Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Ρε παιδια για να βγαλω περισσοτερα μορια, μπορω να βγαλω καινουργιο και πιο ψηλο απολυτηριο σωστα; Αν παω σε νυχτερινο ενιαιο ποσες χρονιες πρεπει να κανω; Μονο την τελευταια;
Αποτι ξερω το απολυτηριο δεν αλλαζει, απλα πανελληνιες μπορεις να ξαναδωσεις, τωρα τι να πω, αλλοι ισχυριζονται οτι γινεται
Γινεται να ξαναπας σε εννιαιο μονο αν Ειχες παει σε τεε. Εννιαιο 2 φορες δεν γινεται.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Μπορεις να πας επαλ. Ετσι κι αλλιως Α κατηγορια ειναι. Τωρα δεν θυμαμαι ποσα χρονια νομιζω 2.
Εσπερινο ομως οχι νυκτερινο, εχουν διαφορα.
Εσπερινο ομως οχι νυκτερινο, εχουν διαφορα.
το νου σου...
Το να παω δλδ στην χειροτςρη σε ενα πρωινο ιδιωτικο λυκειο και να κανω ξανα την τριτη λυκειου, δεν γινεται ε;
Σε ευχαριστω πολυ φιλε δμητρη 82, τελικα πηρα τηλ σε ενα βραδυνο και μου ειπαν ποως αφου εχω απολυτηριο εν, λυκ, το μονο που μπορω να κανω ειναι να παω σε επα. Λ κανοντας τις 2 τελευταιες χρονιεσ. Ειμαι 22 ετων, αξιζει τον κοπο λετε?
Σε ευχαριστω πολυ φιλε δμητρη 82, τελικα πηρα τηλ σε ενα βραδυνο και μου ειπαν ποως αφου εχω απολυτηριο εν, λυκ, το μονο που μπορω να κανω ειναι να παω σε επα. Λ κανοντας τις 2 τελευταιες χρονιεσ. Ειμαι 22 ετων, αξιζει τον κοπο λετε?
-
- Αντισυνταγματάρχης
σε ιδιωτικο ουτε λογος, δεν μετραει μην κανεις το λαθος. Να πας εκει που πηρες τηλ αξιζει νασαι σιγουρος εχεις χρονια σου μπροστα μη το αφηνεις.tzotzos έγραψε: Το να παω δλδ στην χειροτςρη σε ενα πρωινο ιδιωτικο λυκειο και να κανω ξανα την τριτη λυκειου, δεν γινεται ε; Σε ευχαριστω πολυ φιλε δμητρη 82, τελικα πηρα τηλ σε ενα βραδυνο και μου ειπαν ποως αφου εχω απολυτηριο εν, λυκ, το μονο που μπορω να κανω ειναι να παω σε επα. Λ κανοντας τις 2 τελευταιες χρονιεσ. Ειμαι 22 ετων, αξιζει τον κοπο λετε;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 6
Στο επαλ μπορεις να βγαλεις μονο πτυχιο οχι απολυτηριο. Απολυτηριο εχεις δεν ξαναβγαζεις πουθενα! Οποτε θα εισαι στην β κατηγορια!
Εισαι σιγουρος φιλε σακαλομ?
-
- Αντισυνταγματάρχης
Στο επαλ θα παρεις και πτυχιο και απολυτηριο και μπορεις να εισαι στη Α κατηγορια. Στο τεε ηταν μονο πτυχιο.
Ευχαριστω παρα πολυ παιδια. Θα το προσπαθησω.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Και 1 και 2 μοναδες να βγαλεις πανω κερδισμενος θα εισαι. Οσα περισσοτερα μορια τοσο καλυτερα.
Ειναι το μονο πραγμα που υστερω ρε δημητρη, εχω απολ. Εν. Λυκειου 11 εφεδρος αξιωματικοσ, λοουερ, ολα τα διπλοματα, αν βγαλω ενα απολυτηριο με 15, το λεω με μεγαλη ανεση γιατι πλεον δεν ειμαι 17 χρονων και οταν βαζω στοχους τους πετυχαινω και επισις επειδι στα επα, λ βαζουν βαθμους με το κιλο.[:) ]
Πηρα τηλ στο επα, λ και μου ειπαν πως αν παω θα κανω τις 2 τελευταιες χρονιεσ, για να παρω νεο απολ, επαλ πρεπει να κανω ολες τις ωρεσ, αν ομως θελω μονο το πτυχειο ειδικοτητας θα κανω μονο τα μαθηματα ειδικοτητας και συνεπος θα μπω στη 2 κατηγορια της προκυριξησ
-
- Αντισυνταγματάρχης
Η γνωμη μου ειναι να πας για απολυτηριο. Αν εχεις χρονο να πας ολες τις ωρες και στο φιναλε θα παρεις και τα 2.
-
- Αντισυνταγματάρχης
χαχα, καλα δεν βαζουν και με το κιλο αλλα σιγουρα θα παρεις καλυτερο βαθμο.tzotzos έγραψε: Ειναι το μονο πραγμα που υστερω ρε δημητρη, εχω απολ. Εν. Λυκειου 11 εφεδρος αξιωματικοσ, λοουερ, ολα τα διπλοματα, αν βγαλω ενα απολυτηριο με 15, το λεω με μεγαλη ανεση γιατι πλεον δεν ειμαι 17 χρονων και οταν βαζω στοχους τους πετυχαινω και επισις επειδι στα επα, λ βαζουν βαθμους με το κιλο.[:) ]
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες