Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
Μπα χωρις παρεξηγηση αλλα μαλλον παπαριες σου λεει ο φιλος σου!
Ρε μαγκες τι θα γινει με την #@%#$%#$% προκυρηξη Ελεος δηλαδη!4 χρονια εχουν να παρουν εποπ στην αεροπορια, αστο διαλο πλεον!
Προς το παρων δεν θα γινει τιποτα δικε μου.
Παιδεια μιπως εχει βγει ι προκυριξη τις αεροποριας; Πριν που μπικα στιν ιστισελιδα του γεα ελεγε κατι για καταταξη επαγγελματιων οπλιτων... Ας κοιταξει καπιος αν θελει...
Δεν εχει βγει κατι ακομα φιλε μου.
Εαν βγει οτιδηποτε θα ανακοινωθει μην φοβασαι.
Εαν βγει οτιδηποτε θα ανακοινωθει μην φοβασαι.
Παιδιά ξέρει κανείς πότε θα βγει η προκυρηξη για Αεροπορία;
Υπαρχει σχετικο θεμα στο φορουμ για την αεροπορια αλλα για να σου λυσω την απορια ακομη δεν εχει ανακοινωθει κατι.
Λογικα μεσα στο καλοκαιρι αλλα κανεις δεν ξερει.
Λογικα μεσα στο καλοκαιρι αλλα κανεις δεν ξερει.
Ξερει κανεις κανενα νεοτερο για επ. οπ αεροποριας; Ειχα παρει πριν καιρο στο γεα και μου ειπαν οτι περιμενουν να βγει αλλα δεν ξερουν ακριβως ποτε. ξερει κανεις απο καμια εγκιρη πηγη κατι νεοτερο;
Φιλε μου, δεν υπαρχει τιποτα νεοτερο! Αναμενουμε κ εμεις... Κ εγω πηρα τηλ στο γεα και τιποτα!
Καλησπέρα σας. Ελπίζω να υπάρχουν θέσεις και για εμας τις γυναίκες, που έχουμε αποφασίσει να κάνουμε μια προσπάθεια. Εσείς τι μας συμβουλεύτε;
Σαν τι συμβουλες να σας δωσουμε γλυκια μου;
εαν πραγματικα θελεις να γινεις στελεχος και το αγαπας τοτε κανε μια προσπαθεια (και φυσικα εαν εχεις βυσμα μιας και μιλαμε για την αεροπορια).
Εαν παλι ειναι ενα καπριτσιο και μια βεβιασμενη κινηση τοτε ξεχνα το καλυτερα!
Ο Στρατος ειναι λειτουργημα, οχι παιδικη χαρα!
Φιλικα!
εαν πραγματικα θελεις να γινεις στελεχος και το αγαπας τοτε κανε μια προσπαθεια (και φυσικα εαν εχεις βυσμα μιας και μιλαμε για την αεροπορια).
Εαν παλι ειναι ενα καπριτσιο και μια βεβιασμενη κινηση τοτε ξεχνα το καλυτερα!
Ο Στρατος ειναι λειτουργημα, οχι παιδικη χαρα!
Φιλικα!
Δ ειναι καπριτσιο αλλα ουτε και μια βεβιασμενη κινηση. Μου αρεσει πολυ, και Πιστευω πως ναι το αγαπαω. Οσο για Βυσμα οντως κατι υπαρχει. Τωρα κατα ποσο θα κυριαρχησει δ ξερω, η αληθεια ειναι. Προκηρυξη ποτε περιμενουμε; Το μονο που με Κολλαει λιγο ειναι το υψος μου. Βλεπεις η μαμα με εκανε λιγο κοντουλα. Το υψος για γυναικα ποσο ειναι; Σε ευχαριστω που μου απαντησεσ... Καληνυχτα.
Παιδια περιμενω απο περσι την προκυρηξη εχω αρχισει να τα περνω λιγακι γιατι συνεχεια ακουω οτι θα θα βγει ολο θα θα θα θα θα... Ελεος πια
Το ποτε θα βγει δεν το γνωριζει κανενας. Συνεχεια λενε λενε λενε αλλα καμμια ανακοινωση. θελω να πιστευω πως μεσα στο καλοκαιρι θα βγει.
Το υψος για ανδρες και γυναικες ειναι το 1,65.
Το υψος για ανδρες και γυναικες ειναι το 1,65.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης