Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας
Θα προτεινα να μην μπειτα καν μεσα στο στρατοπεδο με τετοια θεματα! Για αναβολες απαλλαγες. Να απευθυνθειτε στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης.
Εχω σμηγματορροικη δερματιτιδα στα μαλλια το προσωπο τα αυτια τα γενια και τη πλατη η οποια επιμενει 5 βαθμους μυωπια και στα 2 ματια. Ξερετε σε ποια κατηγορια θα με καταταξουν?
Καλησπέρα παιδιά, καινούριος στο φορουμΣε λίγους μήνες τελειώνω από τη σχολή μου και πρόκειται να καταταγώ αλλά μου λένε ότι λόγω λάμας στο χέρι βγάινω άοπλος.
ισχύει αυτό; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω; Ίσως με κάποια υπεύθυνη δήλωση, δεν ξερω
Ευχαριστώ
ισχύει αυτό; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω; Ίσως με κάποια υπεύθυνη δήλωση, δεν ξερω
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 126
Ούτε με κανα βύσμα γίνεται δουλειά; Το σκέφτομαι μέχρι κ αυτό. Άλλοι βάζουν βυσμα εν τω μεταξύ να βγουν άοπλοι κι εγώ πρέπει να βάλω για να μην βγω...
-
- Στρατηγός
Εγώ θα πρότεινα να σοβαρευτείς, με θέματα υγείας δεν παίζουμε
Δεν είναι ότι θέλω να παίξω με την υγεία μου.η λάμα εκεί που βρίσκεται δεν επηρεάζει σε τπτ.
το είχα σπάσει πριν 6 χρόνια. Και εκτός όλων των άλλων τα τέσσερα τελευταία χρόνια ασχολούμε σοβαρά με πολεμικές τέχνες.(το λέω για να δείξω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όχι για Άλλο λόγο)
δεν μπορώ δλδ να φανταστώ ότι θα με βγάλουν Ι για το τπτ.
σε περίπτωση που το κρύψω τι συνέπειες ενδέχεται να υπάρξουν;
το είχα σπάσει πριν 6 χρόνια. Και εκτός όλων των άλλων τα τέσσερα τελευταία χρόνια ασχολούμε σοβαρά με πολεμικές τέχνες.(το λέω για να δείξω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όχι για Άλλο λόγο)
δεν μπορώ δλδ να φανταστώ ότι θα με βγάλουν Ι για το τπτ.
σε περίπτωση που το κρύψω τι συνέπειες ενδέχεται να υπάρξουν;
-
- Στρατηγός
Εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να κρύψεις μια λάμα από την στιγμή που θα σε εξετάσουν γυμνό; Αν το κρύψεις και πάθεις τίποτα χτύπα ξύλο απλά δεν θα μπορείς να πεις ότι φταίει ο στρατός, άσε που θα έχεις και τρεχάματα, στρατοδικεία και ιστορίες για απόκρυψη ιατρικού γεγονότος!
συμβιβάσου με την ιδέα ότι θα κάνεις άοπλη θητεία εκτός και αν βγάλεις την λάμα πριν μπεις στο στρατό
το τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή είναι δικό σου θέμα
συμβιβάσου με την ιδέα ότι θα κάνεις άοπλη θητεία εκτός και αν βγάλεις την λάμα πριν μπεις στο στρατό
το τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή είναι δικό σου θέμα
Καλησπερα! Συγχαρητηρια για τη βοηθεια σας αρχικα! Εχω ολικη ρηξη προσθιου χιαστου και ρηξη οπισθιου κερατος μηνισκου{αυτο νομιζω δεν μπορει να εντοπιστει ευκολα-μονο αν νιωσεις πονο κατα το ψηλαφισμα η με μαγνητικη.}. Σκεφτομαι να κοψω την αναβολη για να υπηρετησω τον Ιανουαριο. Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν ανβολη στρατευσης η το πιο πιθανο ειναι να βγω ι3 η ι4; Και αν ναι πιστευετε οτι θα βγω αοπλο; Αθλουμαι κανονικα εκτος απο ποδοσφαιρο κτλ που εδω κ 3 μηνες που το εχω παθει τα εχω κοψει. Ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
Δεν μας είπες το βασικότερο, τον Ιανουάριο θα έχεις αποθεραπευτεί; Αν είσαι κομπλέ δεν πρόκειται να σου δώσουν κάποια αναβολή, αλλά αν δεν είσαι 100% έτοιμος θα σου δώσουν και εννοείται ότι θα βγεις άοπλος, όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο μήνυμα, το τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή είναι δικό σου θέμα
Παιδιά, Έχω Πρόβλημα Φίμωσης Με το Πέος. Δηλαδή Χρειάζεται Περιτομή. Αλλά Δεν με Ενοχλεί Στη Καθημερινότητα Μου... Θα παρω Ι κατι; Ισως ι5; Μια Απάντηση Παρακαλώ!
Γεια,
Λογικά μπαίνω Γενάρη και θα ήθελα αν κανας παλιός ή νέος γνωρίζει τι ισχύει για τα παρακάτω θέματα:
Αρχικά, πριν λίγο καιρό έκανα μια επέμβαση στα μάτια, αν και είδη ο γιατρός μου επιτρέπει ελαφριά φυσική δραστηριότητα και κανα επίσης Ελαφρύ Βαράκι και θα έχουν περάσει και σχεδόν 6 μήνες ως τότε απ'όταν την έκανα ήταν Ρητός στο να αποφύγω έντονη δραστηριότητα και μεγάλα Βάρη Για κανα εξάμηνο ακόμα (Το τμήμα των ματιών στο οποίο Έγινε Αργεί αρκετά να θεραπεύσει και πιθανές επιπλοκές έχουν αρκετά βάρβαρα αποτελέσματα) Επίσης έχω πλατυποδία σε σημείο που αν φορέσω κάτι πιο σκληρό Από Αθλητικό, σε κανα 40λεπτο έχει ματώσει η φτέρνα και σε καμιά ώρα μιάμιση πονάει και το πέλμα και βαράει και μέση σε Σημείο Που προτιμώ να κυκλοφορώ σαν το Φρόντο. Και αυτό φυσικά με αρκετά καλό ανατομικό μποτάκι και Χοντρή Κάλτσα δε μιλάω για πιο Κυριλέ Παπούτσι η στρατιωτική αρβύλα...
Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Με την Προϋπόθεση Φυσικά πως μπορώ να έχω χαρτιά απο γιατρούς για τα παραπάνω (Χρειάζεται ή θα τα δουν/με εξετάσουν εκεί;) Δεν είμαι φίλος της λούφας και του φιδιάσματος, ήδη δουλεύω 10ωρα, αλλά με θέματα υγείας όπως τα μάτια δεν παίζω... Είμαι σε αναβολή την οποία όμως πρέπει να ακυρώσω για επαγγελματικούς λόγους και να τελειώνω με στρατό το συντομότερο δυνατό οπότε να περιμένω κανα εξάμηνο έξω ακόμα δεν παίζει.
Ευχαριστώ
Λογικά μπαίνω Γενάρη και θα ήθελα αν κανας παλιός ή νέος γνωρίζει τι ισχύει για τα παρακάτω θέματα:
Αρχικά, πριν λίγο καιρό έκανα μια επέμβαση στα μάτια, αν και είδη ο γιατρός μου επιτρέπει ελαφριά φυσική δραστηριότητα και κανα επίσης Ελαφρύ Βαράκι και θα έχουν περάσει και σχεδόν 6 μήνες ως τότε απ'όταν την έκανα ήταν Ρητός στο να αποφύγω έντονη δραστηριότητα και μεγάλα Βάρη Για κανα εξάμηνο ακόμα (Το τμήμα των ματιών στο οποίο Έγινε Αργεί αρκετά να θεραπεύσει και πιθανές επιπλοκές έχουν αρκετά βάρβαρα αποτελέσματα) Επίσης έχω πλατυποδία σε σημείο που αν φορέσω κάτι πιο σκληρό Από Αθλητικό, σε κανα 40λεπτο έχει ματώσει η φτέρνα και σε καμιά ώρα μιάμιση πονάει και το πέλμα και βαράει και μέση σε Σημείο Που προτιμώ να κυκλοφορώ σαν το Φρόντο. Και αυτό φυσικά με αρκετά καλό ανατομικό μποτάκι και Χοντρή Κάλτσα δε μιλάω για πιο Κυριλέ Παπούτσι η στρατιωτική αρβύλα...
Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Με την Προϋπόθεση Φυσικά πως μπορώ να έχω χαρτιά απο γιατρούς για τα παραπάνω (Χρειάζεται ή θα τα δουν/με εξετάσουν εκεί;) Δεν είμαι φίλος της λούφας και του φιδιάσματος, ήδη δουλεύω 10ωρα, αλλά με θέματα υγείας όπως τα μάτια δεν παίζω... Είμαι σε αναβολή την οποία όμως πρέπει να ακυρώσω για επαγγελματικούς λόγους και να τελειώνω με στρατό το συντομότερο δυνατό οπότε να περιμένω κανα εξάμηνο έξω ακόμα δεν παίζει.
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
Όσα χαρτιά και να έχεις μαζί σου θα σε εξετάσουν οι στρατιωτικοί γιατροί για να βγάλουν το δικό τους πόρισμα και αν κρίνουν ότι θα πρέπει να φοράς τα ειδικά δικά σου παπούτσια καλώς, αλλιώς σε κόβω για αθλητικό παπούτσι
Σίγουρα θα βγεις άοπλος με τις παραπάνω παθήσεις και ο γιατρός θα σε απαλλάξει από το να σηκώνεις βάρος, θα σε βγάλει ελεύθερο ασκήσεων και άλλα πολλά που θα στα γράψει σε ένα χαρτί και αυτό πρέπει να το έχεις πάντα μαζί σου
Το μπόνους πήγε στα σκουπίδια, φόρουμ είμαστε και όχι κρεπερί για να δίνουμε μαζί με μια κρέπα κόκα κόλα δώρο, αν θες να βρεις κάτι θα το ψάξεις, η φόρμα αναζήτησης για αυτό τον λόγο υπάρχει
Σίγουρα θα βγεις άοπλος με τις παραπάνω παθήσεις και ο γιατρός θα σε απαλλάξει από το να σηκώνεις βάρος, θα σε βγάλει ελεύθερο ασκήσεων και άλλα πολλά που θα στα γράψει σε ένα χαρτί και αυτό πρέπει να το έχεις πάντα μαζί σου
Το μπόνους πήγε στα σκουπίδια, φόρουμ είμαστε και όχι κρεπερί για να δίνουμε μαζί με μια κρέπα κόκα κόλα δώρο, αν θες να βρεις κάτι θα το ψάξεις, η φόρμα αναζήτησης για αυτό τον λόγο υπάρχει
Άμα έχεις αλλεργία, είναι λόγος για να βγείς Ι2, Ι3, κτλ;
-
- Στρατηγός
Διάβασε το ΦΕΚ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες