μα και για επανεξεταση να σε στειλουν που εμενα με ''εξετασανε'' 40 δευτερολεπτα υποτιθεται οτι πας την επομενη μερα σε εναν ιδιωτη κανεις την εξεταση και την πας στην μοναδα. Και σου δινανε διαστημα 6-15 οκτωβριου οποτε γιαυτο μου φαινεται ακραιο σεναριο33ΜΚ έγραψε:Λοιπόν ακουστε λίγο γιατί αυτά που σας λεω είναι έγκυρη πηγή από δικό μου άτομο οπως Και τότε που σας είχα πει για τους 660 πριν ανακοινωθούν .Όσοι περνούσαν γιατρούς και δε πρόλαβαν ή τους έστειλαν για επανεξέταση κτλπ πχ ουρολόγο έχουν δώσει περιθώριο έως και την Παρασκευή να καταθέσουν τα χαρτιά τους στην ουσία είναι σαν εκκρεμότητα, άτομα καινούργια που ενώ δεν ειχαν παρουσιαστεί δε μπορούν να πάνε να περάσουν γιατρούς πλέον, αλλά άτομα που τους έμεινε ο καρδιολόγος πχ σαν επανεξέταση έχουν το δικαίωμα να τελειώσουν με τη διαδικασία έως και την Παρασκευή
Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 55
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 18
Ούτε καν ανέφεραν σε όσους ήμασταν εκεί ότι γίνεται να πας και σε ιδιωτικό γιατρό σε περίπτωση που... Βλέπω εδώ πέρα λένε πέρασαν κάποιοι οδοντιάτρους... Ο, τι να ναι η φάση πραγματικά.
Και ναι οι εξετάσεις έτσι ήταν και σε εμένα, καρδιογράφημα 2 λεπτά το πολύ, οφθαλμίατρο 2 λεπτά επίσης και ψυχολόγο κοντά στα 3 λεπτά... Και νόμιζα στο κέντρο έκαναν λίγη ώρα χαχα.
καλά παθολόγο δε το συζητάω, μπαίνω μέσα, του λέω θέλω να αλλάξω το γιώτα μου, με ρωτάει γιατί; Του λέω παρουσιάστηκα Ι2 λόγω κιλών, τώρα μου λέει τι ύψος και κιλά έχεις; Του λέω ξέρω γω αυτά που έπρεπε και απλά τα έγραψε... Ούτε με μέτρησε ούτε τίποτα.
Θα σταλούν λένε τα χαρτιά μας στο ΓΕΣ... Αν όντως ισχύει αυτό περί διαφορετικών εξετάσεων που έχουμε κάνει, τι ακριβώς ίδιο θα συγκρίνουν; Όταν εγώ πέρασες από οφθαλμίατρο ενώ ο άλλος όχι;
Πραγματικά αυτή η προκήρυξη ίσως να είναι από τις πιο ρδελομπου.
Και ναι οι εξετάσεις έτσι ήταν και σε εμένα, καρδιογράφημα 2 λεπτά το πολύ, οφθαλμίατρο 2 λεπτά επίσης και ψυχολόγο κοντά στα 3 λεπτά... Και νόμιζα στο κέντρο έκαναν λίγη ώρα χαχα.
καλά παθολόγο δε το συζητάω, μπαίνω μέσα, του λέω θέλω να αλλάξω το γιώτα μου, με ρωτάει γιατί; Του λέω παρουσιάστηκα Ι2 λόγω κιλών, τώρα μου λέει τι ύψος και κιλά έχεις; Του λέω ξέρω γω αυτά που έπρεπε και απλά τα έγραψε... Ούτε με μέτρησε ούτε τίποτα.
Θα σταλούν λένε τα χαρτιά μας στο ΓΕΣ... Αν όντως ισχύει αυτό περί διαφορετικών εξετάσεων που έχουμε κάνει, τι ακριβώς ίδιο θα συγκρίνουν; Όταν εγώ πέρασες από οφθαλμίατρο ενώ ο άλλος όχι;
Πραγματικά αυτή η προκήρυξη ίσως να είναι από τις πιο ρδελομπου.
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα όλο βλακείες μας λένε μέχρι να βγουν ΟΒΑ θα βγει εποπ οτι νάνε δεν ξέρουν τι τους γίνεται μια προκήρυξη δεν μπορούν να τελειώσει φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν θα μας πάρουν ένα ***** και μισό!
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 55
Αυτο ακριβως λεω πως γινεται με αυτες τις εξετασεις της πλακας να στειλουν καποιον για επανεξεταση που και αυτο να γινοταν ειχε διορια 10 μερες. Τελος παντων στις 2 προηγουμενες προκηρυξεις βγαλανε ανακοινωση για τα αθληματα σε ακριβως 7 μερες. Οποτε ελπιζουμε μεχρι παρασκευη
Μαγκες μην ακουτε και πολλους ας ειναι και βυσμα δικο σας ο καθενας θα πει το δικο του. Για Δεκεμβριο μου φαινεται λιγο δυσκολο (οχι ομως αδυτον) διοτι εκει απλα ολοι θα ασχολουντε με το ποιος θα παρει αδειες ποτε και που θα παει διακοπες, κανενας δεν θα κατσει να ασχοληθει με μας, ψηλοχεστικανε κιολας ειδηκα Δεκεμβριο (τουλαχιστον για ΠΑ και ΠΝ, για ΕΔ μπορει να ασχοληθουν αλλα και εκει χλομο το βλεπω) οποτε χαλαρωστε λιγακι δεν χρειαζεται να ψαχνεστε τοσο γιατι καλος κακος και Γεναρι η Φλεβαρη να σας πουν καταταξη αναγκαστικα απλα θα περιμενε ουτοσιαλος θελετε δεν θελετε
. Χαλαρα και απλα υπομονη οταν ειναι να γινει θα γινει. Προσωπικα πιστευω μετα της 28η θα ασχοληθουν με μας οποτε υπομονη μαγκες

Την επόμενη εβδομάδα ανακοίνωση για αθλήματα εδ και αποτελέσματα μετά τς 15 Νοεμβρίου ... Στην υγεία μας
Ισχύει αυτό φίλε μου για τα αθλήματα?
Leop έγραψε:Ισχύει αυτό φίλε μου για τα αθλήματα;
Ναι φίλε μ ετοιμαστείτε την άλλη εβδομάδα ανακοίνωση
Μακάρι να προχωράμε και μετά να περιμένουμε την κατάταξη θα είναι πιο γλυκιά αναμονή και όχι σπάσιμο νεύρων
Για όλα τα σώματα θα βγουν μαζί τα οριστικά αποτελέσματα;
Το πιο λογικό αυτό είναι
Epop2021 έγραψε:Για όλα τα σώματα θα βγουν μαζί τα οριστικά αποτελέσματα;
Ναι μέσα στο Νοέμβριο
Αυτό που ξέρω γώ είναι ότι ο καθένας λέει το μάκρη του και το κοντό του ο καθένας έχει έμπειρη πηγή και άλλες τέτοιες χαζομάρες αναμονή και όποτε βγει τώρα το τι λεει ο καθένας ότι θα βγουν τότε η τότε μου φαίνεται παιχνίδι απλά να ανοίξει συζήτηση (άποψη μου) !
Ρε μάγκες οι ΟΒΑ δικαιούνται αποζημίωση απολύσεως;
Άντε καλά ακόμα δε μπήκαμε ο άλλος αποζημιώσεις ψάχνει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες