Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Και κάτι τελευταίο... Το ότι θα ξεμπερδέψω σε μια ημέρα ισχύει; Θα χρειαστώ και συνοδό?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
- Επικοινωνία:
vetmed1 έγραψε:Και κάτι τελευταίο... Το ότι θα ξεμπερδέψω σε μια ημέρα ισχύει; Θα χρειαστώ και συνοδό;
Θα την πάρεις λογικά -και στο λέω με σχετική Βεβαιότητα-, την ίδια μέρα την αναβολή. Δεν είναι απαραίτητος ο συνοδός φίλε μου, όμως για να είσαι σίγουρος ότι θα σε διώξουν την ίδια μέρα, με την πείρα μου, σου προτείνω να πάρεις συνοδό.
Μπορει καποιος αν γινεται να μου εξηγησει το χρονοδιαγραμμα για να αρχισω τις διαδικασιες πριν παρουσιαστω για την αναβολη, η καταταξη μου ειναι β εσσο.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Καλώστον φίλο μας.Νέος έγραψε:Μπορει καποιος αν γινεται να μου εξηγησει το χρονοδιαγραμμα για να αρχισω τις διαδικασιες πριν παρουσιαστω για την αναβολη, η καταταξη μου ειναι β εσσο.
Διαβάζεις τις προηγούμενες σελίδες αυτου του νήματος φίλε μου, έχουν απαντηθεί αυτά, τόσο τι δικαιολογητικά χρειάζονται όσο και το πότε και που πρέπει να τα καταθέσεις. Ευχαριστώ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Συγγνώμη πάλι που γίνομαι κουραστικός... Βάση εμπειρίας και πληροφόρησης πάλι να ρωτήσω... Χαρτί από ψυχολόγο δέχονται; Ή αυστηρά από ψυχίατρο;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
vetmed1 έγραψε:Συγγνώμη πάλι που γίνομαι κουραστικός... Βάση εμπειρίας και πληροφόρησης πάλι να ρωτήσω... Χαρτί από ψυχολόγο δέχονται; Ή αυστηρά από ψυχίατρο;
Ο ψυχολόγος δεν είναι ιατρός που γνωματεύει φαρμακευτική περίθαλψη. Εσυ θέλεις απόφοιτο της ιατρικής, όχι της ψυχολογίας για να σου γνωματεύσει. Οπότε ψυχίατρο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Οκ! Ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
vetmed1 έγραψε:Οκ! Ευχαριστω!
Εμείς σε ευχαστούμε, για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ, για οιαδήποτε απορία, είμαστε στην διαθεσή σου.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Πάλι εδώ! Επειδή έχω φάει κάτι άκυρα από νευρολόγους και ψυχίατρους εδώ που βρίσκομαι... Βέβαια αύριο θα συνεχίσω το ψάξιμο... Να ρωτήσω... Από ιατρό γενικής ιατρικής (GP) που στο εξωτερικό είναι δημοφιλείς... Θα δεχτούν χαρτί για αγχώθεις διαταραχές κλπ κλπ κλπ... ;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
vetmed1 έγραψε:Πάλι εδώ! Επειδή έχω φάει κάτι άκυρα από νευρολόγους και ψυχίατρους εδώ που βρίσκομαι... Βέβαια αύριο θα συνεχίσω το ψάξιμο... Να ρωτήσω... Από ιατρό γενικής ιατρικής (GP) που στο εξωτερικό είναι δημοφιλείς... Θα δεχτούν χαρτί;
Εφόσον βρίσκεσαι στο εξωτερικό, η παραπάνω διαδικασία που σου έγραψα, μπορεί να γίνει μέσω της αρμόδιας ελληνικής προξενικής αρχής στην οποία θα πρέπει να απευθυνθείς εγκαίρως ή να επικοινωνήσεις με οποιοδήποτε ΣΓ για περισσότερες πληροφορίες.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Μα επικοινώνησα! Θα κατέβω κάτω για να πάω εγώ ο ίδιος! Άλλωστε τους είπα ότι θα έχω χαρτί γιατρού από το εξωτερικό και μου είπαν φτάνει να είναι μεταφρασμένη επίσημα... Κλπ κλπ κλπ... Επίσης θέλουν να δουν ότι όντως σπούδαζα κατά την διάρκεια της αναβολής... Τα έχω φτιάξει και αυτά τα χαρτιά... Βεβαίωση σπουδών/αναλυτική βαθμολογία... Τώρα για την ψυχολογοκοινωνική αναβολή βάση των εγγράφων που είπαμε... Ότι μπορεί να γίνει από το εξωτερικό δεν το ήξερα... Και πως θα επικαλεστώ ψυχολογικούς λόγους ενώ βρίσκομαι στο εξωτερικό; Δεν θα απαιτηθεί η φυσική μου παρουσία στους γιατρούς; Στην στρατολογία μου είπαν δε... Με νόημα... Ελάτε και από εδώ να σας τα πούμε και από κοντά... Να μιλήσετε και με τους γιατρούς μας εδώ... Αφού μου εξήγησε ότι από το ΚΕΝ θα ξεμπερδέψω σε μια μέρα... Όπως σου είπα φίλε μου!
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
vetmed1 έγραψε:Μα επικοινώνησα! Θα κατέβω κάτω για να πάω εγώ ο ίδιος! Άλλωστε τους είπα ότι θα έχω χαρτί γιατρού από το εξωτερικό και μου είπαν φτάνει να είναι μεταφρασμένη επίσημα... Κλπ κλπ κλπ... Επίσης θέλουν να δουν ότι όντως σπούδαζα κατά την διάρκεια της αναβολής... Τα έχω φτιάξει και αυτά τα χαρτιά... Βεβαίωση σπουδών/αναλυτική βαθμολογία... Τώρα για την ψυχολογοκοινωνική αναβολή βάση των εγγράφων που είπαμε... Ότι μπορεί να γίνει από το εξωτερικό δεν το ήξερα... Και πως θα επικαλεστώ ψυχολογικούς λόγους ενώ βρίσκομαι στο εξωτερικό; Δεν θα απαιτηθεί η φυσική μου παρουσία;
Για την αλληλογραφία των εγγράφων εννοούσα ότι γίνεται διαμέσω της προξενικής αρχής.
Επίσης, εννούσα ότι για να μάθεις εαν γινεται να τους καταθέσεις χαρτί απο την ειδικότητα του ιατρού που μου ανάφερες, να ρωτήσεις μια στρατολογική υπηρεσία. Ευχαριστώ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εμένα ο γιατρός με καίει τώρα!vetmed1 έγραψε:Μα επικοινώνησα για να αναφέρω τα οικογενειακά μου προβλήματα και ότι δεν έχω τελειώσει σπουδές... Στην αρχή μια μου λέει ελάτε πριν το γράμμα κατάταξης με όλα τα χαρτιά να δούμε τι θα γίνει... Σε δεύτερη επικοινωνία μου είπε ότι μόνο αναβολή για λόγους υγείας αν δεν μου φτάνει και η δίμηνη... Τες πα... Θα κατέβω κάτω για να πάω εγώ ο ίδιος! Άλλωστε τους είπα ότι θα έχω χαρτί γιατρού από το εξωτερικό και μου είπαν φτάνει να είναι μεταφρασμένη επίσημα... Κλπ κλπ κλπ... Επίσης θέλουν να δουν ότι όντως σπούδαζα κατά την διάρκεια της αναβολής... Τα έχω φτιάξει και αυτά τα χαρτιά... Βεβαίωση σπουδών/αναλυτική βαθμολογία... Τώρα για την ψυχολογοκοινωνική αναβολή βάση των εγγράφων που είπαμε... Ότι μπορεί να γίνει από το εξωτερικό δεν το ήξερα... Και πως θα επικαλεστώ ψυχολογικούς λόγους ενώ βρίσκομαι στο εξωτερικό; Δεν θα απαιτηθεί η φυσική μου παρουσία στους γιατρούς; Στην στρατολογία μου είπαν δε... Με νόημα... Ελάτε και από εδώ να σας τα πούμε και από κοντά... Να μιλήσετε και με τους γιατρούς μας εδώ... Αφού μου εξήγησε ότι από το ΚΕΝ θα ξεμπερδέψω σε μια μέρα... Όπως σου είπα φίλε μου!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ΑΑΑ! Συγνώμη φίλε μου τότε! Ευχαριστώ για την υπομονή!:)
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
vetmed1 έγραψε:Εμένα ο γιατρός με καίει τώρα!
Και σου επαναλαμβάνω καθότι έχω καθήκον απέναντι σε όλα τα παιδιά που περιμμένουν απο εδώ μέσα μια απάντηση, ξαναπάρτους τηλέφωνο, και ρώτησε τους εάν κρίνουν ότι θα καλύψει την υγειονομική επιτροπή, χαρτί του ιατρού παρεμφερής ειδικότητας (οπως μου τον ανάφερες), και όχι νευρολόγου ή ψυχιάτρου (σου συστήνω ψυχιάτρου καθότι ειδικεύεται στην διάγνωση ψυχικών νοσημάτων), λόγω ότι βρίσκεσαι στο εξωτερικό, και αυτή η ειδικότητα είναι διαδεδομένη έξω. Λογικά, θα σου πούν ναι. Έτσι, αναλαμβάνουν αυτοί την ευθύνη σε περίπτωση που στην υγειονομική επιτροπή πέσεις σε κανάν περίεργο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες