Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Δημητρης έγραψε: Τι μας νοιάζει τι έγινε το 11 είδες όμως έτσι δημιουργείς καταστάσεις και το θέμα μας δεν είναι του 11 αλλά του 19 η προκήρυξη αδερφέ
Είσαι άσχετος. Απλά.
ManosD

Δημοσίευση από ManosD »

Σ ευχαριστω πολυ για την αμμεση σου απαντηση, τα μορια μου ειναι 2690 κατηγορια Α βαση της προκυρηξης του 2011. Καλη επιτυχια σε ολους και ολες!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Στρικε οταν το δεις οες μ
Angelos

Δημοσίευση από Angelos »

Έχω 1900 μόρια μαζί με το πτυχίο μου που είναι 16, λογικά είμαι στον Β κύκλο σωστά; Έχω καμία ελπίδα, γνωρίζει κανείς;

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Γτ ενώ εσύ είσαι σχετικός τεκμηριωσε την άποψή σου τι διαφορετικό έχω πει από την πραγματικότητα αυτά που γράφει η προκήρυξη δλδ
Δημητρης

Όρεξη σε είχαμε δεν βοηθας φίλε χειρότερα κάνεις και δυσκολευεις τους ευκολοπιστους και άσχετους να μας λυπεις
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημητρης έγραψε: Γτ ενώ εσύ είσαι σχετικός τεκμηριωσε την άποψή σου τι διαφορετικό έχω πει από την πραγματικότητα αυτά που γράφει η προκήρυξη δλδ
Από το Άρθρο 5 στο 3 αναγράφει: Αν και πάλι προκύψει ισοβαθμία υποψηφίων, η σειρά αυτών καθορίζεται με κλήρωση που διενεργείται από την ίδια ως άνω Επιτροπή, με μέριμνα της οποίας ειδοποιούνται να παραστούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπό τους που ορίζεται με υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986. εκτίθεσαι τρολ. Άσχετε έ άσχετε.
Δημητρης

Ναι μετά από 10 περιπτώσεις ρε Σπιρτο πράγμα απίθανο γι αυτό σου λέω μην εκτίθεσαι κάθεσαι και μας λες για το 11 19 έχουμε άλλο το ένα άλλο το άλλο
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημητρης έγραψε: Ναι μετά από 10 περιπτώσεις ρε Σπιρτο πράγμα απίθανο γι αυτό σου λέω μην εκτίθεσαι κάθεσαι και μας λες για το 11 19 έχουμε άλλο το ένα άλλο το άλλο
Η δική σου τεκμηριωμένη απάντηση, είναι ότι είναι απίθανο; Μάλιστα. Αν ήταν απίθανο δεν θα το είχαν στην προκήρυξη. Μέχρι και το άρθρο σου παρέθεσα από την προκήρυξη που είχες διαβάσει... Ανέφερα το έγινε το 2011,2010 κλπ γτ το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Έλα τρολ στη φωλιά σου... Φτάνουν οι φάπες κουράστηκα.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Αμμεσως μετα τον 15 αυγουστο το ανοιγμα των ετησεων αρχες αυγουστου δν λειτουργι τπτ
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Οσοι ημασταν ειδικες δυναμεις, θελει το ι1 να φαινεται στο πιστοποιητικο τυπου Α;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Όλα λειτουργούν αλλά πιθανότατα θα πάει όπως λες. Εκτός και αν βγει και δίνει ένα μήνα επειδή μεσολαβεί 15αυγουστος και τέλη Αυγούστου να τελειώνουν με τς αιτήσεις αλλά δν νομιζω
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Αν πάρεις το πλήρες νομίζω το αναγράφει επάνω. Αλλά από την στιγμή που έχουμε πάει ειδικές δυνάμεις εννοείται ότι ήμασταν και Ι1. Το Ι το ζητάνε οι γιατροί στις επιτροπές απο ότι είδα στην προκήρυξη του 2011!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αρα ειτε παρουμε το απλο ειτε το πληρες πιστοποιητικο τυπου Α, ειμαστε ενταξει δε παιζει ρολο! Εκτος και αν λεει η προκυρηξη πανω συγκεκριμενα
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από marine575 »

Παιδιά όντως αυτό με το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τι παίζει; πήγα στη στρατολογια και μου το έβγαλαν σε ένα 20λεπτο... λογικά το απλό μου έδωσαν δεν γράφει πάνω κάτι για το Ι. Πρέπει να ζητήσουμε πλήρες; ουσιαστικά αυτό δεν το χρειάζονται για να δείχνει ότι μέχρι το τέλος της θητείας σου ήσουν ειδικές δυνάμεις;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης