Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
-
Επισκέπτης
Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
Καλα, αν θελησουμε ποτε δικηγορο ασε μας το τηλ σου να σε προτιμησουμε. Φιλικα.
-
Panoss99
Πόσο χρόνο σας πήρε παιδιά πάνω κάτω να βγάλετε το μιλι; Υπάρχει κάποιος που έδωσε πκε και πέρυσι να μας πει εμπειρία;
-
Lia00
6 και 30 με οχι ιδιαιτερη προπονηση αλλα ειμαι γυμναστρια και με καλη φκ
-
Επισκέπτης
Σαν κοπέλα που είσαι σε δυσκόλεψαν οι έλξεις ή τα 20κιλα μπιτονια;
-
Vasilis777
Καλησπέρα! Εγώ έδωσα πέρυσι αρχές Σεπτεμβρίου και έκανα προπόνηση όλο τον Αύγουστο με καλή φυσική κατάσταση και το έβγαλα σε περίπου 5 μιση λεπτά. Εάν κάποιος δεν είναι σίγουρος για τα αθλήματα καλό θα ήταν να πάει σε ένα στάδιο να δοκιμάσει τις επιδόσεις του και να διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμα του.
-
Lia00
Αν και πολυ αδυνατη δεν δυσκολευτηκα καθολου αλλα οπως σου πα δεν βαζω τον εαυτο μου σε συγκριση διοτι εχω πολυ καλη φκ λογω οτι ειναι κι η δουλεια μου. Στα μπιτονια 1η βγηκα στη σειρα μου και ελξεις αν ζητουσαν εβγαζα αλλες τοσες
-
Επισκέπτης
Α έδωσες ξανά; Κ εγώ τα βγάζω άνετα εντάξει! Όσοι δώσατε τι έχετε να πείτε σαν εμπειρία ήταν ελαστικοί; Ή έκοβαν μαχαίρι;
-
Lia00
Εδωσα και περσι ναι... Αλλα φετος πιο προετοιμασμενη... Εκοβαν οποιους ηθελαν για μενα πολλοι που ταν να κοπουν δεν κοπηκαν για πολλους λογους
-
Επισκέπτης
Επιλαχών ήσουν; Ή κόπηκες στα αθλήματα;
Αυτό με ξενερώνει ότι έχω ακούσει πως είναι ελαστικοί με τα αθλήματα και περνάει οποιος να ναι. Εμείς δλδ είμαστε χαζοί που πάμε και κάνουμε προπόνηση
-
Vasilis777
Κανε την προετοιμασία σου και μη κοιτάς τι κάνουν οι υπόλοιποι... Εγώ έτρεχα μίλι στις 5 τα χαράματα πέρυσι τον Αύγουστο για να είμαι έτοιμος στις ΠΚΕ... Ο καθένας ας κάνει ότι καλύτερο μπορεί... Άλλοι έχουν βύσμα τι να κάνουμε.
-
Lia00
Οχι απλα δεν κοπηκα τα εβγαλα και με ευκολια. Επιλαχουσα ημουν αλλα ναι περασαν ατομα που επρεπε να κοπουν για πολλους λογους πριν καν φτασουν αθληματα
-
Επισκέπτης
Σου εύχομαι φέτος να πετύχεις τον στόχο σου κ να μπεις στην ειδικότητα πού επιθυμείς! Κ σε όλους παιδιά καλή επιτυχία! Παμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κ ότι γίνει! Εμείς θα ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε.
-
Επισκέπτης
Σήμερα το απόγευμα είναι οι προγραμματικές δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας Δένδια. Να δούμε τι θα πει επι του θέματος.
-
Lia00
Ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα. Απλως να μπουν συνειδητοποιημενα ατομα που αγαπουν αυτο που κανουν και να μην στερηθουν παλι θεσεις, αυτο.
-
Επισκέπτης
Τις έκανε τις δηλώσεις ο Δένδιας. Απλά δεν το είδα γιατί είμαι δουλειά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης