Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Καλησπερα! Εκανα τα χαρτια μου εποπ ΠΝ αν ειμαι 5ος επιλαχων εχω πιθανοτητες;
Εστω στην πρωτη 10αδα τελοσπαντων επιλαχων Τι λετε; 

Φυσικά και έχεις
Ευχαριστω πολυ!
Τελικά, Αυτές οι άγνωστες για τις γυναίκες υποψήφιες εποπ, "υπηρεσίες" ποιές είναι; Είναι ίδιες για όλες τις ειδικότητες, ή είναι συναφείς με την κατηγορία της Κάθε ειδικότητας; Π. Χ στο Π. Ν. Ο βοηθός φαρμακείου, τι υπηρεσίες εκτός του φαρμακείου, θα κάνει; Πόσες τον μήνα; Στον Σ. Ξ.
Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει, Ευχαριστώ.
Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει, Ευχαριστώ.
Styga
Παιδιά καλησπέρα. Το έγραψα και στου ναυτικού. Έχει ενημερωθεί κάποιος από το ταξις του πως είναι επιτυχών;
Jjj
Τιποτα παλι σημερα σπασιμο νευρων!
Εάν είσαι στον τομέα της υγείας η φαρμακευτικής αντίστοιχα είναι διαφορετικές από τις κοινές στρατιωτικές υπηρεσίες. Υπάρχουν πολλών ειδών υπηρεσίες και διαφέρουν ανάλογα το τάγμα την μονάδα υπομονάδα κλπ όπως και τη τοποθεσία της μονάδας
Sandfin έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Το έγραψα και στου ναυτικού. Έχει ενημερωθεί κάποιος από το ταξις του πως είναι επιτυχών;
Το είδες με σκριν από κάποιον ότι το βγάζει; Φιλικά ρωτάω να ξέρω να μπαίνω βγαίνω στου ναυτικού 😂😂😂
Είμαι κοινός και στα τρία γιαυτό
Απλως καποιοι εχουν ενημερωθει για τα αποτελεσματα τους οχι απο το ταξις απο αλλα μεσα
Giannkos έγραψε:Εάν είσαι στον τομέα της υγείας η φαρμακευτικής αντίστοιχα είναι διαφορετικές από τις κοινές στρατιωτικές υπηρεσίες. Υπάρχουν πολλών ειδών υπηρεσίες και διαφέρουν ανάλογα το τάγμα την μονάδα υπομονάδα κλπ όπως και τη τοποθεσία της μονάδας
Οκ. Ευχαριστώ πολύ.
Styga
33ΜΚ το 90%ειναι αύριο τό ξέρεις ε; 🤣🤣 Πες μας φιλοσοφε;
Δε κατάλαβα τι εννοείς ;ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:33ΜΚ το 90%ειναι αύριο τό ξέρεις ε; 🤣🤣 Πες μας φιλοσοφε;
33ΜΚ φαντάζομαι ότι εννοεί καλοπροαίρετα το λέω ότι μας έλεγες ότι 90% θα βγουν Δευτέρα Τρίτη τα αποτελέσματα. Και γενικά καλό είναι γενικά το λέω και χωρίς παρεξήγηση αν δεν γνωρίζουμε να μην λέμε ο καθένας ότι να ναι γιατί όπως σωστά είπες εσύ ξέρεις ότι είσαι επιτυχών και μπράβο σου όμως τα υπόλοιπα παιδιά μας τρώει η αγωνια. Πολύ καλοπροαίρετα το λέω και πάλι και πολλές φορές βοήθησες παιδιά με τις πληροφορίες και μπράβο σου 

33ΜΚ έγραψε:Δε κατάλαβα τι εννοείς ;ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:33ΜΚ το 90%ειναι αύριο τό ξέρεις ε; 🤣🤣 Πες μας φιλοσοφε;
Είναι η μέρα που έλεγες αύριο όλοι πέσανε έξω εσύ μένεις τώρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες