Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
μαγειρακος
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από μαγειρακος »

Παιδια,1ος επιλαχων, ομως τίποτε δεν τελειώνει εδώ, υπάρχει ελπίδα!Εικόνα
μαγειρακος
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Eleonora »

GeoKouk έγραψε:Καλησπέρα και καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες !Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ως 2ος επιλαχών που ειμαι ή να το ξεχάσω τελείως το θέμα ΕΠΟΠ ;

Εξαρτάται από την ειδικότητα. Μία δύσκολη ειδικότητα, μία αλλαγή συνθήκης στη ζωή κάποιου επιτυχόντα, μία μη αρεστή τοποθέτηση,

θα αποθαρρύνει κάποιους, ώστε να ελευθερωθούν θέσεις. Έχεις ελπίδες.

Styga
GeoKouk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GeoKouk »

Eleonora έγραψε:
GeoKouk έγραψε:Καλησπέρα και καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες !Υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ως 2ος επιλαχών που ειμαι ή να το ξεχάσω τελείως το θέμα ΕΠΟΠ ;

Εξαρτάται από την ειδικότητα. Μία δύσκολη ειδικότητα, μία αλλαγή συνθήκης στη ζωή κάποιου επιτυχόντα, μία μη αρεστή τοποθέτηση,

Ξέρεις περίπου μέχρι πότε καλούν επιλαχοντες Δηλαδή εννοώ αν έχει γίνει η ορκωμοσία και φύγει κάποιος μετά υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ή ότι γίνει γίνεται μέχρι την ορκωμοσία και μετά τέλος;

Άβαταρ μέλους
KEOAX
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από KEOAX »

Εμείς αγαπητοί μου με 1η θέση επιλαχών σε 30 θέσεις ειδικότητας, λέτε να έχουμε ελπίδα;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

GeoKouk έγραψε:
Eleonora έγραψε:

Ξέρεις περίπου μέχρι πότε καλούν επιλαχοντες Δηλαδή εννοώ αν έχει γίνει η ορκωμοσία και φύγει κάποιος μετά υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ή ότι γίνει γίνεται μέχρι την ορκωμοσία και μετά τέλος;

αν τελειώσει η ορκομωσία δεν καλείτε μετά κανένας
Maximos96
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Maximos96 »

μαγειρακος έγραψε:Παιδια,1ος επιλαχων, ομως τίποτε δεν τελειώνει εδώ, υπάρχει ελπίδα!Εικόνα

Σε ποια ειδικότητα;

Prasinomperes
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Prasinomperes »

Γεια χαρά! Επιτυχών σε Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό και Στρατό Ξηράς ως βοηθός φαρμακείου εδώ!

Θα επιλέξω την Πολεμική Αεροπορία!

Το αναφέρω για όσους είναι επιλαχόντες στην ειδικότητα μου σε ΠΝ - ΣΞ!

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή μας σταδιοδρομία! ☝️☝️

μαγειρακος
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Βοηθος νοσηλευτη υγειονομικό και ενω υπηρετησα ειδικες δυναμεις δεεεεεεεν δηλωσα βοηθ νοσηλευτη ειδικων δυναμεων διιτι αααλλος μου εφτιαξε την αιτηση... Τωωωρα υα ημουν μεσα γιατι ειδ δυναμ βοηθος νοσηλευτη, εχει πολυυυ λιγοτερα μορια,508 τωρα θα μουν αερα μεσα, θα ετοιμαζομουν για Πευκο... Αστο αστο γιατι... Τελις παντων, ελπιζω να μην τους αρεσει αυτη η ζωη σε καποιους και να παραιτηθουν γιατί θα το δουν αλλιως, εγω ομως το ηηηθελα... Πρωτος στο κατοσταρι στην ομαδα μου πκε κι ενατος στο μιλι, αστο σουλεω...
μαγειρακος
μαγειρακος
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Σου εχω απαντησει πιο κατω
μαγειρακος
μαγειρακος
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Σου εχω σπαντησει πιο κάτω
μαγειρακος
Maximos96
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Maximos96 »

μαγειρακος έγραψε:Βοηθος νοσηλευτη υγειονομικό και ενω υπηρετησα ειδικες δυναμεις δεεεεεεεν δηλωσα βοηθ νοσηλευτη ειδικων δυναμεων διιτι αααλλος μου εφτιαξε την αιτηση... Τωωωρα υα ημουν μεσα γιατι ειδ δυναμ βοηθος νοσηλευτη, εχει πολυυυ λιγοτερα μορια,508 τωρα θα μουν αερα μεσα, θα ετοιμαζομουν για Πευκο... Αστο αστο γιατι... Τελις παντων, ελπιζω να μην τους αρεσει αυτη η ζωη σε καποιους και να παραιτηθουν γιατί θα το δουν αλλιως, εγω ομως το ηηηθελα... Πρωτος στο κατοσταρι στην ομαδα μου πκε κι ενατος στο μιλι, αστο σουλεω...

Κρίμα θα ελεγα και θα έπρεπε πριν υποβάλεις την αίτηση να δεις αν είναι σωστή... Τέλος πάντων εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να μπεις εν τέλει

Tsipouroxoris
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Tsipouroxoris »

Υπάρχει κάποιος εδώ να πέρασε τις πκε αλλά να τον δείχνει απορριπτέο; Συνέβη σε κανέναν αυτό;
μαγειρακος
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Maximos96 έγραψε:
μαγειρακος έγραψε:Βοηθος νοσηλευτη υγειονομικό και ενω υπηρετησα ειδικες δυναμεις δεεεεεεεν δηλωσα βοηθ νοσηλευτη ειδικων δυναμεων διιτι αααλλος μου εφτιαξε την αιτηση... Τωωωρα υα ημουν μεσα γιατι ειδ δυναμ βοηθος νοσηλευτη, εχει πολυυυ λιγοτερα μορια,508 τωρα θα μουν αερα μεσα, θα ετοιμαζομουν για Πευκο... Αστο αστο γιατι... Τελις παντων, ελπιζω να μην τους αρεσει αυτη η ζωη σε καποιους και να παραιτηθουν γιατί θα το δουν αλλιως, εγω ομως το ηηηθελα... Πρωτος στο κατοσταρι στην ομαδα μου πκε κι ενατος στο μιλι, αστο σουλεω...

Κρίμα θα ελεγα και θα έπρεπε πριν υποβάλεις την αίτηση να δεις αν είναι σωστή... Τέλος πάντων εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να μπεις εν τέλει

μαγειρακος
μαγειρακος
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Maximos96 έγραψε:

Σ ευχαριστώ πολύ κι ευχομαι το ίδιο και σε σένα με το καλό
μαγειρακος
Flawless
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Flawless »

Είσαι ήδη μέσα. Υπάρχει άτομο στην ειδικότητα σου που είναι επιτυχών και στην αεροπορία με την ίδια ειδικότητα. Δεν νομίζω να προτιμήσει τον ΣΞ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες