τον λογο για το αν ειμαι αδικημενη η οχι. Οποιος θελει να κανει καταγγελια η ενσταση για τα αθληματα ας επικοινωνησει μαζι μου
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

μαρια έγραψε:Καταρχην δεν σε ρωτησα αν βρισκεις τον λογο για το αν ειμαι αδικημενη η οχι. Οποιος θελει να κανει καταγγελια η ενσταση για τα αθληματα ας επικοινωνησει μαζι μου

Άμα θες να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σου να κάνεις έγγραφη στο φόρουμ για να δώσεις προσωπικά στοιχεία. Δεν θα σου πάρει πάνω από 1 λεπτό!

Προσωπικά στοιχεία από Ανώνυμους δεν δημοσιεύονται.

Eμα

Δημοσίευση από Eμα »

Πολλες ενστασεις θα εχουμε! Και εγω ειμαι σε φαση ενστασης! Αν και δυσκολευτικα πολυ να βρω δικηγορο!
mk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mk »

εγω περασα το υψος κ τα 1000 μ κ στο μηκος χτυπησα στο σκαμμα. η αμμος ηταν σκληρη, δν την ειχαν σκαψει, ηταν σαν να επεσα σε τσιμεντο κ επαθα διαστρεμμα και αιματωμα στον κοκκυγα. θα κανω καταγγελια γιατι αυτο ηταν πολυ επικυνδυνο να ειναι πετρα η αμμος. κ εκει χτυπησαν πολλα κοριτσια. γενικοτερα αφου δεν ηθελαν κοπελες στο σωμα ας το ελεγαν απο την αρχη. αφηστε τα αισχη που ειδα, σφαιρα στο γρασιδι; μπορει κανεις να μετρησει σωστα; δεν νομιζω. ειχα πολλα μορια και απ οτι καταλαβα ετρωγα μιλημενες θεσεις γιατι δεν ειναι τυχαιο που και σε αυτην και στην προηγουμενη προκυρηξη δεν μου εβαζαν 300 μορια που δικαιουμαι απο τα γαλλικα.
seven
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από seven »

Το να μην προσγηωθηκες σωστά στο σκαμα το έχεις σκεφτεί ; Δεν γινεται 900 άτομα να έπεσαν εκεί κ να τραυματίστηκαν ελάχιστοι.. Οι υπόλοιποι γιατί δεν έπαθαν τίποτα ; Μην κλαιγεστε όλοι κ συμβιβαστειτε οτι αποτυχατε. Δυστυχώς έτσι ειναι. Όπως και αποτυχία θα υπάρξει και στα γραπτά . Τι θα λένε ; Ήταν σκληρό το φύλο και τραυματίστηκε το στιλο ; Δηλαδή λιγο ρεαλισμός.. Ας σταματήσει αυτή η γκρίνια με τα αθληματα.
υποψήφιος υπαξ

Δημοσίευση από υποψήφιος υπαξ »

Να δω τι θα πείτε για μαθήματα εσείς που το παίζετε έξυπνοι όπως ο giorgospline. Αφού υπάρχουν θέσεις στον ιδιωτικό τομέα εσύ γιατί έκανες αίτηση για αυτή τη θέση... Φυσικά σας συμφέρει που μας έβγαλαν από τη μέση για να σας κάνουμε χώρο. Αλλά δεν θα περάσει. Είναι ήδη αρκετοί αυτοί που κάναμε ένσταση. Και η ελαστικότητα παράτυπη είναι. Εγώ δεν ζήτησα ελαστικότητα, αλλά να περάσω στην επόμενη φάση δικαίως αφού πέρασα τα αθλήματα. Μαρία συνέχισε για την ένσταση...
mk
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mk »

συγνωμη βρε παιδια να σας ρωτησω; οι ενστασεις δεν γινονται στο τελος; μετα και τα γραπτα; μπορω και τωρα να κανω?
gyp4s
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από gyp4s »

Κατι τέτοιους ψάχνουν οι δικηγόροι ! Απλα συμβιβαστειτε, αποτύχατε άδικα ή μη. Απο εκει και πέρα δεν θα βγάλετε άκρη ούτε θα σας ξανά βάλουν στην διαδικασια, οποτε δείτε τι θα κάνετε τώρα. Ετοιμαστείτε για αλλη προκηρυξη ή ψάξτε για κάποια δουλεια ;)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Greek_Army »

Με τις ενστάσεις δεν πρόκειται να γίνεται τίποτα, τα λεφτά θα σας φάνε οι δικηγόροι, θα σας λένε πως μπορείτε να μπείτε και ιστορίες, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει.

Τώρα αν κάποιος θεωρεί πως θα κερδίσει κάτι από μία ένσταση ας κάνει.

mk έγραψε:ε γενικοτερα αφου δεν ηθελαν κοπελες στο σωμα ας το ελεγαν απο την αρχη.

Σε πληροφορώ πως το Λιμενικό έχει τις διπλάσιες γυναίκες από άνδρες και δεν πάνε και σε νησάκια "πρώτης" γραμμής, άσε μην το πιάσουμε αυτό το θέμα.

mk έγραψε:αφηστε τα αισχη που ειδα, σφαιρα στο γρασιδι; Μπορει κανεις να μετρησει σωστα; Δεν νομιζω. Ειχα πολλα μορια και απ οτι καταλαβα ετρωγα μιλημενες θεσεις γιατι δεν ειναι τυχαιο που και σε αυτην και στην προηγουμενη προκυρηξη δεν μου εβαζαν 300 μορια που δικαιουμαι απο τα γαλλικα.

Η σφαιροβόλια πάντα σε γρασίδι γίνεται, τα παράπονα σου να τα κάνεις στο υπουργείο αθλητισμού, άσε τώρα για μιλημένες θέσεις, μην πιπιλάτε την ίδια καραμελίτσα, είναι παιδιά που έχουνε εισαχθεί με το σπαθί τους στο Λιμενικό (πολύ μεγάλο ποσοστό) και τους τρώει η παραμεθόριος και το κάθε ξεχασμένο νησάκι, δεν ασχολούνται τα βύσματα με τα αθλήματα, τα βύσματα όσοι μπείτε θα τα δείτε στις τοποθετήσεις, εσείς θα πάτε σε νησάκι πρώτης κατηγορίας και άλλοι θα πάνε σε μέρος της τρίτης κατηγορίας και δεν θα τους κουνάει κανείς.

υποψήφιος υπαξ έγραψε: Για εμάς που διαβάζαμε από πέρυσι και πηγαίναμε για άριστα ήμασταν "επικίνδυνοι" να πάρουμε την πολυπόθητη θέση. Θα έρθετε στα λόγια μου όταν πχ. Στο ναυτικό δίκαιο θα έχετε γράψει πολύ καλά και θα σας κόψουν. Μετά ελάτε να μου πείτε πόσο δίκαιος είναι ο διαγωνισμός...

Ξεφεύγεις από το θέμα, αλλά τα γραπτά σου έχεις το δικαίωμα να τα δεις.
υποψήφιος υπαξ

Δημοσίευση από υποψήφιος υπαξ »

mk οι ενστάσεις γίνονται μετά την ανακοίνωση του προσωρινού πίνακα διοριστέων... εάν μαζευτούν πολλές ενστάσεις μπορεί να ακυρωθεί ο διαγωνισμός και να ξαναγίνει εκ νέου με αντικειμενικές διαδικασίες και μάρτυρες και όχι κρυφτούλι...

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Αν μαζευτούν πολλές ενστάσεις θα οικονομήσει το υπουργείο οικονομικών... Κανένας διαγωνισμός δεν ακυρώνεται... Δεν έχετε στοιχεία ότι σας αδίκησαν και δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα... Εγώ " (πρώην) υποψήφιε υπαξ" έκανα την προσπάθειά μου για το λιμενικό επειδή μου αρέσει αυτό το επάγγελμα και πάντα μου άρεσαν οι στρατιωτικές σχολές... Δεν το κάνω επειδή δεν βρίσκω δουλειά στον ιδιωτικό τομέα, γιατί βρίσκω. Δεν ξέρω πως τα περάσατε τα αθλήματα και σας κόψανε... Απλά αναρωτηθείτε τους άλλους γιατί δεν τους έκοψαν... Πάντως η πλειοψηφία των ανδρών πέρασε τα αθλήματα, οι γυναίκες είναι αυτές που είχαν τη δυσκολία και το να ακούμε ότι αδίκησαν άντρα επειδή ήταν σε καλή θέση στα μόρια δε μας κολλάει και τόσο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Greek_Army »

υποψήφιος υπαξ έγραψε:mk οι ενστάσεις γίνονται μετά την ανακοίνωση του προσωρινού πίνακα διοριστέων... εάν μαζευτούν πολλές ενστάσεις μπορεί να ακυρωθεί ο διαγωνισμός και να ξαναγίνει εκ νέου με αντικειμενικές διαδικασίες και μάρτυρες και όχι κρυφτούλι...

Ο διαγωνισμός δεν ακυρώνεται με τίποτα, το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να αλλάξει η λίστα (για έναν ή περισσότερους) μετά το τέλος των γραπτών αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει παραβατική πράξη από την επιτροπή κάτι που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο, θα πρέπει να έχετε αποδείξεις και απόδειξη δεν είναι ούτε ένα blog ούτε 50 άτομα που κόπηκαν στα αθλήματα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες