Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΚΑΝΕΛΛΟΣ

Δημοσίευση από ΚΑΝΕΛΛΟΣ »

Παιδια τις ελξεις και τις καμψεις τις βγαζω το τρεξιμο το κανω 5¨30 περναω;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι.
ΣΤΕΛΙΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ »

Γεια σας και απο μενα... Γνωριζει καποιος τι ειναι τα ΠΕΝ στις ειδικες δυναμεις να μου πει; Επειδη μπαινω το μαρτη και θα παω ΛΟΚ
νεος

Δημοσίευση από νεος »

Laskaris έγραψε:Φίλε μου εννοώ οτί επειδή δεν είχαν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση αποθαρρύνονταν και κόβονταν. Σπάνια θα κόψουν κάποιον. Οι περισσότεροι κόβονταν από μόνοι τους επειδή δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν και να αντέξουν την καταπόνηση. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος αναφέρθηκα στο σώμα διότι όση θέληση και να έχεις αν δεν μπορείς να τρέξεις 2 χιλίομετρα πως θα τρέξεις το πρωι ως το Σταυροβούνι (6 και 6χλ. Με ενδιάμεσα σπριντάκια και καψώνι) με άρβυλο ξύπνιος από τις 3 επειδή βάρεσες 4ο νούμερο.

αμα δεν κοβοντουσαν μονοι τους δεν θα τους εδιωχναν;
Nikolaiger

Δημοσίευση από Nikolaiger »

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις ορκίστηκα απο το Πεύκο και τα αθλήματα σε εμάς ήταν για τους αλεξιπτωτιστές 1 μίλι σε 7.30',30 κάμψεις,30 κοιλιακούς και 4 έλξεις. Αυτά είναι τα όρια που πρέπει να περάσεις. Όμως επειδή για τα αλεξίπτωτα υπάρχει μεγάλη ζήτηση και λίγες θέσεις σου λένε να κάνεις όσες επαναλήψεις μπορείς χωρίς χρονικό όριο και το μίλι οσο πιο γρήγορα γίνεται. Τις επιδόσεις στα αθλήματα των αλεξιπτωτιστών τις καταγράφουν για τον κάθε ενα ξεχωριστά και υποτίθεται οτι μπαίνουν οι καλύτεροι. Για καταδρομείς-πεζοναύτες τώρα, τα αθλήματα είναι 1 χιλιόμετρο σε 5',30 κάμψεις και 4 έλξεις. Εδώ δεν τους νοιάζει πόσες επαναλήψεις μπορείς να κάνεις. Μόλις φτάσεις το όριο σταματάς και απλα σου βάζει ενα τικ οτι πέρασες.
Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από teooyk »

Αυτό το υποτίθεται ότι έμπαιναν οι καλύτεροι στην τελική ίσχυε ή όχι. Γιατί πολλοί μπορεί να χτυπάνε 60-70 κάμψεις στο μισό και άλλοι 40 μπαμ σωστές τέρμα πάνω τέρμα κάτω. Σε αυτήν την περίπτωση ποιοι έμειναν;
αντιαθλητικος

Δημοσίευση από αντιαθλητικος »

Οποίος δεν τα βγάζει τα αθλήματα δεν υπάρχει περίπτωση να πάει για λοκ;
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Vessty »

αντιαθλητικος έγραψε:Οποίος δεν τα βγάζει τα αθλήματα δεν υπάρχει περίπτωση να πάει για λοκ;

Λογω ελλειψης ατομων τους παιρνουν ολους, αλλα ρε φιλε τωρα αν δεν μπορεις να βγαλεις 1 χιλιομετρο σε 5 λεπτα μεσα ισως αντιμετωπισεις προβλημα.

Πως θα κανεις berginada; Ολα εξαρτονται απο την μοναδα και τον εκαστοτε διοικητη. Γενικα γνωμη μου ειναι να πας και αν δεις οτι δεν μπορεις φευγεις, βελτιωσε το αεροβιο σου οσο μπορεις

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

teooyk έγραψε:Αυτό το υποτίθεται ότι έμπαιναν οι καλύτεροι στην τελική ίσχυε ή όχι. Γιατί πολλοί μπορεί να χτυπάνε 60-70 κάμψεις στο μισό και άλλοι 40 μπαμ σωστές τέρμα πάνω τέρμα κάτω. Σε αυτήν την περίπτωση ποιοι έμειναν;

Φιλε εχεις 3 ανθρωπους πανω απο το κεφαλι σου και δινεις αθληματα μαζι με εναν αγνωστο που σε μετραει, οκ ολοι μπορει να κλεψουν 2-3 επαναληψεις αλλα μεχρι εκει.

Σε εμας οταν εδωσα Ε ΕΣΣΟ δεν γινοταν κατι αλλο. Επισης αυτο που μετραει πολυ για τα αλεξιπτωτα ειναι πρωτα το μιλι και μετα οι εξλεις.

Επισης δεν ειναι και τοσο ευκολο να κλεψεις εχει 3 ανθρωπους πανω απο το κεφαλι σου και δινεις μαζι με εναν εντελως αγνωστο που σε μετραει, ετσι ηταν στην Ε ΕΣΣΟ τουλαχιστον. Οκ ολοι κλεψαμε 2-3 επαναληψεις αλλα δεν παιζει να κανεις 40 και να πεις 60

Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από teooyk »

Vessty έγραψε:
teooyk έγραψε:Αυτό το υποτίθεται ότι έμπαιναν οι καλύτεροι στην τελική ίσχυε ή όχι. Γιατί πολλοί μπορεί να χτυπάνε 60-70 κάμψεις στο μισό και άλλοι 40 μπαμ σωστές τέρμα πάνω τέρμα κάτω. Σε αυτήν την περίπτωση ποιοι έμειναν;

Φιλε εχεις 3 ανθρωπους πανω απο το κεφαλι σου και δινεις αθληματα μαζι με εναν αγνωστο που σε μετραει, οκ ολοι μπορει να κλεψουν 2-3 επαναληψεις αλλα μεχρι εκει.

Σε εμας οταν εδωσα Ε ΕΣΣΟ δεν γινοταν κατι αλλο. Επισης αυτο που μετραει πολυ για τα αλεξιπτωτα ειναι πρωτα το μιλι και μετα οι εξλεις.

Επισης δεν ειναι και τοσο ευκολο να κλεψεις εχει 3 ανθρωπους πανω απο το κεφαλι σου και δινεις μαζι με εναν εντελως αγνωστο που σε μετραει, ετσι ηταν στην Ε ΕΣΣΟ τουλαχιστον. Οκ ολοι κλεψαμε 2-3 επαναληψεις αλλα δεν παιζει να κανεις 40 και να πεις 60

Ευχαριστώ πολύ. Ε ναι λογικα 1-3 επαναλήψεις θα κλέψουμε λίγο πολύ. Εσύ όταν πήγες τότε υπήρχαν πολλά άτομα που βάραγαν ανελέητα κάμψεις (40+) και έλξεις (10+) ;

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Vessty »

teooyk έγραψε:Ευχαριστώ πολύ. Ε ναι λογικα 1-3 επαναλήψεις θα κλέψουμε λίγο πολύ. Εσύ όταν πήγες τότε υπήρχαν πολλά άτομα που βάραγαν ανελέητα κάμψεις (40+) και έλξεις (10+) ;

Εννοειται. Στην μοναδα που ειμαι εγω σιγουρα το 70% ξεπερναει τα ορια αυτα. Αν θες να μπεις σιγουρα καλο κατα την αποψη μου πρεπει να βαρας γυρω στις 20 ελξεις και καμια 90 καμψεις, μαζι με ενα καλο μιλι και εισαι σιγουρα μεσα

Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από teooyk »

Vessty έγραψε:
teooyk έγραψε:Ευχαριστώ πολύ. Ε ναι λογικα 1-3 επαναλήψεις θα κλέψουμε λίγο πολύ. Εσύ όταν πήγες τότε υπήρχαν πολλά άτομα που βάραγαν ανελέητα κάμψεις (40+) και έλξεις (10+) ;

Εννοειται. Στην μοναδα που ειμαι εγω σιγουρα το 70% ξεπερναει τα ορια αυτα. Αν θες να μπεις σιγουρα καλο κατα την αποψη μου πρεπει να βαρας γυρω στις 20 ελξεις και καμια 90 καμψεις, μαζι με ενα καλο μιλι και εισαι σιγουρα μεσα

Δηλαδή με καμιά 50 κάμψεις και 15 έλξεις δεν με παίρνουν; Το μίλι το κάνω κάτω από 6:30.

Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από teooyk »

Παιδιά στο πεύκο κάνουν καθόλου γυμναστική η τίποτα;
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Laskaris »

Φιλε μου πριν απο ενα χρόνο που ήμουν απο γυμναστική πολύ λίγα πράγματα. Τρεις φορές είχαμε παει όλες και όλες και μην φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο. Επιπλέον κάθε μέρα στο θάλαμο βαράγαμε καμψεις μεταξύ μας. Το καλό ήταν ότι πίσω από τον πέμπτο λόχο που ήμουν έιχε μονόζυγα και δίζυγο οπότε πήγαιναμε κάθε μέρα οταν είχαμε λίγο χρονο συνήθως πριν ή μετα το βραδυνό φαγητό και κάναμε έλξεις βυθίσεις κάμψεις κοιλιακούς. Κανονικά δεν επιτρεπόταν αλλά οι εκπαιδευτές και τα περισσότερα στελέχη δεν δίναν πολύ σημασία. Ο, τι δεν βλέπεται προβλεπεται που λέμε. Θυμάμαι όμως ότι μαζευόμασταν πολλά άτομα και δίναμε πόνο σε φάση gheto workout...
nissan

Δημοσίευση από nissan »

@laskaris το πόσο συχνά κάνεις γυμναστική οφείλεται άμα είσαι στα λοκ, πεζοναύτες, μακ και αλεξίπτωτα η έτσι είναι παντού;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες