Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 189
Δε το λεω εγω, οι εξαγγελειες ελεγαν για αυξηση της αστυνομευσης στις γειτονιες με νεες ομαδες διας. Εσυ τι καταλαβαινεις απο αυτο; Οτι πανε που?
Όχι ρε αδελφέ τι λες τώρα; Θα ήσουν +40 μέσαBorderRanger έγραψε:Αργησε το διπλωμα φορτηγου να βγει για λιγες μερες λογω των απεργιων το 2019 και εμεινα απεξω για 60 μορια! Αμα δε σε θελει, αστα να πανε!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 99
Εγώ το ξέρω ο αλλος που είναι 21 22 ετών αυτός και τα παπούτσια του δεν τον νοιάζει. Όταν έχεις μια γυναίκα και αύριο μεθαύριο ένα παιδί θα πρέπει να επιστρέψεις στο παιδί σου το βασικότερο. Και ν ταίσεις και 3 στόματα εκεί παύει η αγάπη για την αστυνομία αλλά το βλέπεις σαν δουλειά και τι σου προσφέρει. Αυτά από εμένα
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Συμφωνω σε αυτα που λες, αρα δε κανεις καθολου αιτηση αφου ξερεις οτι τα λεφτα ειναι λιγα και θα εισαι παντα αθηνα. Αυτα ειναι γνωστα οτι θα εισαι πολλα χρονια αθηνα και τι ο μισθος ειναι λιγος.Δηλαδη εσυ πιστευες θα παιρνεις πανω απο 1000ε με το που μπεις;
Τοση ωρα απλα εξηγω οτι αυτες οι δυσκολιες ειναι γνωστες, οποτε εσυ κρινεις αν θα κανεις αιτηση συμφωνα με τα προσωπικα σου δεδομενα, οικογενειες κλπ!
Τοση ωρα απλα εξηγω οτι αυτες οι δυσκολιες ειναι γνωστες, οποτε εσυ κρινεις αν θα κανεις αιτηση συμφωνα με τα προσωπικα σου δεδομενα, οικογενειες κλπ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Πολυ σωστος ο φιλος φωτης. Γενικα η αστυνομια δεν ειναι τοσο καλα οσο λενε... Εισαι δημοσιος υπαλληλος χωρις τα προνομια του δημοσιου... ΣΚ δουλευεις, απειρες νυχτες, παιζεις την ζωη σου κορωνα γραμματα για ψιχουλα που τα τρως στα ενοικια...
Γενικα εγω το βλεπω σαν δουλεια. Τελος παντων αυτα απο μενα καλη συνεχεια...
Γενικα εγω το βλεπω σαν δουλεια. Τελος παντων αυτα απο μενα καλη συνεχεια...
Όλοι ξέραμε ότι η προκήρυξη του 2019 ήταν για διας δράση και μεταγωγών... Μην κοροιδευομαστε, όπως και τις συνθήκες σε αυτές τις υπηρεσίες. Επίσης εμείς οι ΣΦ των νήσων είναι αστείο να μιλάμε για αστυνομία, σεκιουριταδες με μπλε στολή
Ρε παλικάρια δε χρειάζονται αντιδικίες. Όταν κάνεις τα χαρτιά σου για την αστυνομία ως ΕΦ γνωρίζεις εξαρχής ότι δε θα πάρεις σπαθί όταν τελειώσεις την εκπαίδευση αλλά θα εισια εκτεθειμένος στο δρόμο. Τώρα Δίας λέγεται, δράση λέγεται, σύνορα λέγεται; Ότι και να λέγεται είσαι εκτεθειμένος, μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να γίνει το μοιραίο! Γνωρίζεις ότι θα είσαι στη πρώτη γραμμή! Σίγουρα όταν θα είσαι 20-24 χρονών έχεις τη καύλα του όπλου της ηλικίας κλπ όταν όμως θα φιλάς τη γυναίκα σου κ το παιδί σου γιατι δε ξέρεις αν θα ξανά γυρίσεις (χωρίς να θέλω να το κάνω μακάβριο) εκεί παύει η καύλα και λες με το καλό να με βοηθήσει ο Θεός κ η Παναγία να βγάλω το 6 ωρο το 8ωρο μου να γυρίσω σπίτι. Εν πάση περιπτώσει εδώ είμαστε όλοι για τους ΣΦ άλλοι για Αθήνα άλλη για Θεσσαλονίκη άλλοι για νησιά, Έβρο κλπ. Έχουμε όλοι τον ίδιο σκοπό, δε χρειάζονται αντιδικίες και όχι εσύ έχεις άδικο κ εγώ δίκιο. Δεν χρειάζεται να γίνουμε σαν τους οππι που φαντάζομαι οι περισσότεροι βλέπατε πως σκοτωνοντουσαν.
Ευελπιστω να έχουμε νέα παιδιά σύντομα και να τα πούμε στη σχολή όλοι και να γελάμε που θα τα σκεφτόμαστε.
Ευελπιστω να έχουμε νέα παιδιά σύντομα και να τα πούμε στη σχολή όλοι και να γελάμε που θα τα σκεφτόμαστε.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Συμφωνω με ολα αυτα που λετε, αρα γνωριζοντας ολες αυτες τις δυσκολιες, τα βαζεις κατω και το σκεφτεσαι αν θα κανεις αιτηση. Αν σε συμφερει δηλαδη. Δεν ειναι κατι κρυφο ουτε ο μισθος ουτε οτι θα εισαι αθηνα πολλα χρονια! Αυτο λεω τοση ωρα, δε νομιζω τι λεω κατι παραλογο!
Είναι άσχημο αυτό έτσι όπως το θέτεις. Μην υποτιμάς την δουλειά σου. Προσφέρεις και παίζεις τη ζωή σου στο νησί! Είσαι πρώτη γραμμή.Elante2 έγραψε:Όλοι ξέραμε ότι η προκήρυξη του 2019 ήταν για διας δράση και μεταγωγών... Μην κοροιδευομαστε, όπως και τις συνθήκες σε αυτές τις υπηρεσίες. Επίσης εμείς οι ΣΦ των νήσων είναι αστείο να μιλάμε για αστυνομία, σεκιουριταδες με μπλε στολή
ΑκριβώςBorderRanger έγραψε:Συμφωνω με ολα αυτα που λετε, αρα γνωριζοντας ολες αυτες τις δυσκολιες, τα βαζεις κατω και το σκεφτεσαι αν θα κανεις αιτηση. Αν σε συμφερει δηλαδη. Δεν ειναι κατι κρυφο ουτε ο μισθος ουτε οτι θα εισαι αθηνα πολλα χρονια! Αυτο λεω τοση ωρα, δε νομιζω τι λεω κατι παραλογο!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
Λεβέντες νομίζω ότι εχεται ξεφύγει λίγο από το φόρουμ
Επειδή ειπώθηκε το γεγονός οτι αν ειναι το όνειρο σου μπορούσε καποιος να κάτσει και να διβασει στις πανελλήνιες εγω προσωπικά εδωσα οτι ειχα, τελείωνα το διάβασμα 12 το βραδυ και ξυπνούσα 6 το πρωι και παρολα αυτα δεν τα καταφερα + τις ***** που μου επαιξαν στα αθλήματα.2η χρονια δεν το αντεξα ψυχολογικά. Οποτε αναγκαστικα διαλέγεις και αυτο το μονοπατι
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
3 φορες εχω δωσει πανελληνιες!
Ναι αλλα σε θεμα επικινδυνότητας η πυροσβεστική δεν έχει πολύ ζόρι; Ανεβαίνεις με σκάλες κτίρια και με βαρύ εξοπλισμό, έχεις να απεγκλωβίζεις άτομα από ψηλούς ορόφους και ταυτόχρονα να κάνεις και κατάσβεση... Η αλήθεια έιναι ότι ακούω συνέχεια από αστυνομικούς να λένε "εννοείται η πυροσβεστική είναι το καλύτερο" "μακάρι να ήμουν πυροσβέστης τώρα" και τέτοια όλο διθυραμβικά τύπου σχόλια για την πυροσβεστική... Λες και δεν εχει επικινδυνότητα ή δύσκολα περιστατικά στα οποία καλείσαι να αντεπεξέλθεις πχ τροχαία δυστυχήματα.
Μάγκες εγώ ξέρω ότι ακόμα υπάρχει πολύ άγνοια τ που και το ποτέ θα πάρει ακόμα και ο πρόεδρος σφ του Έβρου ακόμα περιμένει να μάθει που ήδη είχε ανακοινωθη 250 άτομα για εκεί γενικά πάμε μάλλον για καινούργιο χρόνο και αυτό βλέπουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες