Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Pyr »

ApostolidisK έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 4:16 pm Σας εχω πει απ την αρχη προσωρινοι πινακες μεσα φλεβαρη και αθληματα μεσα Μαρτιου, δε θελετε να το καταλαβετε σας αρεσει να κοροιδευετε τον εαυτο σας, ε συνεχιστε να τον κοροιδευετε δε μπορω να σας βοηθησω καπως αλλιως
εσύ που δε μας κοροιδευεις εξήγησε μας που βασίζεις το οτι θα βγουν τα προσωρινά μέσα φλεβάρη; Ετσι θα βοηθήσεις κάποιον που σε διαβάζει, οχι απλά να πετάς μια ημερομηνία...

στο πιο κάτω μηνυμα σου αναφέρεις οτι ετσι έλεγαν κ για την προκήρυξη απο οκτώμβρη βγήκε Δεκέμβρη ... Με βάση αυτο εσυ υπολογίζεις οτι θα βγουν τα προσωρινά μεσα φλεβάρη δηλαδή; Τότε δεν είχε ξεκινήσει η διαδικασία πλεον απο μέσα δεκεμβρη που βγήκε η προκήρυξη οι διαδικασίες τρέχουν... Οπότε καμία σχέση το ένα με το αλλο που αναφέρεις.
Επισκέπτης

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγώ ένα πράγμα έχω να πω όσοι βάλετε βύσμα είτε να περάσετε αθλήματα είτε για τοποθέτηση είστε μεγάλοι γιωταδες! Και μαθευτεί το ποιος έβαλε και γιατί! Να φοράτε φοράτε παντελόνια και αφήστε μητροπολιτες και υπουργούς! Και τέλος να πω μη γράφετε ότι μιλήσατε με αρχηγεια και σας είπαν ποτέ θα βγούνε τα μόρια και τέτοιες πιπες δεν ξέρετε τι σας γίνεται και παίζετε με το αγχος πολλών παιδιών! Πριν πείτε οτιδήποτε αφορά την προκυρηξη να το βλέπετε γραμμένο επίσημα! Και αφήστε μου είπε ο τάδε έτσι και τις σχετικές μπούρδες που ακούω από το καλοκαίρι ακόμα σε αυτό το φόρουμ! Καλή επιτυχία καλά αποτελέσματα να έχουμε με λιγότερους γιωταδες!
Kostis250

Δημοσίευση από Kostis250 »

Αυτος που ειχε για την τοποθετηση οτι θα μπει βισμα ειναι πιο χαζος κ απ τον πιο χαζο, ρε πανιβλακα αφου βγαινει πινακας με τα ονοματα στους διορισθεντες που να πανε να παρουσιαστουν; Ειναι δυνατον να δει ο 19αρης με
Ειδικες δυναμεις διπλωματα και ποκυτεκνια οτι ο 20αρης πηγε εκει που ηθελε και αυτον τον πηγαν αλλου και να το δεχτει; Εισαι τοσο βλακας; Παει δικαστικως και τους ξεφτιλιζει ολους σιγα μη ρισκαρεις ο αλλος το βαθμο του δε π να εχεις και βισμα τον προθυπουργο της αμερικης οχι το μητροπολιτη, βλακες ξεφτιλισμενοι παιζετε με την αγωνια των αλλων
Upoulosgr

Δημοσίευση από Upoulosgr »

Εσύ που με αποκάλεσες χαζό. Πως νομίζεις πήρα εγώ την μετάθεση στον τόπο μου; Πως νομίζεις κάθομαι στο ανακριτικό γραφείο; Αξιοκρατικά; Τώρα αν είμαι Γιώτας άστο. Μία χαρά βγάζω αυτά τα αθλήματα απλά θέλω την βολεψη μου. Βάλτα με τους πολιτικούς που τα επιτρέπουν αυτά. Τουλάχιστον εγώ βγαίνω ευθέως και το λέω. Δεν κρύβομαι. Αν εγώ είμαι χαζός εσύ είσαι πολύ αθώος που νομίζεις ότι θα τα βάλεις με την εξουσία. Να μάθεις τέκνο μου τα έχεις καλά με τα δύο έψιλον. ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ.
Upoulosgr

Δημοσίευση από Upoulosgr »

Μαρέσει πολύ αυτό το φόρουμ. Το λατρεύω. Άλλωστε τι περιμένατε από έναν ύπουλο; Κάτι καλό;
Kostis250

Δημοσίευση από Kostis250 »

Ρε πανιβλακα αλλο η μεταθεση κ αλλο να τοποθετηθεις απ την αρχη σε θεση καποιου με πιο πολλα μορια
Anonumos95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Anonumos95 »

Να βγουν βραδυ δεν παιζει ε;
Upoulosgrrr

Δημοσίευση από Upoulosgrrr »

Κλείστε επιτέλους αυτό το φόρουμ. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Χαχα χαχα χαχα χαχα ένα απέραντο φρενοκομείο η χώρα αυτή.
Ronniemac

Δημοσίευση από Ronniemac »

Μπορει να βγουν 01.00 τη νυχτα για να δουν αν εχετε καλη οραση το βραδυ
Upoulosgrr

Δημοσίευση από Upoulosgrr »

Σοβαρά τώρα. Βράδυ δνε παίζει να βγούνε συνήθως βγαίνουν πρωί μέχρι μεσημέρι. Κοιτάτε για αύριο.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Upoulosgrrr έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 6:45 pm Κλείστε επιτέλους αυτό το φόρουμ. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Χαχα χαχα χαχα χαχα ένα απέραντο φρενοκομείο η χώρα αυτή.
Μήπως να μας αδειάσεις την γωνιά, αντί να κλείσουμε το φόρουμ; Ολο βλακείες εισαι... Σοβαρέψου και μην παίζεις με την αγωνία των υποψηφίων που αγωνιούν... Εκτός αν εισαι πιτσιρίκος να ζητήσω συγγνώμη.
Upoulosgrr

Δημοσίευση από Upoulosgrr »

Ότι κι αν είμαι δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγγνώμη. Προς Θεού. Δεύτερον, έλα φιλαρακι εδώ μέσα ο καθένας λέει ότι του κατέβει μέχρι στιγμής ότι έχει πει ο καθένας έχει πέσει έξω. Ανυπομονώ να δω και τα υπόλοιπα που και σε αυτά θα πέσουν έξω κατά μεγάλο ποσοστό. Και τέλος δεν χρειάζομαι εγώ να παίξω με την αγώνια κανενός. Άσε το κάνουν άλλοι καλύτερα από εμένα και όχι μόνο παίζουν με την αγωνία αλλά και με την ΊΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΉ. Ας Ηρεμήσουμε λίγο. Και άραξτε Μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα και όλοι να περάσετε εύχομαι και να μη πάτε μακριά από τον τόπο σας. Αυτό λέω καί κλείνω. Έκανα μερικούς τουλάχιστον και γελάσαν και κατάλαβαν. Καλή συνέχεια!
Beekeeper

Δημοσίευση από Beekeeper »

Ronniemac πάντως η προκήρυξη βγήκε από στς 3κ30 το βράδυ !
Prk
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Prk »

Beekeeper κάπου μπερδεύεσαι φίλε μου. Η προκυρηξη ανέβηκε στο site της πυροσβεστικής στις 14/12/2023 ώρα 9:43 το πρωί
Beekeeper

Δημοσίευση από Beekeeper »

Τότε αυτός που είναι μπερδεμένος είσαι εσυ ! Γιατί ανέβηκε πρώτα στο εθνικό τυπογραφείο στα 3κ30 τα ξημερώματα όπου την ανάρτησα στην συνομιλία των εποχικών ! Το πρωί ανέβηκε στ ΠΣ που λες ! Θελεις και link η εισαι ενταξει ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης