Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Μεσα στην ερχομενη εβδομαδα θα βγει!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Αντε μακαρι να πανε ολα καλα να τελειωνουμε με αυτο το μεγαλο αγχος.. μετα θα υπαρχει για τους πινακες κ για τους επιλαχων!!! ολα καλα θα πανε!!!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ξερετε τι μ εχει κανει μεγαλη εντυπωση; πως κανενας δεν εχει μιλησει για β κατηγορια!!!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Δεν βλέπω αυτούς να γράφουν που έλεγαν ότι θα βγάλει μονο 500 Και ότι δεν θα βγάλει κσθολου εξαφανηστηκαν
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Xanthos έγραψε: Δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικα... Το 2011 αν δεις τι φυντανια μπηκαν θα τραβουσαμε τις ατριχες μας μπαλες αν ηταν ετσι! Ο τροπος που το εγραψες δεν ηταν σωστος παντος!
Μην ακούς βλακείες... Δεν κόβουν κανένα. Τρολ είναι.
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Παιδια πιστευω αυτη βδομαδα θα βγει η προκυρηξη, γιατι λενε μεχρι τελος του ετους να ειναι στις υπηρεσιες τους!Ολα θα γινουν πολυ γρηγορα!

Τα λέω μέρες τώρα. Μ' ακούει κανείς; Τι θα πάει ΣΤΕ, τι δεν βγαίνει ο προυπολογισμός,500 τώρα 1000 το 2020 για να πάει το όριο στα 30,35,40. Οτι να ναι γράφανε.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Οτι γινει μετα της 15 του αυγουστου
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Το να καθετε να τρολαρει ο καθε παλαβος εδω μεσα δεν ειναι λογικο.. ειδικα τετοιες μερες.. τωρα οσον αφορα αυτα που λεγανε μακαρι να γινουν απλα τωρα δεν θα γινουν. μακαρι να βγαλει κ του χρονου αλλους τοσους μ ολα τα αιτηματα τους τα παιδια.. ουτος η αλλος καποιος που ειναι ειδη μεσα γνωριζει πολυ καλα πως κ με 1500 δε λυθηκε το προβλημα τις ελλαδος.. απλα μοριακα ας σταματησει το τρολαρισμα.. εμενα προσωπικα αν δεν μ ερθει το διπλωμα εχω 2130.. αν ερθει 2230. κ αν προλαβενα κ εβγαινε νοεμβρη θα ειχα με το προφισιενσι 2530.. αλλα απο το ΘΑ με το οτι τα εχω υπαρχει μεγαλη διαφορα κ κυριος 4 μηνων κ πιστεψε με αν κ το ειχα ονειρο αλλα η ζωη δεν με αφησε δεν θα πεθανω κ η ζωη προχωρα το λεω για ολους!! ουτε ευκαιρια ειχα λογο μιας μαλακιας αλλα κ δεν. περιμενα να βγαλει παλι κ ετσι το αφησα.. κ γιαυτο συμβουλευω αυτους που ειναι μικροι ακομη οτι μπορουνε να βγαλουνε γιατι ποτε δεν ξερεις!! εμενα ουτος η αλλος επειδη ηταν το ονειρο μ οπως ειπα δεν παυω να ονειρευομαι!! αλλωστε πολλοι απο εμας που ειμαστε απο επαρχια δεν το κανουμε για το χρημα γιατι ακομη κ χιλιαρικο να παρεις η ζωη στη αθηνα ειναι λιγο ακριβη οπως κ να το κανουμε.. υπομονη κ ολα θα πανε... καντε προπονησεις κ κυριος οτι μπορειτε απο αποταμιευση θα ερθουν δυσκολες μερες κ ειναι κριμα να χασει καποιος μια τετοια θεσει. που γουσταρει γιατι πολυ απλα δεν θα εχει να παρει ενα πακετο τσιγαρα η να παρει ενα καφε πχ.. υπαρχουν κ αυτα!!! η αποταμιευση για τον καιρο που θα ειστε η ειμαστε μεσα ειναι σημαντικο να. μπορεσεις να ανταπεξελθεις ειδικα γιαυτους που ειναι δυσκολα.. φιλικα παντα
MaxΚαλησπε

Δημοσίευση από MaxΚαλησπε »

Καλησπέρα παιδιά, εύχομαι να βγει όσο το συντομότερο δυνατόν και πραγματικά εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Έχω 2260 μόρια, αλλά έχω και την πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ κανονικά για Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας, απλά είναι σεμιναρίων. Στην πιστοποίηση που έχω όμως δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη σεμινάρια που ήταν 105 ωρών ή τα εξάμηνα αντίστοιχα για κάποιον που έχει δώσει από ΙΕΚ κανονικά. Αναγράφεται το ονοματεπώνυμο μου και ότι πιστοποιούμαι με τον τάδε βαθμό της ειδικότητας "Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας " των ΙΕΚ επί λέξη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εφόσον η πιστοποίηση είναι ίδια και τους μεν και για τους δε, δεν μετράει κανονικά εάν το καταθέσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Ωραία τα είπες να ξέρεις πολλοί σαν εσένα το άφησαν γιατί πίστευαν ότι δεν θα βγάλει όπως εγώ για παράδειγμα ελπίζω με αυτά που έχεις να μπεις φίλε κι εγώ πάνω κάτω στα ίδια είμαι τι να πω μεγάλη σειρά είναι έχει ο Θεός
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν γνωριζω καθολου γκουγκλαρε το να το βρεις λιγο αλλα ρωτησε κ τον δικηγορο που θα στο κανει σιγουρα θα ξερει... οποιος αλλος γνωριζει ας απαντησει στο παλικαρι ειναι η 2 φορα που το λεει κ απαντηση δεν πηρε.. ειμαστε 100 ατομα κ οι 50 τουλαχιστων εχουν αγγλικα!!
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Ρε παλικάρια εσείς που εισασταν ΔΕΑ στο πιστοποιητικο στρατολογικης κατάστασης Α λεει πουθενα ι1; Σε μενα δεν λεει και πιστευω οτι δεν πρεπει να λεει διοτι ειναι αυτονοητο ως ΔΕΑ Να ειμαι ι1. Νοητε εφ, ανθυπολοχαγος να ειναι 12-3; Για πεστε μου γιατι θα παρω τηλ στρατολογια να ενημερωθω. Πριν λιγο καιρο που εκανα στους εποχικους πυροσβεστες αυτο το πιστοποιητικο εδωσα και ηταν οκ!
Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

teooyk έγραψε:
teooyk έγραψε:Παιδια οι μεταφρασεις αγγλοκων πόσο έχουν ισχυ είτε από δικηγόρο ειτε από υπουργεθο εξωτερικών;
;

Εγώ που είχα κάτι μεταφράσεις από το 13 πήρα τηλ και μου είπε ότι πλέον έχει μια αλλη σφραγίδα θα τα ξανακάνω και μετά από εκεί και πέρα μπορώ να τα βγάζω φωτοτυπίες.
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Xanthos έγραψε:Ξερετε τι μ εχει κανει μεγαλη εντυπωση; Πως κανενας δεν εχει μιλησει για β κατηγορια!

εγω εγω!2550 β κατηγορια. Αχαχαχαχ μονος μου ειμαι;

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Xanthos έγραψε: Το να καθετε να τρολαρει ο καθε παλαβος εδω μεσα δεν ειναι λογικο. Ειδικα τετοιες μερες. Τωρα οσον αφορα αυτα που λεγανε μακαρι να γινουν απλα τωρα δεν θα γινουν. Μακαρι να βγαλει κ του χρονου αλλους τοσους μ ολα τα αιτηματα τους τα παιδια. Ουτος η αλλος καποιος που ειναι ειδη μεσα γνωριζει πολυ καλα πως κ με 1500 δε λυθηκε το προβλημα τις ελλαδος. Απλα μοριακα ας σταματησει το τρολαρισμα. Εμενα προσωπικα αν δεν μ ερθει το διπλωμα εχω 2130. Αν ερθει 2230. Κ αν προλαβενα κ εβγαινε νοεμβρη θα ειχα με το προφισιενσι 2530. Αλλα απο το ΘΑ με το οτι τα εχω υπαρχει μεγαλη διαφορα κ κυριος 4 μηνων κ πιστεψε με αν κ το ειχα ονειρο αλλα η ζωη δεν με αφησε δεν θα πεθανω κ η ζωη προχωρα το λεω για ολους! Ουτε ευκαιρια ειχα λογο μιας μαλακιας αλλα κ δεν. Περιμενα να βγαλει παλι κ ετσι το αφησα. Κ γιαυτο συμβουλευω αυτους που ειναι μικροι ακομη οτι μπορουνε να βγαλουνε γιατι ποτε δεν ξερεις! Εμενα ουτος η αλλος επειδη ηταν το ονειρο μ οπως ειπα δεν παυω να ονειρευομαι! Αλλωστε πολλοι απο εμας που ειμαστε απο επαρχια δεν το κανουμε για το χρημα γιατι ακομη κ χιλιαρικο να παρεις η ζωη στη αθηνα ειναι λιγο ακριβη οπως κ να το κανουμε. Υπομονη κ ολα θα πανε... Καντε προπονησεις κ κυριος οτι μπορειτε απο αποταμιευση θα ερθουν δυσκολες μερες κ ειναι κριμα να χασει καποιος μια τετοια θεσει. Που γουσταρει γιατι πολυ απλα δεν θα εχει να παρει ενα πακετο τσιγαρα η να παρει ενα καφε πχ. Υπαρχουν κ αυτα! Η αποταμιευση για τον καιρο που θα ειστε η ειμαστε μεσα ειναι σημαντικο να. Μπορεσεις να ανταπεξελθεις ειδικα γιαυτους που ειναι δυσκολα. Φιλικα παντα
Μα αν πεις κάτι που δεν θέλει να το ακούσει κάποιος αμέσως δυσανασχετεί. Η βάση θα είναι από 2300-2400. Τώρα που θα κάτσει η μπίλια προς τα κάτω (δλδ στους επιλαχόντες), δεν το ξέρει κανείς.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες