Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
xristoforos9119

Δημοσίευση από xristoforos9119 »

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Έχω πάρει τηλέφωνο στην Τρίπολη αλλά μου λένε ότι δεν έχει έρθει ο φάκελος ακόμα. Πήρα μετά στην στρατολογική υπηρεσία που ανήκω (καταγωγή από Λέσβο) και λένε ότι έχουνε φύγει όλοι οι φάκελοι από εκείνους. Εχω προθεσμία μέχρι τις 17/10. Συνεχίζω να καλώ ανά 2-3 μέρες... Ελπίζω να μην έχει συμβεί κάτι.
Giorgio

Δημοσίευση από Giorgio »

Α δηλαδή φίλε Πανό μπορώ να πάω για την αναβολή μου χωρίς να κλείσω ραντεβού μέσω τηλεφώνου στο 401, για την τελική απάντηση. Ευχαριστώ πολύ φίλε, αύριο το πρωί εφόσον πέρασαν ήδη 20 μέρες, θα πάω. Θα ενημερώσω εδώ για το ότι έγινε.
Giorgio

Δημοσίευση από Giorgio »

Λοιπόν, πήγα εγώ έξω από το 401, και μου λέει ένας, για απαλλαγών είσαι; Και ας ήθελα αναβολή. Λέω ναι. Πάω στη κτήριο το μικρό, μπήκα μέσα, μου λέει ένας, σε βλέπει ψυχολόγος η ψυχίατρος; Του λέω ναι, δείχνω το χαρτί, μέσα σε 1 λεπτό έγραψε κάτι σε αυτό, το κράτησε και μου λέει τελείωσες, και έφυγα. Την πήρα την αναβολή έτσι; Δεν έκανα κάτι λάθος?
panos7
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από panos7 »

Giorgio έγραψε:Λοιπόν, πήγα εγώ έξω από το 401, και μου λέει ένας, για απαλλαγών είσαι; Και ας ήθελα αναβολή. Λέω ναι. Πάω στη κτήριο το μικρό, μπήκα μέσα, μου λέει ένας, σε βλέπει ψυχολόγος η ψυχίατρος; Του λέω ναι, δείχνω το χαρτί, μέσα σε 1 λεπτό έγραψε κάτι σε αυτό, το κράτησε και μου λέει τελείωσες, και έφυγα. Την πήρα την αναβολή έτσι; Δεν έκανα κάτι λάθος;

Λογικά θα στην έδωσε φίλε, θα το δεις και στο σαιτ όταν είναι, να το κοιτάς.

Giorgio

Δημοσίευση από Giorgio »

Στο σάιτ γράφει, δεν είσαι προγραμματισμένος για κατάταξη στην επόμενη εσσο. Αυτό θα πρέπει να γράφει η κάτι άλλο φίλε πανό?
panos7
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από panos7 »

Giorgio έγραψε:Στο σάιτ γράφει, δεν είσαι προγραμματισμένος για κατάταξη στην επόμενη εσσο. Αυτό θα πρέπει να γράφει η κάτι άλλο φίλε πανό;

Να κοιτάς εκεί που λέει "πληροφορίες για την αναβολή μου". Σε λίγες μέρες θα σου γράφει.

Nautis95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Nautis95 »

Καλησπέρα σας Έχω πάρει την πρώτη ετήσια για ψυχολογικούς λόγους η οποία είναι μέχρι 13 Νοεμβρίου

(Χαρτί ψυχίατρου μαζί με αγωγή φαρμάκων)

Τώρα στην δεύτερη θα την δώσουν εύκολα πάλι;

Ευχαριστώ

panos7
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από panos7 »

Nautis95 έγραψε:Καλησπέρα σας Έχω πάρει την πρώτη ετήσια για ψυχολογικούς λόγους η οποία είναι μέχρι 13 Νοεμβρίου

(Χαρτί ψυχίατρου μαζί με αγωγή φαρμάκων)

Τώρα στην δεύτερη θα την δώσουν εύκολα πάλι;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε, ναι όπως έκανες και την πρώτη. Άμα έχεις χαρτί και φάρμακα είσαι άψογος.

Άβαταρ μέλους
nikos9922
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikos9922 »

Καλησπέρα σας παιδιά με την Εσσο Νοέμβρη έρχεται η τελική κρίση για απαλλαγή έπειτα από δύο χρόνια αναβολών, είμαι λίγο δε δίλημμα ως προς το αν θα πρέπει να κάνω τη διαδικασία μέσω Φρουραρχείου η Στρατοπέδου, μένω Αθήνα, οι περισσότεροι μου προτείνουν στρατόπεδο καθώς σε μια μέρα ξεμεπερδευω αλλά και Φρουραρχεί μου έχουν πει ότι είναι αρκετά εξυπηρετικοί ακόμα και για απαλλαγή. Τι θα κάνατε στη θέση μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από xristos1925 »

nikos9922 έγραψε:Καλησπέρα σας παιδιά με την Εσσο Νοέμβρη έρχεται η τελική κρίση για απαλλαγή έπειτα από δύο χρόνια αναβολών, είμαι λίγο δε δίλημμα ως προς το αν θα πρέπει να κάνω τη διαδικασία μέσω Φρουραρχείου η Στρατοπέδου, μένω Αθήνα, οι περισσότεροι μου προτείνουν στρατόπεδο καθώς σε μια μέρα ξεμεπερδευω αλλά και Φρουραρχεί μου έχουν πει ότι είναι αρκετά εξυπηρετικοί ακόμα και για απαλλαγή. Τι θα κάνατε στη θέση μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εξαρταται τι βολευει εσενα. Εαν σε βολευει μεσω στρατοπεδου κανε την διαδικασια απο το στρατοπεδο. Εαν δεν σε βολευει και δεν μπορεις να πας στρατοπεδο για οποιοδηποτε λογο κανε την διαδικασια μεσω φρουραρχειου. Η καθε διαδικασια εχει τα υπερ και τα κατα της. Μεσω στρατοπεδου αν εισαι εκει 8 το πρωι θα ξεμπερδεψεις το πιθανοτερο μεχρι τις 1-2 το μεσημερι με την αποφαση στο χερι. Απλα θα κανεις και ενα μικρο ταξιδακι μεχρι την Θηβα. Καλου κακου εχε και καποιον μαζι σου για συνοδο. Απλα μεσω στρατοπεδου μπορει να σου παρει πολυ ωρα στο περιμενε μεχρι να τελειωσεις και να φυγεις απο κει. Για αυτο σου ειπα εχε και καποιον συνοδο ετσι αν τυχον θες να φυγεις επειδη δεν θα εχει προλαβει να βγει το χαρτι μην σου λενε δεν μπορεις και τετοια. Μεσω φρουραρχειου θα κανεις περισσοτερο καιρο καμια 20αρια μερες μεχρι να περασεις επιτροπη απαλλαγων και κανα 2-3 εβδομαδες μεχρι να φανει η απαλλαγη στο συστημα της στρατολογιας. Η γνωμη μου ειναι αν θες να ξεμπερδευεις την ιδια μερα με χαρτι απο ψυχιατρο και συνταγη για φαρμακα αν εχεις μεσω στρατοπεδου ειναι η καλυτερη λυση αν μπορεις να πας Θηβα με καποιον συνοδο να εισαι εκει στις 8 το πρωι να τελειωσεις πιο γρηγορα. Απο κει και περα εσυ αποφασιζεις τι σε βολευει να κανεις.

Άβαταρ μέλους
nikos9922
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση για το θέμα του συνοδού είναι απαραίτητο; Μπορώ να πω σε συγγενικό φιλικό πρόσωπο αλλά δεν είναι σίγουρο, οπότε θέλω να πάρω τα μέτρα μου, προτιμώ και εγώ το στρατοπεδο λόγω του ότι γλιτώνω χρόνο
Άβαταρ μέλους
nikos9922
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επίσης είναι απαραίτητο να έχουμε μοριακό τεστ; Έχω νοσήσει πρόσφατα και έχω πιστοποιητικό νόσησης
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από xristos1925 »

nikos9922 έγραψε:Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση για το θέμα του συνοδού είναι απαραίτητο; Μπορώ να πω σε συγγενικό φιλικό πρόσωπο αλλά δεν είναι σίγουρο, οπότε θέλω να πάρω τα μέτρα μου, προτιμώ και εγώ το στρατοπεδο λόγω του ότι γλιτώνω χρόνο. Επίσης είναι απαραίτητο να έχουμε μοριακό τεστ; Έχω νοσήσει πρόσφατα και έχω πιστοποιητικό νόσησης

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι συγγενης οπωσδηποτε, μπορει να ειναι και καποιος γνωστος φιλος. Οσο για το τεστ δεν γνωριζω να σου απαντησω, ας εχεις το πιστοποιητικο νοσησης μαζι σου και βλεπεις. Το πολυ πολυ να σου κανουν ραπιντ στην εισοδο. Αλλα πιστευω με το πιστοποιητικο να σε αφησουν να μπεις κανονικα.

Nautis95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Nautis95 »

Καλημέρα παιδιά πάω για δεύτερη αναβολή μέσω φρουραρχείου Έχω αναβολή μέχρι 13-11-2021

Πέρυσι την πρώτη φορά είχα βγάλει και είχα πάει με σημείωμα κατάταξης χαρτί γιατρού και ταυτότητα

Φέτος θα ξαναβγαλω χαρτί κατάταξης σωστά;

Τα πιο πολλά άτομα έχω δει ότι παρουσιάζονται 18/11 πόρο και άλλα Σκαραμαγκά (πολεμικό Ναυτικό) ενώ σε μένα στο stratologia.gr δεν έχει βγει στην κατάταξη ακόμη τίποτα

Ευχαριστώ

panos7
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από panos7 »

Nautis95 έγραψε:Καλημέρα παιδιά πάω για δεύτερη αναβολή μέσω φρουραρχείου Έχω αναβολή μέχρι 13-11-2021

Πέρυσι την πρώτη φορά είχα βγάλει και είχα πάει με σημείωμα κατάταξης χαρτί γιατρού και ταυτότητα

Φέτος θα ξαναβγαλω χαρτί κατάταξης σωστά;

Τα πιο πολλά άτομα έχω δει ότι παρουσιάζονται 18/11 πόρο και άλλα Σκαραμαγκά (πολεμικό Ναυτικό) ενώ σε μένα στο stratologia.gr δεν έχει βγει στην κατάταξη ακόμη τίποτα

Ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε, ναι κανονικά όπως πέρυσι, δεν αλλάζει κάτι. Όσο για το άλλο που λες, συνήθως το βγάζουν 2 εβδόμαδες πριν. Αλλιώς πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις, μην έχεις θέμα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης