αν εχεις μορια δν υπαρχει προβλημαSpyrosb έγραψε: Παιδια εγω τελειωσα απο ολη την διαδικασια τν παρασκευη τωρα περιμενουμε τελος του μηνα να μαθουμε αποτελεσματα; Ααα και καλη επιτυχια σε ολους!
Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Ναυτικού (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 164
Ρε παιδιά δεν περνάνε οι μέρες... ακόμα 15 έχει ο μήνας... ανςε να βγοςν οι πινακες να ςελειςνοςμε!
-
- Λοχαγός
μν νομιζεις οτι θα βγουν πινακες. Σε ολες τις διαδικασιες ετσι λενε για πινακες αλλα οσο τους ειδες εσυ αλλο τοσο τους ειδα και εγω. Απλα στις 31 θα βαλεις τν αριθμο ταυτοτητα σου στο site του ΠΝ και θα δεις το αποτελεσμα! Σου ευχομαι να δεις ΕΠΙΤΥΧΩΝANNIA έγραψε: Ρε παιδιά δεν περνάνε οι μέρες... Ακόμα 15 έχει ο μήνας... Ανςε να βγοςν οι πινακες να ςελειςνοςμε!

kostaslou σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ... Ξέρεις, όταν ήταν να δώσω οι μέρες πέρασαν σαν νεράκι... Τώρα που περιμένω δεν περνάνε οι άτιμες... Μακάρι για όλους μας, όλα να πάνε καλά Κωστή μου.
Γεια σας παιδια. τελειωσα και εγω με ολα. περιμενω και εγω. εχω 550μορια σαν διαχ/λογιστικου. ελπιζω να ειμαι επιτυχων. αν ηταν καποιος επιλαχων δεν θα το ελεγε στον πινακα?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 109
- Επάγγελμα: μαγειρας
Αι δεν υπαρχον επιλαχων μετα με τα μορια θα υπαρξουν οταν τελειωσουν οι διαδικασιες υ γ νινα ειχα αρκετους στο γκρουπ μου με αυτη την εδικοτητα αλοι με λιγοτερα μορια και αλοι πιο λιγοι με περισσοτερα μεσα εισαι εχεις καλα μοριακια
-
- Λοχαγός
ετσι ημουν και εγω... Περασαν οι επιλογικες διαδικασιες και δν το πηρα χαμπαρι και τωρα δν περνανε μεχρι τις 31. Υπομονη αννια μουANNIA έγραψε: kostaslou σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ... Ξέρεις, όταν ήταν να δώσω οι μέρες πέρασαν σαν νεράκι... Τώρα που περιμένω δεν περνάνε οι άτιμες... Μακάρι για όλους μας, όλα να πάνε καλά Κωστή μου.
Με πληροφορησαν οτι στις γραπτες εξετασεις (ψυχοτενικα) εχει 300 η 500 ερωτησεις... Ισχυει κατι τετοιο; Ας μου πει καποιος που τα περασε
mairy24 τα εχω διαβασει και δεν λεει κατι για ερωτησεις. Εσυ εχεις δωσει και ξερεις?
-
- Λοχαγός
ρε φατσα καμια ερωτηση δν εχει. Απλα ζωγραφιζεις μια γυναικα και εναν αντρα και μετα να περιγραψεις πως εισαι σαν ανθρωπος και μετα πως νομιζεις οτι σε βλεπουν οι αλλοι. Αυτο ειναι ολο. Στα λεω γτ τα περασαfatsa έγραψε: mairy24 τα εχω διαβασει και δεν λεει κατι για ερωτησεις. Εσυ εχεις δωσει και ξερεις;
-
- Λοχαγός
πολυ αγχος για τα τελικα αποτελεσματα. μακαρι να μν ειμαι επιλαχων στο ναυτικο
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 109
- Επάγγελμα: μαγειρας
ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΠΡΩΧΝΩ ΣΠΡΩΧΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ... ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΦΕΙΣΜΠΟΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ
-
- Λοχαγός
το ξερω οτι το εσβησαν!! και σου ειχα γραψει κατι. οτι εχει ομαδα γενικα να γινεις μελος στο ΠΝ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες