Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 17
Παιδια,1ος επιλαχων, ομως τίποτε δεν τελειώνει εδώ, υπάρχει ελπίδα!

μαγειρακος
Εξαρτάται από την ειδικότητα. Μία δύσκολη ειδικότητα, μία αλλαγή συνθήκης στη ζωή κάποιου επιτυχόντα, μία μη αρεστή τοποθέτηση,GeoKouk έγραψε:Καλησπέρα και καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες !Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ως 2ος επιλαχών που ειμαι ή να το ξεχάσω τελείως το θέμα ΕΠΟΠ ;
θα αποθαρρύνει κάποιους, ώστε να ελευθερωθούν θέσεις. Έχεις ελπίδες.
Styga
Ξέρεις περίπου μέχρι πότε καλούν επιλαχοντες Δηλαδή εννοώ αν έχει γίνει η ορκωμοσία και φύγει κάποιος μετά υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ή ότι γίνει γίνεται μέχρι την ορκωμοσία και μετά τέλος;Eleonora έγραψε:Εξαρτάται από την ειδικότητα. Μία δύσκολη ειδικότητα, μία αλλαγή συνθήκης στη ζωή κάποιου επιτυχόντα, μία μη αρεστή τοποθέτηση,GeoKouk έγραψε:Καλησπέρα και καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες !Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ως 2ος επιλαχών που ειμαι ή να το ξεχάσω τελείως το θέμα ΕΠΟΠ ;
Εμείς αγαπητοί μου με 1η θέση επιλαχών σε 30 θέσεις ειδικότητας, λέτε να έχουμε ελπίδα;
αν τελειώσει η ορκομωσία δεν καλείτε μετά κανέναςGeoKouk έγραψε:Ξέρεις περίπου μέχρι πότε καλούν επιλαχοντες Δηλαδή εννοώ αν έχει γίνει η ορκωμοσία και φύγει κάποιος μετά υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ή ότι γίνει γίνεται μέχρι την ορκωμοσία και μετά τέλος;Eleonora έγραψε:Εξαρτάται από την ειδικότητα. Μία δύσκολη ειδικότητα, μία αλλαγή συνθήκης στη ζωή κάποιου επιτυχόντα, μία μη αρεστή τοποθέτηση,GeoKouk έγραψε:Καλησπέρα και καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες !Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ως 2ος επιλαχών που ειμαι ή να το ξεχάσω τελείως το θέμα ΕΠΟΠ ;
μαγειρακος έγραψε:Παιδια,1ος επιλαχων, ομως τίποτε δεν τελειώνει εδώ, υπάρχει ελπίδα!
Σε ποια ειδικότητα;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Γεια χαρά! Επιτυχών σε Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό και Στρατό Ξηράς ως βοηθός φαρμακείου εδώ!
Θα επιλέξω την Πολεμική Αεροπορία!
Το αναφέρω για όσους είναι επιλαχόντες στην ειδικότητα μου σε ΠΝ - ΣΞ!
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή μας σταδιοδρομία! ☝️☝️
Θα επιλέξω την Πολεμική Αεροπορία!
Το αναφέρω για όσους είναι επιλαχόντες στην ειδικότητα μου σε ΠΝ - ΣΞ!
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή μας σταδιοδρομία! ☝️☝️
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Βοηθος νοσηλευτη υγειονομικό και ενω υπηρετησα ειδικες δυναμεις δεεεεεεεν δηλωσα βοηθ νοσηλευτη ειδικων δυναμεων διιτι αααλλος μου εφτιαξε την αιτηση... Τωωωρα υα ημουν μεσα γιατι ειδ δυναμ βοηθος νοσηλευτη, εχει πολυυυ λιγοτερα μορια,508 τωρα θα μουν αερα μεσα, θα ετοιμαζομουν για Πευκο... Αστο αστο γιατι... Τελις παντων, ελπιζω να μην τους αρεσει αυτη η ζωη σε καποιους και να παραιτηθουν γιατί θα το δουν αλλιως, εγω ομως το ηηηθελα... Πρωτος στο κατοσταρι στην ομαδα μου πκε κι ενατος στο μιλι, αστο σουλεω...
μαγειρακος
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
μαγειρακος έγραψε:Βοηθος νοσηλευτη υγειονομικό και ενω υπηρετησα ειδικες δυναμεις δεεεεεεεν δηλωσα βοηθ νοσηλευτη ειδικων δυναμεων διιτι αααλλος μου εφτιαξε την αιτηση... Τωωωρα υα ημουν μεσα γιατι ειδ δυναμ βοηθος νοσηλευτη, εχει πολυυυ λιγοτερα μορια,508 τωρα θα μουν αερα μεσα, θα ετοιμαζομουν για Πευκο... Αστο αστο γιατι... Τελις παντων, ελπιζω να μην τους αρεσει αυτη η ζωη σε καποιους και να παραιτηθουν γιατί θα το δουν αλλιως, εγω ομως το ηηηθελα... Πρωτος στο κατοσταρι στην ομαδα μου πκε κι ενατος στο μιλι, αστο σουλεω...
Κρίμα θα ελεγα και θα έπρεπε πριν υποβάλεις την αίτηση να δεις αν είναι σωστή... Τέλος πάντων εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να μπεις εν τέλει
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Υπάρχει κάποιος εδώ να πέρασε τις πκε αλλά να τον δείχνει απορριπτέο; Συνέβη σε κανέναν αυτό;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Maximos96 έγραψε:μαγειρακος έγραψε:Βοηθος νοσηλευτη υγειονομικό και ενω υπηρετησα ειδικες δυναμεις δεεεεεεεν δηλωσα βοηθ νοσηλευτη ειδικων δυναμεων διιτι αααλλος μου εφτιαξε την αιτηση... Τωωωρα υα ημουν μεσα γιατι ειδ δυναμ βοηθος νοσηλευτη, εχει πολυυυ λιγοτερα μορια,508 τωρα θα μουν αερα μεσα, θα ετοιμαζομουν για Πευκο... Αστο αστο γιατι... Τελις παντων, ελπιζω να μην τους αρεσει αυτη η ζωη σε καποιους και να παραιτηθουν γιατί θα το δουν αλλιως, εγω ομως το ηηηθελα... Πρωτος στο κατοσταρι στην ομαδα μου πκε κι ενατος στο μιλι, αστο σουλεω...
Κρίμα θα ελεγα και θα έπρεπε πριν υποβάλεις την αίτηση να δεις αν είναι σωστή... Τέλος πάντων εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να μπεις εν τέλει
μαγειρακος
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Σ ευχαριστώ πολύ κι ευχομαι το ίδιο και σε σένα με το καλόMaximos96 έγραψε:μαγειρακος έγραψε:Βοηθος νοσηλευτη υγειονομικό και ενω υπηρετησα ειδικες δυναμεις δεεεεεεεν δηλωσα βοηθ νοσηλευτη ειδικων δυναμεων διιτι αααλλος μου εφτιαξε την αιτηση... Τωωωρα υα ημουν μεσα γιατι ειδ δυναμ βοηθος νοσηλευτη, εχει πολυυυ λιγοτερα μορια,508 τωρα θα μουν αερα μεσα, θα ετοιμαζομουν για Πευκο... Αστο αστο γιατι... Τελις παντων, ελπιζω να μην τους αρεσει αυτη η ζωη σε καποιους και να παραιτηθουν γιατί θα το δουν αλλιως, εγω ομως το ηηηθελα... Πρωτος στο κατοσταρι στην ομαδα μου πκε κι ενατος στο μιλι, αστο σουλεω...
μαγειρακος
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Είσαι ήδη μέσα. Υπάρχει άτομο στην ειδικότητα σου που είναι επιτυχών και στην αεροπορία με την ίδια ειδικότητα. Δεν νομίζω να προτιμήσει τον ΣΞ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες