Είσαι άσχετος. Απλά.Δημητρης έγραψε: Τι μας νοιάζει τι έγινε το 11 είδες όμως έτσι δημιουργείς καταστάσεις και το θέμα μας δεν είναι του 11 αλλά του 19 η προκήρυξη αδερφέ
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Σ ευχαριστω πολυ για την αμμεση σου απαντηση, τα μορια μου ειναι 2690 κατηγορια Α βαση της προκυρηξης του 2011. Καλη επιτυχια σε ολους και ολες!
Στρικε οταν το δεις οες μ
Έχω 1900 μόρια μαζί με το πτυχίο μου που είναι 16, λογικά είμαι στον Β κύκλο σωστά; Έχω καμία ελπίδα, γνωρίζει κανείς;
Γτ ενώ εσύ είσαι σχετικός τεκμηριωσε την άποψή σου τι διαφορετικό έχω πει από την πραγματικότητα αυτά που γράφει η προκήρυξη δλδ
Όρεξη σε είχαμε δεν βοηθας φίλε χειρότερα κάνεις και δυσκολευεις τους ευκολοπιστους και άσχετους να μας λυπεις
Από το Άρθρο 5 στο 3 αναγράφει: Αν και πάλι προκύψει ισοβαθμία υποψηφίων, η σειρά αυτών καθορίζεται με κλήρωση που διενεργείται από την ίδια ως άνω Επιτροπή, με μέριμνα της οποίας ειδοποιούνται να παραστούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αυτοπροσώπως ή με αντιπρόσωπό τους που ορίζεται με υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986. εκτίθεσαι τρολ. Άσχετε έ άσχετε.Δημητρης έγραψε: Γτ ενώ εσύ είσαι σχετικός τεκμηριωσε την άποψή σου τι διαφορετικό έχω πει από την πραγματικότητα αυτά που γράφει η προκήρυξη δλδ
Ναι μετά από 10 περιπτώσεις ρε Σπιρτο πράγμα απίθανο γι αυτό σου λέω μην εκτίθεσαι κάθεσαι και μας λες για το 11 19 έχουμε άλλο το ένα άλλο το άλλο
Η δική σου τεκμηριωμένη απάντηση, είναι ότι είναι απίθανο; Μάλιστα. Αν ήταν απίθανο δεν θα το είχαν στην προκήρυξη. Μέχρι και το άρθρο σου παρέθεσα από την προκήρυξη που είχες διαβάσει... Ανέφερα το έγινε το 2011,2010 κλπ γτ το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Έλα τρολ στη φωλιά σου... Φτάνουν οι φάπες κουράστηκα.Δημητρης έγραψε: Ναι μετά από 10 περιπτώσεις ρε Σπιρτο πράγμα απίθανο γι αυτό σου λέω μην εκτίθεσαι κάθεσαι και μας λες για το 11 19 έχουμε άλλο το ένα άλλο το άλλο
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Αμμεσως μετα τον 15 αυγουστο το ανοιγμα των ετησεων αρχες αυγουστου δν λειτουργι τπτ
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Οσοι ημασταν ειδικες δυναμεις, θελει το ι1 να φαινεται στο πιστοποιητικο τυπου Α;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Όλα λειτουργούν αλλά πιθανότατα θα πάει όπως λες. Εκτός και αν βγει και δίνει ένα μήνα επειδή μεσολαβεί 15αυγουστος και τέλη Αυγούστου να τελειώνουν με τς αιτήσεις αλλά δν νομιζω
Αν πάρεις το πλήρες νομίζω το αναγράφει επάνω. Αλλά από την στιγμή που έχουμε πάει ειδικές δυνάμεις εννοείται ότι ήμασταν και Ι1. Το Ι το ζητάνε οι γιατροί στις επιτροπές απο ότι είδα στην προκήρυξη του 2011!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αρα ειτε παρουμε το απλο ειτε το πληρες πιστοποιητικο τυπου Α, ειμαστε ενταξει δε παιζει ρολο! Εκτος και αν λεει η προκυρηξη πανω συγκεκριμενα
Παιδιά όντως αυτό με το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τι παίζει; πήγα στη στρατολογια και μου το έβγαλαν σε ένα 20λεπτο... λογικά το απλό μου έδωσαν δεν γράφει πάνω κάτι για το Ι. Πρέπει να ζητήσουμε πλήρες; ουσιαστικά αυτό δεν το χρειάζονται για να δείχνει ότι μέχρι το τέλος της θητείας σου ήσουν ειδικές δυνάμεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης