Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 99
Μπες στον διαγωνισμό και βρες μου που το λέει ... Ήρθαν και από την ΟΠΚΕ πόσοι πήγαν άραγε;
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 189
Δεν ειπα οτι το ελεγε η προκηρυξη μεσα.Ρε φιλε ηταν γνωστο οτι οι προσληψεις γινονται για την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ και τη στελεχωση του Μεταγωγων.
Εσυ δηλαδη δε το ειχες ακουσει, που νομιζες θα πας; Στα τμηματα σκοπια; Πραγματικα μου κανει μεγαλη εντυπωση!
Ειπε βγαζουμε προκηρυξη 1500 ΕΦ για να επαναφερθει η αστυνομευση στις γειτονιες με νεες ομαδες ΔΙΑΣ κλπ. Εσυ ως υποψηφιος τι καταλαβαινεις απο αυτο; Οτι θα πας στο γραφειο να μουντζουρωνεις με τους στειλους;
ΔΙΑς, ΔΡΑΣΗ, Μεταγωγων ηταν η προκηρυξη και 2 ατομα πηγαν εξ αρχης στην ΟΠΚΕ.
Τωρα βεβαια εχουν παει κι αλλοι οπκε.
Εσυ δηλαδη δε το ειχες ακουσει, που νομιζες θα πας; Στα τμηματα σκοπια; Πραγματικα μου κανει μεγαλη εντυπωση!
Ειπε βγαζουμε προκηρυξη 1500 ΕΦ για να επαναφερθει η αστυνομευση στις γειτονιες με νεες ομαδες ΔΙΑΣ κλπ. Εσυ ως υποψηφιος τι καταλαβαινεις απο αυτο; Οτι θα πας στο γραφειο να μουντζουρωνεις με τους στειλους;
ΔΙΑς, ΔΡΑΣΗ, Μεταγωγων ηταν η προκηρυξη και 2 ατομα πηγαν εξ αρχης στην ΟΠΚΕ.
Τωρα βεβαια εχουν παει κι αλλοι οπκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BorderRanger την Τρί Νοέμ 23, 2021 3:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Άσε το που θ πήγαινα. Όταν βάζεις έναν άνθρωπο πρώτη γραμμή χωρίς ν έχει γνώση από νόμους από εμπειρία στο πεζοδρόμιο και μέχρι πριν δύο μήνες ήταν πολίτης περιμένεις ν σου αποδώσει; Όχι το ποιο πιθανών είναι ν γίνει *****. Πήγαινε τον σε ένα τμήμα ν ψηθεί λίγο πήγαινε τον μεταγωγών τόσες υπηρεσίες υπάρχουν. Τέλος πάντων έχω ξανά κάνει μαζί σου κουβέντα και συμφωνούμε στην διαφωνία μας ! Απλά ν ξέρεις ότι αυτά που σου λέω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Τα ζούνε άτομα δικά μου και αυτά ήταν πορομενα με αστυνομία. Δεν τους πήρε καιρό ν ξενερώσουν. Σε λίγο κ αυτοί θα γράφουν στο φβ κάτω από το policenet Για τα υπηρεσιακά προβλήματα περίμενε κ θα τα δεις όλα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Φιλε ρειντζερ σταματα να παραπληροφορεις τον κοσμο και να μιλας εκ του ασφαλους χωρις να ξερεις... Ολοι στα λογια καλα ειμαστε... Εγω προσωπικα δεν ηθελα αστυνομια ηθελα καλυτερα στρατο η πυροσβεστικη... Ομως το θεμα ειναι οτι κοιτας και τα καλα και τα ασχημα... Ναι οκ ωραια η φαση με την αστυνομια ειδικα και εγω και πολλοι αλλοι μολις μπηκαμε απο την σχολη κιολας καυλωσαμε λεγαμε στο μελλον για ειδικες ομαδες και υπηρεσιες κλπ κλπ κλπ... Αν ομως εισαι καιρο στο σωμα και βλεπεις τι γινεται καταλαβαινεις οτι δεν αξιζει να μπεις στο τριπακι να ρισκαρεις την ζωη σου για κανεναν! Γιατι πολυ απλα η στο χωμα θα βρεθεις η στην φυλακη αν πραξεις σωστα την δουλεια σου... Βλεπε τελευταιο περιστατικο με τους ρομα και την ομαδα δι. Ας... Επισης δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι παλιοι θα σου πουν δεν αξιζει ! Οπως μου ειχε πει και ενας συναδελφος αρχιφυλακας στις δοξες ολοι θα βρεθουν να στις κλεψουν... Στην μια μαλακια θα εισαι μονος κανενας δεν θα σε στηριξει...
τελος παντων σορρυ για το σεντονι να απαντησω σε αυτο που λες οι Ε. Φ μπαινουν στο σωμα για να κανουν ΣΚΟΠΙΕΣ... Αν μπεις και διαβασεις για τα καθηκοντα τους στην σελιδα της ΕΛ. ΑΣ το γραφει ο λογος της δημιουργειας αυτης της μοναδας ηταν Η ΣΚΟΠΙΕΣ... Ασχετα που επειδη η αστυνομια εχει προβληματα με τις υπηρεσιες και δεν εχει κοσμο βαζουν τους Ε. Φ να μπαινουν σε διαφορες υπηρεσιες ειδικα στην δι. Ας το 95% Ε. Φ ειναι... Κανεις δεν ηξερε οτι θα μπει μεταγωγων και διας που λες... Επισης προφανως και πολλα ατομα μπηκαν για το μελλον τους... Γιατι οπως λες ο ντελιβερας θα δουλεψει 10ωρες πχ χωρις ενσημα και μεσα στο κρυο, εσυ ομως σαν δι. Ας εχεις και ασφαλεια με τους καλυτερους γιατρους αν παθεις κατι, δουλευεις 8ωρο (για την ακριβεια οι δι. Ας ειναι 6ωρα.) και μη λες αυτα οτι δεν δεχεσαι δικαιολογιες οταν μπεις και αν μπεις στο σωμα και καταφερεις να πας τοτε θα εχεις γνωμη... Εξω απο τον χορο καλα τα λεμε ολοι...
Επισης βλεπω πολλους απο εσας που λετε "ΟΝΕΙΡΟ" ζωης η αστυνομια... Εγω αυτο δεν το πιστευω. Αν το ειχες ονειρο ζωης θα εβαζες στοχους να διαβασεις και να μπεις! Οχι να περιμενεις να βγαλει προκυρηξη και ΑΝ μπεις... Εγω ξερω οτι τα ονειρα τα κυνηγας με καθε κοστος οποτε σταματηστε το παραμμυθι αυτο...
Φιλικα παντα και χωρις προθεση να μειωσω η να κραξω καποιος!
τελος παντων σορρυ για το σεντονι να απαντησω σε αυτο που λες οι Ε. Φ μπαινουν στο σωμα για να κανουν ΣΚΟΠΙΕΣ... Αν μπεις και διαβασεις για τα καθηκοντα τους στην σελιδα της ΕΛ. ΑΣ το γραφει ο λογος της δημιουργειας αυτης της μοναδας ηταν Η ΣΚΟΠΙΕΣ... Ασχετα που επειδη η αστυνομια εχει προβληματα με τις υπηρεσιες και δεν εχει κοσμο βαζουν τους Ε. Φ να μπαινουν σε διαφορες υπηρεσιες ειδικα στην δι. Ας το 95% Ε. Φ ειναι... Κανεις δεν ηξερε οτι θα μπει μεταγωγων και διας που λες... Επισης προφανως και πολλα ατομα μπηκαν για το μελλον τους... Γιατι οπως λες ο ντελιβερας θα δουλεψει 10ωρες πχ χωρις ενσημα και μεσα στο κρυο, εσυ ομως σαν δι. Ας εχεις και ασφαλεια με τους καλυτερους γιατρους αν παθεις κατι, δουλευεις 8ωρο (για την ακριβεια οι δι. Ας ειναι 6ωρα.) και μη λες αυτα οτι δεν δεχεσαι δικαιολογιες οταν μπεις και αν μπεις στο σωμα και καταφερεις να πας τοτε θα εχεις γνωμη... Εξω απο τον χορο καλα τα λεμε ολοι...
Επισης βλεπω πολλους απο εσας που λετε "ΟΝΕΙΡΟ" ζωης η αστυνομια... Εγω αυτο δεν το πιστευω. Αν το ειχες ονειρο ζωης θα εβαζες στοχους να διαβασεις και να μπεις! Οχι να περιμενεις να βγαλει προκυρηξη και ΑΝ μπεις... Εγω ξερω οτι τα ονειρα τα κυνηγας με καθε κοστος οποτε σταματηστε το παραμμυθι αυτο...
Φιλικα παντα και χωρις προθεση να μειωσω η να κραξω καποιος!
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Ολη μου η οικογενεια ειναι στην αστυνομια, ξερω τι γινεται απο τα παπακια της δρασης μεχρι τα γραφεια του Αρχηγειου!Εσυ ομως ως υποψηφιος ηξερες οτι προοριζεσαι για αυτες τις υπηρεσιες, κανεις δεν ειχε πει για τμηματα!
Ολα αυτα με τις ελλειψεις ειναι δικαιολογιες στο μυαλο αυτων που παραιτηθηκαν και εχουν ξενερωσει.
Παντα υπηρχαν αυτες οι ελλειψεις στην αστυνομια σε εξοπλισμο λεφτα κλπ.
Ολα αυτα με τις ελλειψεις ειναι δικαιολογιες στο μυαλο αυτων που παραιτηθηκαν και εχουν ξενερωσει.
Παντα υπηρχαν αυτες οι ελλειψεις στην αστυνομια σε εξοπλισμο λεφτα κλπ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αφου ειναι ολη η οικογενεια σου στην αστυνομια εσυ τι κανεις εδω στα φορουμ παρακαλωντας να βγει προκυρηξη για Σ. Φ μπας και μπεις;
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Τι σχεση εχει οτι ολη μου η οικογενεια ειναι στην αστυνομια; Αφου δε μπηκα λογω μοριων το 19. Δε καταλαβαινω το συνειρμο σου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ο φωτης εχει γραψει το παλικαρι οτι μπηκε στην αστυνομια ως Ε. Φ κατι που για να το πετυχεις ειχε πολλα μορια και ανταγωνισμο... Επισης μπηκε στην διας αν θυμαμαι καλα οπως ειχε γραψει πιο παλια... Καλο θα ηταν να ακους καποιον που ηταν φανταζομαι μακρια απο το σπιτι του σε μια ζουγκλα που λεγεται αθηνα σε μια υπηρεσια αθλια χωρις στηριξη χωρις να σου αγορασουν εξοπλισμο ολα απο την τσεπη σου με 800 μισθο πεινας... Και μη λες τα δικα σου που δεν εχεις εμπειρια η γνωση μεσα απο το σωμα...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τι ειναι αυτα που λες. Εδω στα μικρα νησια που ειμαστε και στο τμημα εχουν παρει Σ. Φ γιατι δεν εχει προσωπικο... Εχει 3 μονιμους η καθε βαρδια πλακα μας κανεις... Που να πας και σε τμηματα της αθηνας να δεις οτι δεν εχει προσωπικο ουτε για περιπολικο...
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Δε καταλαβαινω τι λες, τα ξερω αυτα οτι ειναι αδεια τα τμηματα. Μιλαω για τη προκηρυξη του 2019 που τα 1500 ατομα προοριζονταν ολα για Αμεση δραση και Μεταγωγων!Ηξεραν για ποια υπηρεσια κανουν αιτηση!
Και τον μισθο τον ξερεις περιπου, ξερεις οτι δε θα παιρνεις 2000ρικα το μηνα! Ειναι γνωστες οι δυσκολιες, αυτο λεω τοση ωρα! Οποτε ξερεις αν σου βγαινει ή οχι!
Και τον μισθο τον ξερεις περιπου, ξερεις οτι δε θα παιρνεις 2000ρικα το μηνα! Ειναι γνωστες οι δυσκολιες, αυτο λεω τοση ωρα! Οποτε ξερεις αν σου βγαινει ή οχι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BorderRanger την Τρί Νοέμ 23, 2021 3:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Όλη σου η οικογένεια είναι στην αστυνομία το δέχομαι. Σαν τι αξιωματικοί υπαξιωματικοί; Από διαγωνισμό; Έχει τεράστια διαφορά επίσης Που υπηρετούν στο σπίτι τους μακριά από το σπίτι τους; Πότε ήταν Αθήνα αν ήταν Αθήνα τα πράγματα άλλαξαν φίλε μου και εμένα φίλοι μου αρχιφύλακες που υπηρετούν στην πόλη μου τους λέω τα πράγματα από Αθήνα και μου λένε σε εμάς τότε δεν ήταν έτσι. Αδερφέ ο κάθε ένας το βλέπει διαφορετικά εσύ μπορεί ν πεις 100 ευρο με φτάνουν να ζήσω και θα είμαι και χαρούμενος κάθε μέρα στην υπηρεσία και θ είμαι και χαμογελαστός και ευτυχισμένος αρκεί ν φοράω την στολή και ας μένω με 100 200? να περάσω τον μήνα άλλος δεν μπορεί ν το κάνει. Παράδειγμα σου έφερα το οικονομικό. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορεί να στραβοσεις
-
- Αντισυνταγματάρχης
Πιο πανω σου εγραψα ενα σεντονι... Δεν ξερω αν το διαβασες αποτι βλεπω δεν το διαβασες... Σου απανταω ξανα δεν εγραφε πουθενα οτι θα πας δι. Ας, ομαδα δελτα, οπκε κλπ κλπ
Και πηγαινε στο σαιτ της αστυνομιας μπεις στο παραθυρακι που λεει "Ειδικοι φρουροι" και διαβασε τι γραφει και για ποιον λογο εφτιαξαν την συγκεκριμενη ομαδα... Μη λες πραγματα που δεν ισχυουν.
Και πηγαινε στο σαιτ της αστυνομιας μπεις στο παραθυρακι που λεει "Ειδικοι φρουροι" και διαβασε τι γραφει και για ποιον λογο εφτιαξαν την συγκεκριμενη ομαδα... Μη λες πραγματα που δεν ισχυουν.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Ρε ανεμελε οταν ανακοινωθηκε οτι θα βγαλει προκηρυξη για 1500 ατομα δεν ειπε οτι θα ενισχυσουμε την ασφαλεια στις γειτονιες με αυξηση των ομαδων ΔΙΑΣ; Δηλαδη εσεις που νομιζατε οτι θα πανε τα 1500 ατομα; Υπηρχε σχεδιασμος για 1200 ατομα διας.100 μεταγωγων και 200 ΔΡΑΣΗ. Δεν ειπα οτι το εγραφε η προκηρυξη!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Φιλε φωτη αυτο που λες ισχυει αλλα πιστευω ο υπερβαλλον ζηλος τελειωνει καποια στιγμη... Και εκει την πατανε οι περισσοτεροι... Και καλα να εισαι μικρος η στο μερος σου. Οταν μεγαλωσεις σκεφτεσαι και αλλιως...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Και σου ξανα λεω ρειντζερ αυτο το λες εσυ. Πουθενα δεν αναφερθηκε κατι τετοιο... Ξερεις οτι σε παιρνουν για αστυνομια οχι για καποια συγκεκριμενη υπηρεσια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες