Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
παιδιά μία ερωτησούλα 2600 μόρια βγάζω να μν καν στον κόπο που και τα δύο 2600 δεν είναι σίγουρο αναμένω το δίπλωμα φορτηγό που δεν ξέρω άμα έρθει για πείτε μου σας ευχαριστώ
https://www.newsit.gr/ellada/eidikoi-frouroi-prasino-fos-gia-tis-1-500-proslipseis-ta-prosonta-pou-apaitountai-2/28
Δημητρη μην τρελενεσαι απλα ολοι εδω παμε με την προκυρηξη βαση του 2011.. για να εχεις μια υποθετικη εικονα κ καλα.. τωρα που βγηκε το φεκ εννοειτε καποια πραγματα αλλαξαν.. οπως πχ με τα μορια παμε του 2011 κ κρινουμε... φιλικα παντα!
Ρε μάγκες πιστεύετε ότι η βάση για τους επιλαχώντες μπορεί να πέσει κατω από τα 2300;
Μαν1992 η ελπιδα πεθαινει τελευταια φιλε.. παντος κανε τα χαρτια σου ποτε δεν ξερεις τι γινεται!!
Οχι στρικε θα εννοει αθηνα γιατι ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν μορια κ δεν πανε. γιατι τα λεφτα με τα εξοδα που θα εχεις τσιμα τσιμα θα ειναι κ το γνωριζεις αυτο.. δεν ειναι κ καμια δουλεια που θα κανεις αποταμιευση.. μονο αν εχεις δικο σου σπιτι κ μενεις στους δικους σου για τους αθηναιους.. εγω προσωπικα εχω 2 φιλους ο ενας εχει 3100 κ ο αλλος 2700 αν θυμαμαι καλα σε συζητηση μας που τους ειπα μ λενε.. οχι ρε τρελε πας καλα; τ ιδια περνω κ εδω κ ειμαο σπιτι μ κ ανεξοδος αφου δεν εχει ενοικιο!!! απλα αυτοι δεν το θελουβ αυτο το επαγγελμα κιολας κ ειναι στο μυαλο του καθενος ειτε για την βολεψη.. εγω προσωπικα τα λεφτα που περνω οπως εχω ακουσει κ απο αλλους ουτε με μακαρονη δεν θα τα δω απο εφ.. απλα το γουσταρω κ το ηθελα κ το θελω!!
Δημητρη αν εννοεις το δικο μου ποστ που θεωρω για τις βασεις.. κατα την αποψη μου ειναι πολλοι αυτοι π δεν περινεναν οτι θα βγαλει ξανα προκυρηξη κ δεν ασχοληθηκαν καν.. οσο λερι στρατου πολλοι αυτοι π ηθελαν λουφα κ επησεις πολυ αυτοι π βαρουσαν αναβολες εως κ τωρα.. πολλοι αυτοι π θα κοπουν σε αθληματα οσο κ να λενε ολοι ειναι της λουτσας εκει θα δουμε!!! ψυχοτεχνικα... ενας κυριος παραγοντας πως απο το 2015 μεχρι κ σημερα δεν εχει αφησει η σημερινη νεολεα τατουατζη για τατουατζη ορθιο ειδικα σε χερια.. κ μετα θα παιχτουν κ στις σχολες μεσα αλλοι μπορει να μην τους αρεσει ειδικα αν παν για βολεψη απλη.. δεν θα ανταπεξελθουν!!! απλα πολλοι τα θεωρουν ολα τις πλακας.. αν ηταν τις πλακας δεν θα τα εβαζαν ειναι απλη λογικη!!! κ αρκετοι ειναι αυτοι που κανουν τα χαρτια τους κ δεν παρουσιαζοντε καν.. το 2011 με λιγοτερες αιτησεις απο οτι περιμενουμε φετος ειχαμε αρκετους τετοιους απο οτι θυμαμαι που διαβαζα εδω μεσα!!
Ναι 327 ετσι πιστευω εγω οτι θα πεσει...bmw ειναι καλα τα μορια σου πολυ καλα κανε τα χαρτια σου!!
Κομαντος κουραζεστε και αναλωνεσται χωρις λογο, οτι και να λεμε ειναι αερολογιες μιλαμε για το 2011 και εχουμε 2019 και ακομα δεν εχει βγει, λιγο υπομονη και θα τα δουμε ολα μπορει να τροποποιηθουν καποια πραγματα, κανεις δεν ξερει απο εδω, περα πρωθ κ υπου κ υφυπ, ουτε καν ανωτατοι αξιωματικοι δεν ξερουν τι τελικα θα υσχιση. Λιγο υπομονη και θα τα δουμε οριστικως τυπομενα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Βγήκε φεκ σχετικά με τα κριτήρια οπότε ξέρουμε τι θα ισχύσει.
Swat συγκεντρωσου εισαι εκτος τοπου κ χρονου!!! φτασαμε στο σημειο να περιμενουμε ποτε θα ανοιξουν οι αιτησεις
Κ απο το 2011 μεχρι το 2019 δεν αλλαξε τιποτα απολυτως τουλαχιστων απο τα σημαντικα εκτος των τατουαζ!!! οσο για την μοριοδοτηση του 2011 με το 2019 μην τα ξαναλεμε γιατι αυτο κουραζει.. εχεις ενα πατημα να. λες κ να κανεις εικασιες απλα.. απο που θα πιαστουμε απο το πουθενα!
Καλησπερα παιδες! εγω με 1990 μορια ελπιδες η να μην ελπιζω; σας ευχαριστω!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Καλησπέρα είχα πει παλιά τη γνώμη μου για τις βάσεις και πολλοί πέσανε να με φάνε θέλω να εξηγήσω πως σκέφτομαι και να βγει κάποιος να μου πει ότι κάνω λάθος και γιατί κάνω λάθος για να χαλαρώσω και εγώ. Είπα ότι η βάση θα παει 2600 στην Α μπορεί και παραπάνω. Το 2010 με τα μόρια μου έπιανα 125 θέση. Το 2011 έπιανα θέση 225. Δηλαδή άμα δεν έβγαινε το 2010 στην προκυρηξη του 11 θα ήμουν 125+225=350. Τώρα με τόσο κόσμο που έχει μαζευτεί από πάνω μου λογικό δεν θα είναι να πέσω τέρμα κάτω; Το ότι ηλικιακά κόβονται πολλοί δεν μετράει γιατί από πίσω έχουν έρθει άλλοι τόσοι. Πείτε μου την γνώμη σας και γιατί κάνω λάθος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες