Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 109
Έβγαλα γραμμή παίδες... Τα επόμενα αθλήματα είναι Την επόμενη δευτέρα Βίλλια από την δεύτερη φουρνια υποψηφιών. Σμρ διαγράφτηκαν όσοι δεν παρουσιάστηκαν και θα βγει λίστα. Όσον αφορα εμένα (δεν δίνω αθλήματα και επίσημα) διέγραψαν 4 γυναίκες από πάνω μου. Και πλέον έχω 2 άνδρες και 4 γυναίκες για 2 θέσεις... Λ'ες;
Πότε μην μετανιώνεις..
Το βλεπες το παιξες?Alexandros9 έγραψε: Έβγαλα γραμμή παίδες... Τα επόμενα αθλήματα είναι Την επόμενη δευτέρα Βίλλια από την δεύτερη φουρνια υποψηφιών. Σμρ διαγράφτηκαν όσοι δεν παρουσιάστηκαν και θα βγει λίστα. Όσον αφορα εμένα (δεν δίνω αθλήματα και επίσημα) διέγραψαν 4 γυναίκες από πάνω μου. Και πλέον έχω 2 άνδρες και 4 γυναίκες για 2 θέσεις... Λ'ες;
Αντε να προχωρησει επιτελους η διαδικασια...
ευχαριστουμε για την ενημερωση!
ευχαριστουμε για την ενημερωση!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 127
Γιατι ομως δεν διορθωσαν την ανακοινωση της 17/2 με τους συμμετεχοντες, αφου συμμετειχαν και αλλοι στα αθληματα που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ στην λιστα μπας και μαθουμε ολους οσους περασαν; Θα ηταν κοπος μαλλον... Ψιλα γραμματα.
Αλεξανδρε εχω την εντυπωση οτι ως τωρα εχουν περασει 19, αρα υπαρχουν 31 κενες θεσεις.3 φορες δεν εχουν γινει αθληματα; Την πρωτη φορα ειχαν περασει 4, την δευτερη 6 και την τελευταια 9. Τωρα βεβαια το χερι μου στη φωτια δεν το βαζω, την δευτερη και τριτη φορα με βαση τις μαρτυριες παιδιων αυτοι οι αριθμοι γιατι απο τις λιστες δεν προκυπτουν ασφαλη συμπερασματα. Σε ποιες κατηγοριες ακριβως τι και πως επισης δεν γνωριζω... Για την κατηγορια μου την πληροφορικη απαντηση δεν θα παρω μαλλον ποτε... Ειτε εχουν καλυφθει και οι 4 θεσεις ειτε 3 απο τις 4.
Alexandros9 έγραψε:Πάντως αν αυτα που υπολογίζω είναι σωστά οι κενές θέσεις που έχουν μείνει ακόμη είναι ι εξής:1) 10 Νομικαριοι
2) 7 Οικονομολόγοι
3) 2 Φυσικοί
4) 2 Χημικοί
5) 1 Χημ. Μηχανικός
6) 2 Μηχανολόγοι
7) 1 Ηλ. Μηχ
8) 1 Πληροφ.
9) 1 Πολ Μηχ
Σύνολο :27 κενές θέσεις...
Αλεξανδρε εχω την εντυπωση οτι ως τωρα εχουν περασει 19, αρα υπαρχουν 31 κενες θεσεις.3 φορες δεν εχουν γινει αθληματα; Την πρωτη φορα ειχαν περασει 4, την δευτερη 6 και την τελευταια 9. Τωρα βεβαια το χερι μου στη φωτια δεν το βαζω, την δευτερη και τριτη φορα με βαση τις μαρτυριες παιδιων αυτοι οι αριθμοι γιατι απο τις λιστες δεν προκυπτουν ασφαλη συμπερασματα. Σε ποιες κατηγοριες ακριβως τι και πως επισης δεν γνωριζω... Για την κατηγορια μου την πληροφορικη απαντηση δεν θα παρω μαλλον ποτε... Ειτε εχουν καλυφθει και οι 4 θεσεις ειτε 3 απο τις 4.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Giannis84 έγραψε:Γιατι ομως δεν διορθωσαν την ανακοινωση της 17/2 με τους συμμετεχοντες, αφου συμμετειχαν και αλλοι στα αθληματα που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ στην λιστα μπας και μαθουμε ολους οσους περασαν; Θα ηταν κοπος μαλλον... Ψιλα γραμματα.Alexandros9 έγραψε:Πάντως αν αυτα που υπολογίζω είναι σωστά οι κενές θέσεις που έχουν μείνει ακόμη είναι ι εξής:1) 10 Νομικαριοι
2) 7 Οικονομολόγοι
3) 2 Φυσικοί
4) 2 Χημικοί
5) 1 Χημ. Μηχανικός
6) 2 Μηχανολόγοι
7) 1 Ηλ. Μηχ
8) 1 Πληροφ.
9) 1 Πολ Μηχ
Σύνολο :27 κενές θέσεις...
Γιάννη μπορεί να είναι έτσι. Έχω χάσει λίγο την μπάλα βασικά με τις αναβολές και μπορεί κάποιους να τους έβαλα σαν επιτυχόντες στην κατηγορία σου ρε φίλος έχω 3 όνοματα σημειωμένα που είναι περασμένα όχι 4...
Μόλις βγήκε ανακοίνωση με 30 διαγραφέντες.
Πότε μην μετανιώνεις..
Παιζει να βγαλουν και κομμενους στα υγειονομικα. Αυτοι που βγαλαν ειναι που δεν παρουσιαστηκαν. Αν κοπηκε και κανενας δηλαδη. Εν τω μεταξυ εχω να πω, μακαρι να μουν δικηγορος. Δεν εχω ασχοληθει καθολου με τη κατηγορια, τωρα εριξα ενα βλεφαρο, ολοι κ ολοι ειναι ειναι 90, τωρα καλεσαν ηδη μεχρι μεχρι το 70κατι και απομενουν ακομα 10 θεσεις κενες. Και εννοειται πηχτρα στις γυναικες που πιστολιαζουν αβερτα. Παιζει και να μη φτασουν οι υποψηφιοι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 127
rasald έγραψε:Παιζει να βγαλουν και κομμενους στα υγειονομικα. Αυτοι που βγαλαν ειναι που δεν παρουσιαστηκαν. Αν κοπηκε και κανενας δηλαδη. Εν τω μεταξυ εχω να πω, μακαρι να μουν δικηγορος. Δεν εχω ασχοληθει καθολου με τη κατηγορια, τωρα εριξα ενα βλεφαρο, ολοι κ ολοι ειναι ειναι 90, τωρα καλεσαν ηδη μεχρι μεχρι το 70κατι και απομενουν ακομα 10 θεσεις κενες. Και εννοειται πηχτρα στις γυναικες που πιστολιαζουν αβερτα. Παιζει και να μη φτασουν οι υποψηφιοι.
Σιγουρα οι δικηγοροι ειναι η πιο τυχερη κατηγορια... Δεν νομιζω να φτασουν οι θεσεις. Ειχα μετρησει 28 αντρες ολους κι ολους και τωρα οι μισοι παιζει να χουν κοπει η παραιτηθει και εχουν καλυφθει μονο 2 θεσεις... Οποτε στο τελος 5-6 θεσεις πιστευω οτι θα περισσεψουν βασει στατιστικης. Το θεμα ειναι που θα δωθουν. Αν παντως δωθουν στους πιο υψηλοβαθμους επιλαχοντες ολων των κατηγοριων τον πρωτο λογο εχουν πολιτικοι μηχανικοι και πληροφορικοι νομιζω επειδη καλυφθηκαν νωρις πολλες θεσεις τους... Ισως και ηλεκτρολογοι. Θα δειξει...
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Δικηγόροι μεχρις στιγμης εχουν περασει 2 ανδρες... Μεχρι τον αριθμο 36 εχουν κοπει-διαγραφει:31... Οι αλλοι 3 ειναι 2 γυναικες και 1 ανδρας που θα δωσουν την δευτερα...
Κάλεσαν από 37 μεχρι και 72 όπου υπάρχουν 7 ανδρες και 29 γυναίκες... Στατιστικά εκτιμάω κάλυψη ακόμη 3 θέσεων... Όποτε πάμε στις 5 και περισευουν 7 θεσεις για 23 ακόμη ατομα (13Α-10Γ) αν περισέψουν θα περισέψουν 1-2 θέσεις εκτιμάω...
Κάλεσαν από 37 μεχρι και 72 όπου υπάρχουν 7 ανδρες και 29 γυναίκες... Στατιστικά εκτιμάω κάλυψη ακόμη 3 θέσεων... Όποτε πάμε στις 5 και περισευουν 7 θεσεις για 23 ακόμη ατομα (13Α-10Γ) αν περισέψουν θα περισέψουν 1-2 θέσεις εκτιμάω...
Πότε μην μετανιώνεις..
Παιδιά μιας και τα πάτε καλά με τις στατιστικές δεν κάνετε και καμιά πρόβλεψη στους οικονομολόγους. Έχουν περάσει νομίζω 4 μέχρι τώρα. Άνδρες όλοι και τώρα καλέσανε μέχρι τo 72 και εδώ. Λέτε να συμπληρωθεί ο αριθμός; Έχω ακόμα καμιά 40αριά άτομα από πάνω μου. Κω@#$%μεταπτυχιακό δεν το 'χω τελειώσει ακόμα!
Ρε παιδιά πως είναι δυνατόν να βγάζουν πινακες με αποκλεισμένους επιτυχόντες απο την στιγμη που στην προηγούμενη ανακοινωση δεν τους ειχαν καν φωνάξει;:Oτι γινεται, μισές ανακοινώσεις βγάζουν; Και τους υπόλοιπους τους ενημερώνουν τηλεφωνικως; Ας δωσει καποιος μια εξήγηση!
c_h_r έγραψε:Ρε παιδιά πως είναι δυνατόν να βγάζουν πινακες με αποκλεισμένους επιτυχόντες απο την στιγμη που στην προηγούμενη ανακοινωση δεν τους ειχαν καν φωνάξει;:Oτι γινεται, μισές ανακοινώσεις βγάζουν; Και τους υπόλοιπους τους ενημερώνουν τηλεφωνικως; Ας δωσει καποιος μια εξήγηση!
μεγαλε αυτους που εχει η ανακοινωση τους ειχαν καλεσει στις 7/2. Ψαχνε λιγο καλυτερα τους πινακες και μην βγαζεις συμπερασματα γιατι δημιουργεις αρνητικο κλιμα
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
theolvs έγραψε:c_h_r έγραψε:Ρε παιδιά πως είναι δυνατόν να βγάζουν πινακες με αποκλεισμένους επιτυχόντες απο την στιγμη που στην προηγούμενη ανακοινωση δεν τους ειχαν καν φωνάξει;:Oτι γινεται, μισές ανακοινώσεις βγάζουν; Και τους υπόλοιπους τους ενημερώνουν τηλεφωνικως; Ας δωσει καποιος μια εξήγηση!
μεγαλε αυτους που εχει η ανακοινωση τους ειχαν καλεσει στις 7/2. Ψαχνε λιγο καλυτερα τους πινακες και μην βγαζεις συμπερασματα γιατι δημιουργεις αρνητικο κλιμα
Σωστός...
Πότε μην μετανιώνεις..
Σαν τα ορνεα περιμενετε μερικοι και παρακαλάτε να κοπούν οι υπόλοιποι μου φαινεται!
theolvs έγραψε:c_h_r έγραψε:Ρε παιδιά πως είναι δυνατόν να βγάζουν πινακες με αποκλεισμένους επιτυχόντες απο την στιγμη που στην προηγούμενη ανακοινωση δεν τους ειχαν καν φωνάξει;:Oτι γινεται, μισές ανακοινώσεις βγάζουν; Και τους υπόλοιπους τους ενημερώνουν τηλεφωνικως; Ας δωσει καποιος μια εξήγηση!
Σωστά, όπως τα λες είναι

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης