Επιτρέπονται τα κινητά στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nikoua11
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikoua11 »

Παρουσιαζομαι Τριπολη 7/3. Δεν εχω κινητο λειτουργικο χωρις καμερα και θεωρω οτι ειναι τσαμπα χρηματα να αγορασω για 25 μερες. Τοσα εξοδα εχουμε το κινητο μας ελειπε. ΤΕΣΠΑ. Ειμαι γνωστης κινητων και μπορω ευκολα να αφαιρεσω τις καμερες. Πιστευετε θα εχω προβλημα σε τυχον ελεγχο; Θα τους δειξω πεντακαθαρα οτι δε λειτουργει η εφαρμογη της καμερας και θα φαινεται κενη η πισω. Ευχαριστω!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από D.Y.K »

nikoua11 έγραψε:Παρουσιαζομαι Τριπολη 7/3. Δεν εχω κινητο λειτουργικο χωρις καμερα και θεωρω οτι ειναι τσαμπα χρηματα να αγορασω για 25 μερες. Τοσα εξοδα εχουμε το κινητο μας ελειπε. ΤΕΣΠΑ. Ειμαι γνωστης κινητων και μπορω ευκολα να αφαιρεσω τις καμερες. Πιστευετε θα εχω προβλημα σε τυχον ελεγχο; Θα τους δειξω πεντακαθαρα οτι δε λειτουργει η εφαρμογη της καμερας και θα φαινεται κενη η πισω. Ευχαριστω!

Το ακριβώς από πάνω μήνυμα δεν σε κάλυψε; Εικόνα

iliaspope
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από iliaspope »

Να φανταστω οσοι εχουν μπει θηβα τωρα και ανεβαζουν φωτο και σναπτσατ συνεχεια το ειχαν καβατζωσει το iphone;
JimiSS
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από JimiSS »

Καλησπέρα, παρουσιάζομαι στο ΚΕΕΔ Νεα Πέραμος με τη ΣΤ ΕΣΣΟ και θα ήθελα να ρωτήσω απο παλιότερους οι γνώστες αν μπορώ να πάρω μαζί το iphone μου ή θα αντιμετωπίσω πρόβλημα. Να αναφέρω πως εννοείται θα το χρησιμοποιώ διακριτικά και όχι φόρα παρτίδα απλά θα μου είναι χρήσιμο και μέχρι να φτάσω στο στρατόπεδο για να βρω και να κλείσω δρομολόγια, να μπορώ να βγάζω λεφτά από τράπεζα μέσω e-banking αλλά και για να ''ξεφευγω'' λίγο χαζεύοντας τις ελεύθερες ώρες. Υπάρχουν δηλαδή και λόγοι πρακτικοί που θα με διευκολύνει να το έχω μαζί μου. Σας ευχαριστώ!
HugMan29
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από HugMan29 »

Καλησπερα σε ενα μηνα παραουσιαζομαι και εχω ενα παλιο κινητο το sony ericsson w302 αλλα εχει μια καμερα παλια και δεν με περνει τωρα να αγοραζω κινητα χωρις καμερα και να δείνω 30ργια... Ρωτησα γνωστους και φιλους και δεν εχει κανεις να μου δανισει κατι.αμα παω με αυτο θα μ το παρουν στην πυλη/εισοδος ;:/

νικος

Δημοσίευση από νικος »

Μια ερωτηση, παρουσιαζομαι σε εναν μηνα και εχω μια αποροια σχετικα με το κινητο στο κεν, αν παρω μαζι μου μια μπακατελα χωρις καμερα και εχω και το κανονικο μου τηλεφωνο στον φοριαμο για να εχω προσβαση στο ιντερνετ στον ελευθερο χρονο μου θα υπαρχει προβλημα; Γενικα απαγορευται η χρηση κινητου σε θαλαμους ;
Tethoras

Δημοσίευση από Tethoras »

Υποτίθεται δεν επιτρέπεται με κάμερα... Δείξε τους την μπακατέλα την πρώτη μέρα που τα βλέπουν και καβάτζωσε αυτό με την κάμερα πάνω σου! Αλλά εντάξει χαλαρά ς' εμάς, όσων τα πήραν την πρώτη μέρα μετά από λίγες μέρες τους τα επέστρεψαν και όσοι τα χρησιμοποιούσαν μετά καταφανέστατα μπροστά σε αξιωματικούς δεν τους κάνανε τίποτα...
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Παιδια να μας ριξουνε μια ενημερωση οποιος εχει περασει απο κεεδ προσφατα, με το θεμα του κινητου ειναι ελαστικοι ή θα στο παρουνε; Επισης διαβασα οτι μεγαλο πευκο δεν εχει φοριαμους οποτε που το αφηνεις το κινητο σου ή το εχεις συνεχεια πανω σου για ασφαλεια;
Άβαταρ μέλους
AlexP
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από AlexP »

Τι γίνεται με τα κινητά το 2017;
Άβαταρ μέλους
BlackKnight
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από BlackKnight »

ΚΙΝΗΤΟ. Αιτια καταστροφης του Ελληνικου στρατου. Για μενα θα πρεπει να καταργηθει το κινητο στο στρατο. Να εγκατασταθουν καρτοτηλεφωνα κ να δινονται τηλεκαρτες. Οποιος σκεφτει θα καταλαβει γτ ειμαι τοσο υπερβολικος. Οι λογοι ειναι απειροι.
The supreme ART OF WAR is to subdue the enemy without fighting.
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

AlexP έγραψε:Τι γίνεται με τα κινητά το 2017;

ότι και πέρισυ Εικόνα
απαγορεύονται γενικά αλλά μεγάλο μέρος έχει κινήτα με κάμερα

κανονικά είναι καμπάνα για το κινητό με κάμερα, γενικά απέφυγε το όχι μόνο επειδή δεν επιτρέπεται αλλά και επειδή μπορεί να το "χάσεις"

κινητά χωρίς κάμερα επιτρέπονται
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από gimitrop »

Seriously, υπάρχει άνθρωπος χωρίς κινητό με κάμερα σε οποιοδήποτε στρατόπεδο στην Ελλάδα του 2017 είται κληρωτός είτε μόνιμος; Μην τρελαθούμε, όλοι έχουν. Εγώ δεν ξέρω κανέναν να τιμωρήθηκε για κινητό με κάμερα, εκτός κι αν σε πιάσουν στη σκοπιά ξερωγω να σελφαρίζεσαι, τότε τη θες την καμπάνα. Κι αν ίσχυε η τιμωρία, θα έπρεπε να υπηρετούν 40 χρόνια όσοι έχουν ανεβάσει βιντεάκια και φωτογραφίες απο το στρατό Σε youtube,facebook κτλ
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από gimitrop »

BlackKnight έγραψε:ΚΙΝΗΤΟ. Αιτια καταστροφης του Ελληνικου στρατου. Για μενα θα πρεπει να καταργηθει το κινητο στο στρατο. Να εγκατασταθουν καρτοτηλεφωνα κ να δινονται τηλεκαρτες. Οποιος σκεφτει θα καταλαβει γτ ειμαι τοσο υπερβολικος. Οι λογοι ειναι απειροι.

Αν θες, εξήγησε μερικούς λόγους.

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Άβαταρ μέλους
Laskaris

Δημοσίευση από Laskaris »

BlackKnight έγραψε: ΚΙΝΗΤΟ. Αιτια καταστροφης του Ελληνικου στρατου. Για μενα θα πρεπει να καταργηθει το κινητο στο στρατο. Να εγκατασταθουν καρτοτηλεφωνα κ να δινονται τηλεκαρτες. Οποιος σκεφτει θα καταλαβει γτ ειμαι τοσο υπερβολικος. Οι λογοι ειναι απειροι.
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Άποψη μου έίναι ότι τα κινητά σε όλο τον στρατό και ειδικά στις ειδικές δυνάμεις έχουν κάνει την φάση πολύ soft και γενικότερα προκαλούν πολλά προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
BlackKnight
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από BlackKnight »

Θα σας πω ενα πολυ χαρακτηριστηκο παραδειγμα που μ συνεβη οταν ημουν εκπαιδευτης ΤΠΕΝ σε μια μοιρα καταδρομων (δεν χρειαζεται να σας πω παραπανω λεπτομερειες που κ ποτε). Ειχα υπηρεσια και μολις επεστρεψαν οι εκπαιδευομενοι απο την εξοδο τους, συνενοηθηκα με εναν εκπαιδευτη να τους ξυπνησουμε περιπου στις 12 κ 30 το βραδυ και να τους βαλουμε να κανουν λιγες καμψεις. Ποτε μου δεν καψωναρα κανεναν παρα μονο τους εκανα το λεγομενο ΣΩΒΕ (σωματικη βελτιωση) για να φτιαξουν ενα δυνατο σωμα για να ανταπεξελθουν στις δυσκολιες που ειχε η εκπαιδευση. Ετσι και εγινε λοιπον πηγαμε τους ριξαμε για 5 καμψεις και τους ειπαμε να κοιμηθουν. Πηγα κ γω να κοιμηθω κ το πρωι στις 6 κ μιση φωναξε ο διοικητης εμενα και τον αλλο εκπαιδευτη και ηταν ετοιμος να μας ριξει 5 μερες φυλακη εκαστος γιατι λεει τους καψωναραμε. Με διπλωματικο διαλογο και την φραση κλειδι ''με συγχωρειτε δεν θα ξαναγινει''καταφεραμε να τη γλυτωσουμε. Ωστοσο μ κακοφανηκε ολο αυτο κ εψαξα να μαθω τον τροπο που ενημερωθηκε. Ενα παιδι λοιπον ενοχληθηκε που τον ξυπνησαμε κ με ενα μνμ ενημερωσε η τον διοικητη η καποιον αλλο υψηλοβαθμο. Το ονομα του το θυμαμαι μεχρι και σημερα και σιγουρα δεν θα το ξεχασω ποτε. Ολο αυτο χαλασε την εκπαιδευση των καταδρομων κ αυτο γτ κυκλοφορουσαν τα κινητα ελευθερα ειτε με καμερα ειτε χωρις. Φοβοσουν μην βγεις στη σεντρα απο το διοικητη μη και ''καψωναρεις'' τους εκπαιδευομενους και παρεξηγηθουν. Μπορω να σας αναφερω κ αλλα περιστατικα αν θελετε για να καταλαβετε ποσο μισω αυτη τη συσκευη. Εγω προσωπικα ειχα μια τηλεκαρτα οταν πρωτομπηκα. Κ κατα τη διαρκεια της θητειας μου ειχα ενα κινητο των 20 ευρω το οποιο το εκλεινα οταν εμπαινα στο στρατοπεδο και το ανοιγα μια φορα στο καψιμι.
The supreme ART OF WAR is to subdue the enemy without fighting.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης